reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobra, zmierzyłam... 100 cm [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wspolczuje ja na szczęście wszystkie osemki usunelam chirurgicznie i nie zycze nikomu:( a co dopiero w ciazy... kuruj sie szybko. Plucz jame dentoseptem:)
Ja tez mam dwie usuniete chirurgicznie. Nic fajnego[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wyglądasz super sexy! Fajna ta sukienka, też chyba się na jakąś zdecyduję, tylko kurde, tyle kolorów, że serio nie wiem który..! :o

Wow! To super! Koniecznie wrzuć potem jakieś zdjęcia..! Cudownego dnia!

Hahahahahah :D

Yyyyy u mnie biust w stanie wolnym (bez stanika) 100 :baffled: okolice tego co kiedyś było talią, jak słusznie zauważyła @_agnieszka_ wieczorem 85 :-) :) To jaki rozmiar Pani poleca, @Karla88 ?

Ja też przekopałam pół domu!:-) :):-) :)

Aktualnie czekamy na pizzę, dobrze że zmierzyłam się przed :p

Kochana to jest rozmiar uniwersalny podam ci wymiary na płasko bez naciągania
Skład: 95% bawełna, 5% elastan
Wymiary:
Długość całkowita: 91 cm
Szerokość w biuście: 78 cm
Długość rękawa od ramienia: 57 cm
Długość rękawa od pachy: 45 cm
Ubrania mierzone na płasko, bez rozciągania!

16udyx8di9hvrs5t.png

@Margana a ja mialam eszystkie bo dobrze wyrosly i zadnych problemow przez tyle lat z nimi nie bylo. Do teraz. A okazalo sie ze w sumie korzenie miala prawie poziomo. Znieczulenie dostalam takie ze twarzy przez 5 godzin nie czulam.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja ostatnio miałam u stomatologa taką sytuację, że asystentka poplamiła mi nową sukienkę chlorkiem i wybielilo mi kolor :/ teraz czekam na informacje z Medicoveru, czy zwrócą mi kasę :/ a sukienka kosztowała prawie 200 zl... pani najpierw powiedziała, że sama zwróci koszt, bo to jej wina, a teraz napisała mi, że przekazała sprawę do kadr i firma będzie decydować, czy mi zapłacą. Jestem zła, bo sukienka była nowa, założyłam ją pierwszy raz :(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie zmierzylam i ....Helena mam zawal [emoji33] 110!
KARLA jak wejda Ci na sklep pokrowce na tira to daj znac!! ...poki co o kiecce moge zapomniec [emoji19]

hchygzu3s1ksbpf1.png
Dziewczyny nie przesadzajcie, przeciez w brzuszkach macie dzidzie i te brzuszki maja rosnac! Co ja mam powiedziec? Mam w brzuchu mniej cm od Was a utylam juz 11kg[emoji33] Wiec gdzie te kilogramy? W d....

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
co do tej strylności to ja wogole nie jestem nie patrze na rekawiczki czy inne rzeczy powiem wam ze was podziwiam :D bo jak sie dziecko urodzi to dopiero jest hardcore, ogolnie nie nakrecam sie nie czytam na necie bo tylko mozna zeswirowac i zaczac wymyslac sobie rozne choroby a ciaza ma cieszyc a nie byc stane strachu
moja corka bawi sie na dworze w ziemi z robakami w polu jak to dzieci w lato nie choruje wogole ja w zasadzie tez nie ale moja kolezanka np tez jest taka sterylna to jak mała z przedszkola przychodzi to musi sie isc wykapac :D powaznie musi isc pod prysznic zmyc bakterie na dworze tez sie bawi ale nie w ziemi nic nie moze dotykac mala ogolnie duzo choruje nonstop jakies infekcje nie wiem czy to z tego ze jest pod takim kloszem ale jak ona opowiada jak co robi to naprawde mamy ubaw z niej
Gdy dziecko już żyje na tym świecie to łatwiej je leczyć i jest taka możliwość... Bakterie i wirusy nie powodują slepoty, gluchoty, niepelnosprawnosci, wodoglowia, maloglowia czy obumarcia plodu... Tak jak np. Toxo w ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry