reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja się zastanawiam jak ja mogłam mieć toxo :D Wg badań wyszło że zachorowałam w okresie gdy byłam weganką i nie miałam absolutnie żadnej stycznosci z jakimkolwiek zwierzakiem
Owoce i warzywa też powodują toxo... Koty robią wszędzie.. wiatr roznosi na uprawy

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja brzucha nie wiadomo jakiego jeszcze nie mam. Wiekszy jest ale jeszcze nie widac jak ubiore cos luznego:) no ale w sumie 18 tydzień dopiero wiec jeszcze mam czas na rosniecie;)

Ja dzis tez bylam na zakupach kupilam same cudenka dla synka w smyku jest od przecenionych ciuszkow -25% caly weekend i body np.kupilam 5 szt za 30zl i z tego -25% kombinezonik na jesien dresowy za 25zl itd tez kupuje wszystko z dlugim rekawem nie wiem ale jakos nie wyobraxm sibie go ubietac w krotki rękaw moze przez to ze pierwszego syna mam z lutego.do mam ktore maja dzieci z lata jak ubierałyscie takie maleństwa?

Kupiłam coś dziś dla smerfika :) słyszałam że od razu nawet jeśli to lato to po ur nie ubiera się maluszka całkiem na krótko a więc kupiłam coś z długim ale cienkim rękawem :)
1518792354-7b53ff7ce71b6104-aaaaaa.jpeg

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale cudeńko. Wow... Kurcze teraz to są takie piękne ciuszki na dzieciaczki :-)

Dziewczyny dziś na sklep przyszły mi sukienki elastyczne z polskiej produkcji przepiękne
20 tydz

16udyx8di9hvrs5t.png

Wyglądasz super sexy! Fajna ta sukienka, też chyba się na jakąś zdecyduję, tylko kurde, tyle kolorów, że serio nie wiem który..! :o

Dzisiaj caly dzien chodze w stresie. Jutro bierzemy slub cywilny. Mam nadzieje ze wszystko dobrze wyjdzie i goscie beda sie dobrze bawic :) jako pierwszy taniec wymyslilam mix smiesznych kawalkow :) jeszcze dzisiaj bedziemy cwiczyc

Wow! To super! Koniecznie wrzuć potem jakieś zdjęcia..! Cudownego dnia!

Ja sie zmierzylam i ....Helena mam zawal [emoji33] 110!
KARLA jak wejda Ci na sklep pokrowce na tira to daj znac!! ...poki co o kiecce moge zapomniec [emoji19]

hchygzu3s1ksbpf1.png

Hahahahahah :D

@Karla88 - piękne są, takie w moim stylu... a jak z "pojemnością" w biuście?
W talii (eee, że czym? [emoji23]) mam 83cm, ale w biuście 103....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Yyyyy u mnie biust w stanie wolnym (bez stanika) 100 :baffled: okolice tego co kiedyś było talią, jak słusznie zauważyła @_agnieszka_ wieczorem 85 :-) :) To jaki rozmiar Pani poleca, @Karla88 ?

A ja szukam miarki i znaleźć nie mogę :D:D:D

Ja też przekopałam pół domu!:-) :):-) :)

Aktualnie czekamy na pizzę, dobrze że zmierzyłam się przed :p

Ja dzis tez bylam na zakupach kupilam same cudenka dla synka w smyku jest od przecenionych ciuszkow -25% caly weekend i body np.kupilam 5 szt za 30zl i z tego -25% kombinezonik na jesien dresowy za 25zl itd tez kupuje wszystko z dlugim rekawem nie wiem ale jakos nie wyobraxm sibie go ubietac w krotki rękaw moze przez to ze pierwszego syna mam z lutego.do mam ktore maja dzieci z lata jak ubierałyscie takie maleństwa?
To rzeczywiście tanio. Ale ja nie mogę zaszaleć bo jeszcze płeć nieznana :-( buu..
Nie wiem co do ubioru latem bo moja z października to też zaraz zimno było.

reklama
Witam kobietki ponownie. Pamietacie mnie jeszcze? Sporo czasumnie nie bylo. Ale bylam i jestem w sumie w tragicznym stanie. Jakies dwa tygodnie temu zlamala mi sie ósemka. Niby takie nic tylko sie ukruszyla. I zaczelo sie Kongo. Stan zapalny po dwoch dniach. Domowe sposoby nic nie pomogly. Bol okropny. Moj stomatolog zalamal rece i wyslal do chirurga. I sie zaczelo. Nie zycze nikomu rwania osemki i siódemki w ciazy na stanie zapalnym. Obecnie jestem 2 dni po zabiegu na antybiotykach i ze szwami w buzi. Masakra. A przeciwbolowo tylko paracetamol jeden co osiem godzin. Chodze po scianach.
Oczywiście wszystko dzialo sie w kontakcie z ginekologiem. Wczoraj mialam kontrole. Synek wazy juz 390 gram i wszystko z nim w porzadku. Nie nadrobie Was ale mam nadzieje ze u Was ok.
Ojej wspolczuje przezyc. Oby szybko sie zagoilo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry