reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kupiłam coś dziś dla smerfika :) słyszałam że od razu nawet jeśli to lato to po ur nie ubiera się maluszka całkiem na krótko a więc kupiłam coś z długim ale cienkim rękawem :)
1518792354-7b53ff7ce71b6104-aaaaaa.jpeg

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Gdzie taki piękny zestaw kupiłaś? :*

reklama
Kurde aż ja poszłam z ciekawości po centymetr i wyszło mi 90 cm na wysokości pępka :D szok, nie jest ze mną aż tak źle, spodziewałam się grubo ponad 100 hehe

Oj ja tez jestem juz wielka. Nowa.kurtke musialam nabyć. Brzuch juz spory ale najwiecej przytylo mi sie w tylku i udach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karla88 - piękne są, takie w moim stylu... a jak z "pojemnością" w biuście?
W talii (eee, że czym? [emoji23]) mam 83cm, ale w biuście 103....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Melduję się po wizycie co prawda wizte miałam o 16 ale zaczym wróciliśmy jeszcze kolacyjka i teraz leżę i odpoczywam przed tv :) na wizycie wszystko okej serdszko ładnie bije, wyniki mocz morfologia wymaz z pochwy i posiew moczu super, szyjka twarda i zamknieta dokładnie zmierzymy w czwartek na prenetalnych i wtedy też obejrzymy niunia dokładnie i zobaczymy czy dalej jest dziewczynka także wszystko dobrze :) aaa i mam na

Urwało mi posta mam na plusie 4 kg także już wybilo nam 49 kg :) na następną wizytę czyli za miesiąc mam zrobić krzywa cukrowa masakra

Melduję się po wizycie co prawda wizte miałam o 16 ale zaczym wróciliśmy jeszcze kolacyjka i teraz leżę i odpoczywam przed tv :) na wizycie wszystko okej serdszko ładnie bije, wyniki mocz morfologia wymaz z pochwy i posiew moczu super, szyjka twarda i zamknieta dokładnie zmierzymy w czwartek na prenetalnych i wtedy też obejrzymy niunia dokładnie i zobaczymy czy dalej jest dziewczynka także wszystko dobrze :) aaa i mam na
Super ☺️

Super że wszystko ok :)

reklama
Do góry