reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
O matko, to nie tylko ja z tych tyjacych nie tylko w brzuchu[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
[emoji2] [emoji2] to jest nas dwie. D.... mi urosło mega. A akcja zebowa kosztowala mnie -2 kg. Ale nadal momo to mam juz 6,5 kg do przodu. Rosne wprost w oczach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Margana a ja mialam eszystkie bo dobrze wyrosly i zadnych problemow przez tyle lat z nimi nie bylo. Do teraz. A okazalo sie ze w sumie korzenie miala prawie poziomo. Znieczulenie dostalam takie ze twarzy przez 5 godzin nie czulam.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to znieczulenie najgorzej wspominam. Dochodz do siebie szybko!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam kobietki ponownie. Pamietacie mnie jeszcze? Sporo czasumnie nie bylo. Ale bylam i jestem w sumie w tragicznym stanie. Jakies dwa tygodnie temu zlamala mi sie ósemka. Niby takie nic tylko sie ukruszyla. I zaczelo sie Kongo. Stan zapalny po dwoch dniach. Domowe sposoby nic nie pomogly. Bol okropny. Moj stomatolog zalamal rece i wyslal do chirurga. I sie zaczelo. Nie zycze nikomu rwania osemki i siódemki w ciazy na stanie zapalnym. Obecnie jestem 2 dni po zabiegu na antybiotykach i ze szwami w buzi. Masakra. A przeciwbolowo tylko paracetamol jeden co osiem godzin. Chodze po scianach.
Oczywiście wszystko dzialo sie w kontakcie z ginekologiem. Wczoraj mialam kontrole. Synek wazy juz 390 gram i wszystko z nim w porzadku. Nie nadrobie Was ale mam nadzieje ze u Was ok.
Oj biedna :( Dobrze, że ten koszmar już za Tobą, teraz będzie tylko lepiej...

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja dziś się zważyłam i mam 51kg.. A zaczynałam od 47kg.. Buuuuu aż się boję ile utyje bo jestem niska.. przybrałam 1kg w ciągu 2 tygodni.. To dużo?

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry