reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Napisalam posta mi mi zerzalo nosz.......kurka wodna.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowa mamuske.

Moje dziecie szaleje juz bardzo wyraznie czuje jak sie rusza. Dzieciaki tez co chwile reke przykladaja. A dziec przemiescil sie z lewej str pod pepek i czasem mam wrazenie jakby w pecherz uderzal.

Snilo mi sie ze mialam usg a na nim pieknie bylo widac siusiora. Czyzby to jakas zapowiedz?

D nadal na detoksie...wczoraj myslalam ze sie pozabijamy. Szczerze to mi fajek tez brakuje. Nerwy nerwy jeszcze raz nerwy. Boze....czemu to takie trudne.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
W snach jest ponoc na odwrot, wiec mysle, ze corci siusiak nie wyrosnie[emoji6]
Trzymam kciuli za meza z tymi fajkami! A Ty tez palilas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hej :) ja od samego rana mysle... nie wiem co mam robic... bratowa zapytala czy przypilnuje im dziecka przez miesiac... tylko jest problem bo dziecko ma ponad rok i nie chodzi a wazy 11 kg... ja sie boje jej podnosic i mowilam jej to a ona ze nie bede musiala... ale wiem ze sa sytuacje co musisz podniesc dziecko chodzby nawet zeby go z lozeczka wyciagnac albo do karmienia na krzesle posadzic... i nie wiem co robic wiem tez ze maja inna opcje zawozenia dziecka do siostry jej ...co byscie mi radzily?
Jak to przez miesiąc? Ale w jakichś godzinach, prawda? Ty jesteś vw zdrowej ciąży, czy były jakieś problemy? Bo jeśli cokolwiek się działo, to odradzam.

Hahahahah mojej koleżanki córka też jak ja opisywała to napisała że jej mama lubi najbardziej leżeć, oglądać telewizję i grać na telefonie [emoji23][emoji23][emoji23] wstydziła się później iść do szkoły [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzieciaki sa szczere i maja swoje obserwacje. Trzeba uwazac[emoji6]
Dobrze, ze o tatusiach nie musza pisac, to by dopiero bylo[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej :) ja od samego rana mysle... nie wiem co mam robic... bratowa zapytala czy przypilnuje im dziecka przez miesiac... tylko jest problem bo dziecko ma ponad rok i nie chodzi a wazy 11 kg... ja sie boje jej podnosic i mowilam jej to a ona ze nie bede musiala... ale wiem ze sa sytuacje co musisz podniesc dziecko chodzby nawet zeby go z lozeczka wyciagnac albo do karmienia na krzesle posadzic... i nie wiem co robic wiem tez ze maja inna opcje zawozenia dziecka do siostry jej ...co byscie mi radzily?

szczerze powiedzialabym ze nie dam rady poniewaz kregoslup mi wysiada, brzuch boli i musze duzo odpoczywac moja przyjaciolka ma roczniaka nie ma opcji zeby nie brac a rece wlasnie teraz taki okre ze wstajje wszystko chce widziec za raczki trzymac mozna sie wykonczyc to mega odpowiedzialnośc a jak ty zalegniesz nie daj boze albo bedziesz miala slabszy dzien to co zrobisz?

Czesc :) z aplikacja zaczynamy dziś 18tydzien :) za trzy tygodnie wizyta, trochę długo ale mam nadzieję, że zleci :)
Poducha super :D ale ciężko się wygrzebać do łazienki [emoji14]

Mamy ten sam termin :)
Lez i odpoczywaj i będzie dobrze. Trzymam kciuki :*

Ja znam aldone kipigroch :D
A co do śmiesznych imion..
To co myślicie o imieniu Denis ? Tylko szczerze ?:)

Nie ma mojego szpitala :(
Mi szczerze to sie nie podowaja w ogole takie bardziej wymyslne imiona. A przy tym imieniu to balabym sie o przezwiska w szkole. No wiesz, wystarczy pierwsza literke zamienic[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja osobiście bym się nie zgodziła. Ale moja ciaza do latwych nie należy więc patrzę z tej strony, bała bym się podnieść a takiego dzieciaczka jeszcze sporo trzeba

reklama
Do góry