reklama
gfusiarz
Fanka BB :)
Aha myślałam ze jedziecie cos pozwiedzac Chciałam dobrzeDziekuje. Ja miejscowa jestem. W Krakowie studiowałam. W Bochni mamy znajomych, i to urodzinowo ostatkowa impreza. Kopalnia już dawno zaliczona. W Wieliczce też. :-) a teraz pierwszy raz córkę zabieramy. ;-) do Bochni mam około godzinę jazdy autem. :-)
Renfrii
Mieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.Jeszcze nie byłam w Krakowie ale też bym chciała zwiedzic kiedyś
gfusiarz
Ja uwazam ze dla osob z zewnatrz Krakow zrobi wrazenie co innego.jak sie mieszka tam ale jak ktos przyjedzie zwiedzic no to jest na co popatrzec Bylas może na tej wystawie Tytanica co jest teraz? Slyszalam ze warto obejrzecMieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.
gfusiarz
Rejs do Tynca jest fajnyMieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.
Agatka29
Mize się przyzwaczailas do swojej miejscowości i dlatego tak jestMieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.
gfusiarz
Dobry dobryDobry Matki !
gfusiarz
Dzięki, wzajemnieWitajcie[emoji5]
Od razu widac, ze weekend[emoji5]
My niedlugo sie zbietamy z corcia na lodowisko, a po drodze pobiore badania.
Milego dnia mamuski[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Podziel się: