reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś się zważyłam i mam 51kg.. A zaczynałam od 47kg.. Buuuuu aż się boję ile utyje bo jestem niska.. przybrałam 1kg w ciągu 2 tygodni.. To dużo?

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja czytslalam ze od któregoś tyg ze 0,5 kg na tydzień się tyje

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Ja dziś się zważyłam i mam 51kg.. A zaczynałam od 47kg.. Buuuuu aż się boję ile utyje bo jestem niska.. przybrałam 1kg w ciągu 2 tygodni.. To dużo?

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Powinno sie przybierać pół kilo na tydzien wiec dobrze tyjesz:) osoby te ktore mialy niedowage przed ciążę powinny więcej przytyć

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]

Chyba nie dużo.. gdzieś mi wyskoczyło że teraz możemy tyć 0,5 kg tygodniowo jak źle mówię niech mnie ktoś poprawi :) ale jak byś za dużo utyła to lekarz by ci o tym powiedział ;) tak myślę

Gonisz mnie hehe

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
No gonie gonie teraz w zawrotnym tempie.

Wlasnie D pojechal do pracy. Od jutra wprowadzamy nowy system zywieniowy. Mati od jakiegos czasu ma sterydy i przytyl.D wiecej wcina bo nie pali. Wiec od jutra wiecej warzyw owocow i zero podjadania. Slodycze tylko w weekend. Tak bylo a niestety przez moja ciaze ciagle cos lezalo i dzieciaki jadly. Skorzystam na tym i ja. D ma jeszcze kupoc karnet na basen i jak bedzie jezdzil to raz wezmie jedno raz drugie raz trzecie. Ufffff musze teraz ukladac sobie plany zywieniowe tygodniowe,ale przynajmniej bede miala zajecie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja brzucha nie wiadomo jakiego jeszcze nie mam. Wiekszy jest ale jeszcze nie widac jak ubiore cos luznego:) no ale w sumie 18 tydzień dopiero wiec jeszcze mam czas na rosniecie;)

Pewnie,że tak :)
Ja jestem w szoku, że w ciągu tygodnia dużo mi urósł :)
Dziewczyny tak z ciekawości :) ile już jesteście na plusie? :)

Malinka i znalazłaś ta metrowke ?:D
Ja przed ciążą warzylam 66/7. W 13tc - 61 a w 16tc-62. I jak mam mówić.. że mam dwa na plusie czy jeszcze nic ?:p

reklama
Wyglądasz super sexy! Fajna ta sukienka, też chyba się na jakąś zdecyduję, tylko kurde, tyle kolorów, że serio nie wiem który..! :o

Wow! To super! Koniecznie wrzuć potem jakieś zdjęcia..! Cudownego dnia!

Hahahahahah :D

Yyyyy u mnie biust w stanie wolnym (bez stanika) 100 :baffled: okolice tego co kiedyś było talią, jak słusznie zauważyła @_agnieszka_ wieczorem 85 :-) :) To jaki rozmiar Pani poleca, @Karla88 ?

Ja też przekopałam pół domu!:-) :):-) :)

Aktualnie czekamy na pizzę, dobrze że zmierzyłam się przed :p
Z miarką mam o tyle dobrze, że w domu mam ich z 5 ;) plusy szycia [emoji14]
Powalczyłam trochę z torbą dla męża, trochę z torbą dla mamy, i może jutro uda się choć jedną skończyć ;) więc miarek na podoredziu pod dostatkiem ;)
Ale mamy podobne wymiary, tylko ja w biuście 3cm więcej a w pasie 2cm mniej, ale biust mierzony w staniku (nawet śpię w staniku, bez jest mi bardzo niewygodnie...)

Więc też się podepnę pod pytanie: @Karla88 - jaki rozmiar? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry