reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny tak z ciekawości :) ile już jesteście na plusie? :)
Na razie jeszcze jakiś kilogram - dwa na minusie ;) sporo mniej mięśni na nogach, i +20cm w "talii" [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
I ja właśnie nie całe 5. ważę prawie 60 kg, w życiu tyle nie ważyłam :sorry2:
Ja ważę 61-62, a przed ciążą 63 ;)
Przy czym te 63 było z zawartością tkanki tłuszczowej poniżej normy, (norma to 20-25%, miałam 18,5-19% ;)), mięśniami widocznymi przez skórę i rozmiarem 34 ;)
Tłuszczu w ciąży też trochę przybyło, ale raczej na początku, w takiej "zdrowej" ilości i tak się trzyma, mięśni ubyło, bo nie biegam, no i brzuszek rośnie ;)
Najwięcej ważyłam kiedyś ponad 80, i nie były to mięśnie, ale do tych czasów nie chcę wracać [emoji33]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kochana to jest rozmiar uniwersalny podam ci wymiary na płasko bez naciągania
Skład: 95% bawełna, 5% elastan
Wymiary:
Długość całkowita: 91 cm
Szerokość w biuście: 78 cm
Długość rękawa od ramienia: 57 cm
Długość rękawa od pachy: 45 cm
Ubrania mierzone na płasko, bez rozciągania!

16udyx8di9hvrs5t.png
A jaka szerokość w pasie? Właśnie w okolicach pepka
Witam kobietki ponownie. Pamietacie mnie jeszcze? Sporo czasumnie nie bylo. Ale bylam i jestem w sumie w tragicznym stanie. Jakies dwa tygodnie temu zlamala mi sie ósemka. Niby takie nic tylko sie ukruszyla. I zaczelo sie Kongo. Stan zapalny po dwoch dniach. Domowe sposoby nic nie pomogly. Bol okropny. Moj stomatolog zalamal rece i wyslal do chirurga. I sie zaczelo. Nie zycze nikomu rwania osemki i siódemki w ciazy na stanie zapalnym. Obecnie jestem 2 dni po zabiegu na antybiotykach i ze szwami w buzi. Masakra. A przeciwbolowo tylko paracetamol jeden co osiem godzin. Chodze po scianach.
Oczywiście wszystko dzialo sie w kontakcie z ginekologiem. Wczoraj mialam kontrole. Synek wazy juz 390 gram i wszystko z nim w porzadku. Nie nadrobie Was ale mam nadzieje ze u Was ok.

f2w39n7303c24ozn.png

Ja dzis tez bylam na zakupach kupilam same cudenka dla synka w smyku jest od przecenionych ciuszkow -25% caly weekend i body np.kupilam 5 szt za 30zl i z tego -25% kombinezonik na jesien dresowy za 25zl itd tez kupuje wszystko z dlugim rekawem nie wiem ale jakos nie wyobraxm sibie go ubietac w krotki rękaw moze przez to ze pierwszego syna mam z lutego.do mam ktore maja dzieci z lata jak ubierałyscie takie maleństwa?

Jak będzie 25 stopni i wyżej to długi rękaw chyba jednak za ciepło... zawsze można okryć pieluszką, ale głównie bodziaki z krótkim rękawem.

Kochana to jest rozmiar uniwersalny podam ci wymiary na płasko bez naciągania
Skład: 95% bawełna, 5% elastan
Wymiary:
Długość całkowita: 91 cm
Szerokość w biuście: 78 cm
Długość rękawa od ramienia: 57 cm
Długość rękawa od pachy: 45 cm
Ubrania mierzone na płasko, bez rozciągania!

16udyx8di9hvrs5t.png

Dzięki, jutro sprawdzę na jakiejś sukience :) Zrozumiałam ze nie one size a kilka rozmiarów :)

reklama
Do góry