reklama
[emoji2] [emoji2] to jest nas dwie. D.... mi urosło mega. A akcja zebowa kosztowala mnie -2 kg. Ale nadal momo to mam juz 6,5 kg do przodu. Rosne wprost w oczach.O matko, to nie tylko ja z tych tyjacych nie tylko w brzuchu[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gonisz mnie hehe@Karla88 sukienki bardzo ladne,swietnie sie prezentujesz
Tak sie mierzylyscie i polecialam i ja....na wysokosci pepka 79cm....loooo matko rosne.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Margana
Fanka BB :)
Oj to znieczulenie najgorzej wspominam. Dochodz do siebie szybko!@Margana a ja mialam eszystkie bo dobrze wyrosly i zadnych problemow przez tyle lat z nimi nie bylo. Do teraz. A okazalo sie ze w sumie korzenie miala prawie poziomo. Znieczulenie dostalam takie ze twarzy przez 5 godzin nie czulam.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
Najpierw miało być małe przyjęcie ale wyszło normalne wesele na 50 osób i zabawa do ranaO to super! Milej uroczystosci zycze! Macie normalne wesele czy tylko przyjecie?
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Fanka BB :)
Przykre to[emoji53]Ja tez nie tylko w brzuchu
Aniołek[*]8.08.2017
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja poki co 2.5kgDziewczyny tak z ciekawości ile już jesteście na plusie?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj biedna Dobrze, że ten koszmar już za Tobą, teraz będzie tylko lepiej...Witam kobietki ponownie. Pamietacie mnie jeszcze? Sporo czasumnie nie bylo. Ale bylam i jestem w sumie w tragicznym stanie. Jakies dwa tygodnie temu zlamala mi sie ósemka. Niby takie nic tylko sie ukruszyla. I zaczelo sie Kongo. Stan zapalny po dwoch dniach. Domowe sposoby nic nie pomogly. Bol okropny. Moj stomatolog zalamal rece i wyslal do chirurga. I sie zaczelo. Nie zycze nikomu rwania osemki i siódemki w ciazy na stanie zapalnym. Obecnie jestem 2 dni po zabiegu na antybiotykach i ze szwami w buzi. Masakra. A przeciwbolowo tylko paracetamol jeden co osiem godzin. Chodze po scianach.
Oczywiście wszystko dzialo sie w kontakcie z ginekologiem. Wczoraj mialam kontrole. Synek wazy juz 390 gram i wszystko z nim w porzadku. Nie nadrobie Was ale mam nadzieje ze u Was ok.
reklama
Ja dziś się zważyłam i mam 51kg.. A zaczynałam od 47kg.. Buuuuu aż się boję ile utyje bo jestem niska.. przybrałam 1kg w ciągu 2 tygodni.. To dużo?
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: