reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziekuje. Ja miejscowa jestem. W Krakowie studiowałam. W Bochni mamy znajomych, i to urodzinowo ostatkowa impreza. Kopalnia już dawno zaliczona. W Wieliczce też. :-) a teraz pierwszy raz córkę zabieramy. ;-) do Bochni mam około godzinę jazdy autem. :-)
Aha myślałam ze jedziecie cos pozwiedzac:) Chciałam dobrze:D

Mieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany. :(
Ja uwazam ze dla osob z zewnatrz Krakow zrobi wrazenie:) co innego.jak sie mieszka tam ale jak ktos przyjedzie zwiedzic no to jest na co popatrzec:) Bylas może na tej wystawie Tytanica co jest teraz? Slyszalam ze warto obejrzec

Dobry Matki !:)

hchygzu3s1ksbpf1.png
Dobry dobry:D

reklama
Do góry