reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kupiłam coś dziś dla smerfika :) słyszałam że od razu nawet jeśli to lato to po ur nie ubiera się maluszka całkiem na krótko a więc kupiłam coś z długim ale cienkim rękawem :)
1518792354-7b53ff7ce71b6104-aaaaaa.jpeg

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Gdzie taki piękny zestaw kupiłaś? :*

reklama
Kurde aż ja poszłam z ciekawości po centymetr i wyszło mi 90 cm na wysokości pępka :D szok, nie jest ze mną aż tak źle, spodziewałam się grubo ponad 100 hehe

Oj ja tez jestem juz wielka. Nowa.kurtke musialam nabyć. Brzuch juz spory ale najwiecej przytylo mi sie w tylku i udach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karla88 - piękne są, takie w moim stylu... a jak z "pojemnością" w biuście?
W talii (eee, że czym? [emoji23]) mam 83cm, ale w biuście 103....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Melduję się po wizycie co prawda wizte miałam o 16 ale zaczym wróciliśmy jeszcze kolacyjka i teraz leżę i odpoczywam przed tv :) na wizycie wszystko okej serdszko ładnie bije, wyniki mocz morfologia wymaz z pochwy i posiew moczu super, szyjka twarda i zamknieta dokładnie zmierzymy w czwartek na prenetalnych i wtedy też obejrzymy niunia dokładnie i zobaczymy czy dalej jest dziewczynka także wszystko dobrze :) aaa i mam na

Urwało mi posta mam na plusie 4 kg także już wybilo nam 49 kg :) na następną wizytę czyli za miesiąc mam zrobić krzywa cukrowa masakra

Melduję się po wizycie co prawda wizte miałam o 16 ale zaczym wróciliśmy jeszcze kolacyjka i teraz leżę i odpoczywam przed tv :) na wizycie wszystko okej serdszko ładnie bije, wyniki mocz morfologia wymaz z pochwy i posiew moczu super, szyjka twarda i zamknieta dokładnie zmierzymy w czwartek na prenetalnych i wtedy też obejrzymy niunia dokładnie i zobaczymy czy dalej jest dziewczynka także wszystko dobrze :) aaa i mam na
Super ☺️

Super że wszystko ok :)

reklama
Do góry