reklama
kinga30
Fanka BB :)
To jest fakt, ze dla osoby ktora mieszka w danym miescie, to co na przyjezdnych robi wrażenie na nich zadnego. Wiem sama po sobieJa uwazam ze dla osob z zewnatrz Krakow zrobi wrazenie co innego.jak sie mieszka tam ale jak ktos przyjedzie zwiedzic no to jest na co popatrzec Bylas może na tej wystawie Tytanica co jest teraz? Slyszalam ze warto obejrzec
Cześć dziewczyny
O pojechał na budowę, a ja postanowiłam ogarnąć trochę pokój, w sensie asortyment szyciowy - a zdecydowanie jest co ogarniać..
Część ogarnęłam jak musiałam leżeć, tzn dostałam od O skrzyneczkę i posortowałam asortyment kaletniczy - regulatory, kółka, karabińczyki itd [emoji6]
A teraz zostały tkaniny, zamki, gumki, rzepy, a że kupuję takie drobiazgi w hurcie, to...
O pojechał na budowę, a ja postanowiłam ogarnąć trochę pokój, w sensie asortyment szyciowy - a zdecydowanie jest co ogarniać..
Część ogarnęłam jak musiałam leżeć, tzn dostałam od O skrzyneczkę i posortowałam asortyment kaletniczy - regulatory, kółka, karabińczyki itd [emoji6]
A teraz zostały tkaniny, zamki, gumki, rzepy, a że kupuję takie drobiazgi w hurcie, to...
Margana
Jak mloda jest w domu to leca bajki[emoji6]Witajcie mamusie :* ja jeszcze w łóżku oglądam dzień dobry tvn oglądacie?
Aniołek[*]8.08.2017
Karla88
Wow cudnie wyglądasz [emoji7] Znalazłabyś jakaś sukienkę odpowiednią na komunię z krótkim rękawem? Bo czeka mnie komunia pod koniec maja syna M.
jasne napewno bedzie cos fajnego ale to tak kwiecien sie pojawią sukienki
dzien dobry !! ja juz przy kawie
dzis mam energie heheh wiec w planach szarlotka jaglana na deser i musimy jechac kupic automat bo nasz padl doslownie dostal zawal ..
co do Krakowa ja go uwielbiam !! mój mąż tam studiowal na AGH potem podyplomówke robil wiec w weekendy zostawialismy marceline u rodzicow a ja z nim jezdzilamon szedl na uczelnie ja do galerii a potem razem chodzilismy po knajpkach i probowalismy jedzenia restauracja gruzińska pychaaa, mamy tez taka nasza ukochana wloską portobello wloszka ja prowadzi ,
Kraków jest super Moja siostra tam studiowała i znalazła tam męża i już została, więc czasem mam okazję tam zawitaćJeśli macie chwile czasu to polecam Wam zwiedzic Krakow. W Bochni tak za wiele nie ma jedynie ta kopalnia soli i muzeum motyli jest a Krakow jest piekny!!
Co Ty mówisz, Kraków jest piękny Ale mieszkać bym tam nie chciała, bo nie lubię dużych miast.Mieszkam w Krakowie i nic pięknego tu dla mnie nie ma. No może Wawel dla osób, które nigdy nie widziały, dla mnie trochę przereklamowany.
olaaa7
Ja też 20 goKtórego idziesz? Ja mam komunię Chrzesniaka 20
Karla88 Super to będę pamiętać
Dziewczyny co myślicie o inhalatorze Esperanza Breeze? Chcemy jechać dziś kupić tylko nie wiem czy warto.
Załączniki
reklama
Agatka29
Ja mam z omrona, jest cichy co przy dzieciach się sprawdzaJa też 20 go
Karla88 Super to będę pamiętać
Dziewczyny co myślicie o inhalatorze Esperanza Breeze? Chcemy jechać dziś kupić tylko nie wiem czy warto.
Zobacz załącznik 839473
Podziel się: