reklama
gfusiarz
Fanka BB :)
Aha myślałam ze jedziecie cos pozwiedzacDziekuje. Ja miejscowa jestem. W Krakowie studiowałam. W Bochni mamy znajomych, i to urodzinowo ostatkowa impreza. Kopalnia już dawno zaliczona. W Wieliczce też. :-) a teraz pierwszy raz córkę zabieramy. ;-) do Bochni mam około godzinę jazdy autem. :-)
Renfrii
Mieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.Jeszcze nie byłam w Krakowie ale też bym chciała zwiedzic kiedyś
gfusiarz
Ja uwazam ze dla osob z zewnatrz Krakow zrobi wrazenieMieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.![]()
gfusiarz
Rejs do Tynca jest fajnyMieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.![]()
Agatka29
Mize się przyzwaczailas do swojej miejscowości i dlatego tak jestMieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.![]()
gfusiarz
Dobry dobryDobry Matki !
![]()
gfusiarz
Dzięki, wzajemnieWitajcie[emoji5]
Od razu widac, ze weekend[emoji5]
My niedlugo sie zbietamy z corcia na lodowisko, a po drodze pobiore badania.
Milego dnia mamuski[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Podziel się: