reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Gdzie taki piękny zestaw kupiłaś? :*
H&m ma sporo takich zestawów :) był jeszcze Batman, supermen, zestaw z ciasteczkowym potworem i coś tam jeszcze nie pamiętam [emoji14]

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Melduję się po wizycie co prawda wizte miałam o 16 ale zaczym wróciliśmy jeszcze kolacyjka i teraz leżę i odpoczywam przed tv :) na wizycie wszystko okej serdszko ładnie bije, wyniki mocz morfologia wymaz z pochwy i posiew moczu super, szyjka twarda i zamknieta dokładnie zmierzymy w czwartek na prenetalnych i wtedy też obejrzymy niunia dokładnie i zobaczymy czy dalej jest dziewczynka także wszystko dobrze :) aaa i mam na

Super :) cieszymy się, że wszystko okej :*

Hej Dziewczyny, podczytuje Was ciagle (o dziwo, udaje mi się na bieżąco [emoji16]), ale jakoś ciężko mi się przemóc, żeby coś napisać ;)) kończę już 22 tydzień, jak ten czas pędzi.. jak szalony... kupuję powolutku ciuszki dla naszej małej (chyba:p) Zuzi, czekam właśnie na przesyłkę z Anglii. Jak tylko dostanę to wrzucę fotki. W poniedziałek juz polowkowe usg [emoji50][emoji50] mam nadzieję, że dzidzia zdrowa... Zuzię czuję już mocno, widać na brzuchu jak szaleje. Tylko jakoś tata nigdy nie może na te harce trafić ;) jakaś przewrazliwiona jestem i przez to często kłócę.się z moim P. [emoji45] ale od dziś mamy wolny weekend, córcia Mira pojęchała na weekend do taty, więc mamy czas dla siebie. Na jutro mój luby zaprosił mnie na randkę [emoji7] co prawda przekładamy ją od miesiąca, ale może w końcu się uda... zaczęliśmy ogarniać sypialnie. Do tej pory spaliśmy w salonie, pokój przeznaczony na sypialnie był graciarnio-suszarnią. Teraz mamy tam łóżko, w przyszłym tygodniu zamówimy łóżeczko. Jutro P. zamontuje karnisz,.kupimy komodę i będzie super :) planuje kupić też naklejki na ścianę nad łóżeczko. Cieszę się, że mam swój kącik, gdzie mogę teraz spokojnie cZytać książki kiedy mój luby gra w Ps4 [emoji13]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wolę się dziś nie mierzyć. Byliśmy na pogrzebie i stypie i tak najadłam się ciast, że mam brzuch jak w 9 miesiącu [emoji50]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry