Veraska
Fanka BB :)
Supcio.To myślami będę z TobąJa mam niecale 30 km do Bochni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Supcio.To myślami będę z TobąJa mam niecale 30 km do Bochni
Ja schudłam 5 kg i teraz nadrobilam 2.Dziewczyny tak z ciekawości ile już jesteście na plusie?
Wow cudnie wyglądasz [emoji7] Znalazłabyś jakaś sukienkę odpowiednią na komunię z krótkim rękawem? Bo czeka mnie komunia pod koniec maja syna M.Dziewczyny dziś na sklep przyszły mi sukienki elastyczne z polskiej produkcji przepiękne
20 tydz
Jeśli macie chwile czasu to polecam Wam zwiedzic Krakow. W Bochni tak za wiele nie ma jedynie ta kopalnia soli i muzeum motyli jest a Krakow jest piekny!!Supcio.To myślami będę z Tobą
Którego idziesz? Ja mam komunię Chrzesniaka 20Wow cudnie wyglądasz [emoji7] Znalazłabyś jakaś sukienkę odpowiednią na komunię z krótkim rękawem? Bo czeka mnie komunia pod koniec maja syna M.
Jeszcze nie byłam w Krakowie ale też bym chciała zwiedzic kiedyśJeśli macie chwile czasu to polecam Wam zwiedzic Krakow. W Bochni tak za wiele nie ma jedynie ta kopalnia soli i muzeum motyli jest a Krakow jest piekny!!
Dziekuje. Ja miejscowa jestem. W Krakowie studiowałam. W Bochni mamy znajomych, i to urodzinowo ostatkowa impreza. Kopalnia już dawno zaliczona. W Wieliczce też. :-) a teraz pierwszy raz córkę zabieramy. ;-) do Bochni mam około godzinę jazdy autem. :-)Jeśli macie chwile czasu to polecam Wam zwiedzic Krakow. W Bochni tak za wiele nie ma jedynie ta kopalnia soli i muzeum motyli jest a Krakow jest piekny!!