reklama
gfusiarz
Fanka BB :)
Ja mam niecale 30 km do BochniCzy ktoś jest z okolic Bochni?? Bo jutro wybieramy się na weekend
kinga30
Spokojnie ja mam 103 a jestem 18+2Dobra, zmierzyłam... 100 cm [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Ja tez mam dwie usuniete chirurgicznie. Nic fajnego[emoji53]Wspolczuje ja na szczęście wszystkie osemki usunelam chirurgicznie i nie zycze nikomu a co dopiero w ciazy... kuruj sie szybko. Plucz jame dentoseptem
Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Bo kiedyś nikt nie wiedział co jest szkodliwe... Dzieci umieraly po porodzie lub w trakcie trwania ciąży i nikt nie wiedział czemuNo właśnie mój też tak mówi że kiedyś kobiety w polach rodziły badań nierobily i dzieci się rodziły i żyjemy a teraz tyle tego wszystkiego , że człowiek świruje normalnie
Karla88
Wyglądasz super sexy! Fajna ta sukienka, też chyba się na jakąś zdecyduję, tylko kurde, tyle kolorów, że serio nie wiem który..!
Wow! To super! Koniecznie wrzuć potem jakieś zdjęcia..! Cudownego dnia!
Hahahahahah
Yyyyy u mnie biust w stanie wolnym (bez stanika) 100 okolice tego co kiedyś było talią, jak słusznie zauważyła @_agnieszka_ wieczorem 85 To jaki rozmiar Pani poleca, @Karla88 ?
Ja też przekopałam pół domu!
Aktualnie czekamy na pizzę, dobrze że zmierzyłam się przed
Kochana to jest rozmiar uniwersalny podam ci wymiary na płasko bez naciągania
Skład: 95% bawełna, 5% elastan
Wymiary:
Długość całkowita: 91 cm
Szerokość w biuście: 78 cm
Długość rękawa od ramienia: 57 cm
Długość rękawa od pachy: 45 cm
Ubrania mierzone na płasko, bez rozciągania!
Karoolka
A ja ostatnio miałam u stomatologa taką sytuację, że asystentka poplamiła mi nową sukienkę chlorkiem i wybielilo mi kolor :/ teraz czekam na informacje z Medicoveru, czy zwrócą mi kasę :/ a sukienka kosztowała prawie 200 zl... pani najpierw powiedziała, że sama zwróci koszt, bo to jej wina, a teraz napisała mi, że przekazała sprawę do kadr i firma będzie decydować, czy mi zapłacą. Jestem zła, bo sukienka była nowa, założyłam ją pierwszy raz
Margana
Dziewczyny nie przesadzajcie, przeciez w brzuszkach macie dzidzie i te brzuszki maja rosnac! Co ja mam powiedziec? Mam w brzuchu mniej cm od Was a utylam juz 11kg[emoji33] Wiec gdzie te kilogramy? W d....Ja sie zmierzylam i ....Helena mam zawal [emoji33] 110!
KARLA jak wejda Ci na sklep pokrowce na tira to daj znac!! ...poki co o kiecce moge zapomniec [emoji19]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Gdy dziecko już żyje na tym świecie to łatwiej je leczyć i jest taka możliwość... Bakterie i wirusy nie powodują slepoty, gluchoty, niepelnosprawnosci, wodoglowia, maloglowia czy obumarcia plodu... Tak jak np. Toxo w ciążyco do tej strylności to ja wogole nie jestem nie patrze na rekawiczki czy inne rzeczy powiem wam ze was podziwiam bo jak sie dziecko urodzi to dopiero jest hardcore, ogolnie nie nakrecam sie nie czytam na necie bo tylko mozna zeswirowac i zaczac wymyslac sobie rozne choroby a ciaza ma cieszyc a nie byc stane strachu
moja corka bawi sie na dworze w ziemi z robakami w polu jak to dzieci w lato nie choruje wogole ja w zasadzie tez nie ale moja kolezanka np tez jest taka sterylna to jak mała z przedszkola przychodzi to musi sie isc wykapac powaznie musi isc pod prysznic zmyc bakterie na dworze tez sie bawi ale nie w ziemi nic nie moze dotykac mala ogolnie duzo choruje nonstop jakies infekcje nie wiem czy to z tego ze jest pod takim kloszem ale jak ona opowiada jak co robi to naprawde mamy ubaw z niej
Podziel się: