reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj ja tez jestem juz wielka. Nowa.kurtke musialam nabyć. Brzuch juz spory ale najwiecej przytylo mi sie w tylku i udach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko, to nie tylko ja z tych tyjacych nie tylko w brzuchu[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Gdy dziecko już żyje na tym świecie to łatwiej je leczyć i jest taka możliwość... Bakterie i wirusy nie powodują slepoty, gluchoty, niepelnosprawnosci, wodoglowia, maloglowia czy obumarcia plodu... Tak jak np. Toxo w ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png

Tak zgadzam się jak dziecko już jest na świecie można leczyć ale wyobrażasz sobie dwa tyg chora jeden tydz zdrowa i znów to samo albo angina albo zapalenie albo katar nonstop coś
Nonstop lekarze stropy tabletki
Toxo tez przekichane w zasadzie wszystko przerąbane w dzisiejszych czasach

16udyx8di9hvrs5t.png

Melduję się po wizycie co prawda wizte miałam o 16 ale zaczym wróciliśmy jeszcze kolacyjka i teraz leżę i odpoczywam przed tv :) na wizycie wszystko okej serdszko ładnie bije, wyniki mocz morfologia wymaz z pochwy i posiew moczu super, szyjka twarda i zamknieta dokładnie zmierzymy w czwartek na prenetalnych i wtedy też obejrzymy niunia dokładnie i zobaczymy czy dalej jest dziewczynka także wszystko dobrze :) aaa i mam na
Super, ze wszystko dobrze[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry