Na razie jeszcze jakiś kilogram - dwa na minusie sporo mniej mięśni na nogach, i +20cm w "talii" [emoji6]Dziewczyny tak z ciekawości ile już jesteście na plusie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie jeszcze jakiś kilogram - dwa na minusie sporo mniej mięśni na nogach, i +20cm w "talii" [emoji6]Dziewczyny tak z ciekawości ile już jesteście na plusie?
Jutro jak będę zrobiona to zrobie zdjecie ale dopiero w niedziele wrzuceO to super! Milej zabawy zycze! Wstaw nam jakas fotke jak wygladasz[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
I ja właśnie nie całe 5. ważę prawie 60 kg, w życiu tyle nie ważyłamJa mam już 5 kg na plusie 19+4
Ja ważę 61-62, a przed ciążą 63I ja właśnie nie całe 5. ważę prawie 60 kg, w życiu tyle nie ważyłam
A jaka szerokość w pasie? Właśnie w okolicach pepkaKochana to jest rozmiar uniwersalny podam ci wymiary na płasko bez naciągania
Skład: 95% bawełna, 5% elastan
Wymiary:
Długość całkowita: 91 cm
Szerokość w biuście: 78 cm
Długość rękawa od ramienia: 57 cm
Długość rękawa od pachy: 45 cm
Ubrania mierzone na płasko, bez rozciągania!
Witam kobietki ponownie. Pamietacie mnie jeszcze? Sporo czasumnie nie bylo. Ale bylam i jestem w sumie w tragicznym stanie. Jakies dwa tygodnie temu zlamala mi sie ósemka. Niby takie nic tylko sie ukruszyla. I zaczelo sie Kongo. Stan zapalny po dwoch dniach. Domowe sposoby nic nie pomogly. Bol okropny. Moj stomatolog zalamal rece i wyslal do chirurga. I sie zaczelo. Nie zycze nikomu rwania osemki i siódemki w ciazy na stanie zapalnym. Obecnie jestem 2 dni po zabiegu na antybiotykach i ze szwami w buzi. Masakra. A przeciwbolowo tylko paracetamol jeden co osiem godzin. Chodze po scianach.
Oczywiście wszystko dzialo sie w kontakcie z ginekologiem. Wczoraj mialam kontrole. Synek wazy juz 390 gram i wszystko z nim w porzadku. Nie nadrobie Was ale mam nadzieje ze u Was ok.
W sam raz 0.5kg na tydzieńJa dziś się zważyłam i mam 51kg.. A zaczynałam od 47kg.. Buuuuu aż się boję ile utyje bo jestem niska.. przybrałam 1kg w ciągu 2 tygodni.. To dużo?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja dzis tez bylam na zakupach kupilam same cudenka dla synka w smyku jest od przecenionych ciuszkow -25% caly weekend i body np.kupilam 5 szt za 30zl i z tego -25% kombinezonik na jesien dresowy za 25zl itd tez kupuje wszystko z dlugim rekawem nie wiem ale jakos nie wyobraxm sibie go ubietac w krotki rękaw moze przez to ze pierwszego syna mam z lutego.do mam ktore maja dzieci z lata jak ubierałyscie takie maleństwa?
Kochana to jest rozmiar uniwersalny podam ci wymiary na płasko bez naciągania
Skład: 95% bawełna, 5% elastan
Wymiary:
Długość całkowita: 91 cm
Szerokość w biuście: 78 cm
Długość rękawa od ramienia: 57 cm
Długość rękawa od pachy: 45 cm
Ubrania mierzone na płasko, bez rozciągania!