reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Gdzie taki piękny zestaw kupiłaś? :*
H&m ma sporo takich zestawów :) był jeszcze Batman, supermen, zestaw z ciasteczkowym potworem i coś tam jeszcze nie pamiętam [emoji14]

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Melduję się po wizycie co prawda wizte miałam o 16 ale zaczym wróciliśmy jeszcze kolacyjka i teraz leżę i odpoczywam przed tv :) na wizycie wszystko okej serdszko ładnie bije, wyniki mocz morfologia wymaz z pochwy i posiew moczu super, szyjka twarda i zamknieta dokładnie zmierzymy w czwartek na prenetalnych i wtedy też obejrzymy niunia dokładnie i zobaczymy czy dalej jest dziewczynka także wszystko dobrze :) aaa i mam na

Super :) cieszymy się, że wszystko okej :*

Hej Dziewczyny, podczytuje Was ciagle (o dziwo, udaje mi się na bieżąco [emoji16]), ale jakoś ciężko mi się przemóc, żeby coś napisać ;)) kończę już 22 tydzień, jak ten czas pędzi.. jak szalony... kupuję powolutku ciuszki dla naszej małej (chyba:p) Zuzi, czekam właśnie na przesyłkę z Anglii. Jak tylko dostanę to wrzucę fotki. W poniedziałek juz polowkowe usg [emoji50][emoji50] mam nadzieję, że dzidzia zdrowa... Zuzię czuję już mocno, widać na brzuchu jak szaleje. Tylko jakoś tata nigdy nie może na te harce trafić ;) jakaś przewrazliwiona jestem i przez to często kłócę.się z moim P. [emoji45] ale od dziś mamy wolny weekend, córcia Mira pojęchała na weekend do taty, więc mamy czas dla siebie. Na jutro mój luby zaprosił mnie na randkę [emoji7] co prawda przekładamy ją od miesiąca, ale może w końcu się uda... zaczęliśmy ogarniać sypialnie. Do tej pory spaliśmy w salonie, pokój przeznaczony na sypialnie był graciarnio-suszarnią. Teraz mamy tam łóżko, w przyszłym tygodniu zamówimy łóżeczko. Jutro P. zamontuje karnisz,.kupimy komodę i będzie super :) planuje kupić też naklejki na ścianę nad łóżeczko. Cieszę się, że mam swój kącik, gdzie mogę teraz spokojnie cZytać książki kiedy mój luby gra w Ps4 [emoji13]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wolę się dziś nie mierzyć. Byliśmy na pogrzebie i stypie i tak najadłam się ciast, że mam brzuch jak w 9 miesiącu [emoji50]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry