reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś się zważyłam i mam 51kg.. A zaczynałam od 47kg.. Buuuuu aż się boję ile utyje bo jestem niska.. przybrałam 1kg w ciągu 2 tygodni.. To dużo?

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja czytslalam ze od któregoś tyg ze 0,5 kg na tydzień się tyje

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Ja dziś się zważyłam i mam 51kg.. A zaczynałam od 47kg.. Buuuuu aż się boję ile utyje bo jestem niska.. przybrałam 1kg w ciągu 2 tygodni.. To dużo?

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Powinno sie przybierać pół kilo na tydzien wiec dobrze tyjesz:) osoby te ktore mialy niedowage przed ciążę powinny więcej przytyć

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]

Chyba nie dużo.. gdzieś mi wyskoczyło że teraz możemy tyć 0,5 kg tygodniowo jak źle mówię niech mnie ktoś poprawi :) ale jak byś za dużo utyła to lekarz by ci o tym powiedział ;) tak myślę

Gonisz mnie hehe

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
No gonie gonie teraz w zawrotnym tempie.

Wlasnie D pojechal do pracy. Od jutra wprowadzamy nowy system zywieniowy. Mati od jakiegos czasu ma sterydy i przytyl.D wiecej wcina bo nie pali. Wiec od jutra wiecej warzyw owocow i zero podjadania. Slodycze tylko w weekend. Tak bylo a niestety przez moja ciaze ciagle cos lezalo i dzieciaki jadly. Skorzystam na tym i ja. D ma jeszcze kupoc karnet na basen i jak bedzie jezdzil to raz wezmie jedno raz drugie raz trzecie. Ufffff musze teraz ukladac sobie plany zywieniowe tygodniowe,ale przynajmniej bede miala zajecie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja brzucha nie wiadomo jakiego jeszcze nie mam. Wiekszy jest ale jeszcze nie widac jak ubiore cos luznego:) no ale w sumie 18 tydzień dopiero wiec jeszcze mam czas na rosniecie;)

Pewnie,że tak :)
Ja jestem w szoku, że w ciągu tygodnia dużo mi urósł :)
Dziewczyny tak z ciekawości :) ile już jesteście na plusie? :)

Malinka i znalazłaś ta metrowke ?:D
Ja przed ciążą warzylam 66/7. W 13tc - 61 a w 16tc-62. I jak mam mówić.. że mam dwa na plusie czy jeszcze nic ?:p

reklama
Wyglądasz super sexy! Fajna ta sukienka, też chyba się na jakąś zdecyduję, tylko kurde, tyle kolorów, że serio nie wiem który..! :o

Wow! To super! Koniecznie wrzuć potem jakieś zdjęcia..! Cudownego dnia!

Hahahahahah :D

Yyyyy u mnie biust w stanie wolnym (bez stanika) 100 :baffled: okolice tego co kiedyś było talią, jak słusznie zauważyła @_agnieszka_ wieczorem 85 :-) :) To jaki rozmiar Pani poleca, @Karla88 ?

Ja też przekopałam pół domu!:-) :):-) :)

Aktualnie czekamy na pizzę, dobrze że zmierzyłam się przed :p
Z miarką mam o tyle dobrze, że w domu mam ich z 5 ;) plusy szycia [emoji14]
Powalczyłam trochę z torbą dla męża, trochę z torbą dla mamy, i może jutro uda się choć jedną skończyć ;) więc miarek na podoredziu pod dostatkiem ;)
Ale mamy podobne wymiary, tylko ja w biuście 3cm więcej a w pasie 2cm mniej, ale biust mierzony w staniku (nawet śpię w staniku, bez jest mi bardzo niewygodnie...)

Więc też się podepnę pod pytanie: @Karla88 - jaki rozmiar? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry