reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nadrobilam....
Co do kolczykow to Oliwi przebilam jak miala 8 mc. Chwila placzu i po bolu. Ladnie jej sie goilo i nie ciagnela za uszka. Rok temu zrobila sobie druga dziurke.
Z kolejna sobie poczeka troche.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja gin pracuje w szpitalu bielańskim. Naczytałam sie strasznych opinii... Wybrałam Starynkiewicza i mam nadzieję, że decyzji nie będę żałowała. Może sie spotkamy na porodówce :D

reklama
Mam pytanie trochę odbiegające od kolczyków i przebijania uszek :D

Zastanawiamy się z K czy lepiej kupić szafę do przedpokoju, szafę do sypialni i komodę do sypialni w sklepie. Ładna z lustrem za niższą cenę czy zlecić zrobienie tych mebli znajomemu ?
Rozrysował by półki, szuflady itp tak jak będę chciała i w jakim kolorze będę chciała. I np. Za szafę do przedpokoju zamknęli byśmy się do 2 tys. Wykorzystał by każdy cm miejsca bo mamy dwa pokoje i nie za wiele miejsca na wszystko.
I chciałabym spytać, czy zamawiała któraś z was taką szafę ? Wydaje mi się bardziej wytrzymała i bardziej pakowna.

Witam się wieczornie kanapka z pasta rybna ABBA... straszny shit no ale co zrobisz jak to jedyna rzecz na która mam ochotę [emoji53]
1518724725-620e41768868e156-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zastanawiamy się z K czy lepiej kupić szafę do przedpokoju, szafę do sypialni i komodę do sypialni w sklepie. Ładna z lustrem za niższą cenę czy zlecić zrobienie tych mebli znajomemu ?
Rozrysował by półki, szuflady itp tak jak będę chciała i w jakim kolorze będę chciała. I np. Za szafę do przedpokoju zamknęli byśmy się do 2 tys. Wykorzystał by każdy cm miejsca bo mamy dwa pokoje i nie za wiele miejsca na wszystko.
I chciałabym spytać, czy zamawiała któraś z was taką szafę ? Wydaje mi się bardziej wytrzymała i bardziej pakowna.
My mamy szafy wszystkie z Ikea. Sami sobie projektujecie jak chcecie w środku tzn. ile półek , szuflad, gdzie drążki itp. Wybieracie tez sami obudowy i drzwi. Gwarancja 10 letnia. Powiem Ci że są bardzo solidne. Jestesmy mega zadowoleni tymbardziej że są takie jakie chcielismy. Do 2 tysięcy spokojnie coś sobie wybierzecie :)

Jasne, ze taka zabudowa na zamowienie lepsza. Wykozystasz kazda przestrzen i zagospodarujesz wg wlasnych potrzeb. My mamy taka szafe w zabudowie w przedpokoju 3metrowa. Rewelacja.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

My mamy szafy wszystkie z Ikea. Sami sobie projektujecie jak chcecie w środku tzn. ile półek , szuflad, gdzie drążki itp. Wybieracie tez sami obudowy i drzwi. Gwarancja 10 letnia. Powiem Ci że są bardzo solidne. Jestesmy mega zadowoleni tymbardziej że są takie jakie chcielismy. Do 2 tysięcy spokojnie coś sobie wybierzecie :)

Dzięki :) pomyślimy. Bo jeśli mamy znajomego który zrobi jak w Ikea to lepiej u niego. Chociaż ja to bym pojechała i kupiła gotowa ale Kamil nie bardzo

reklama
Dzięki :) pomyślimy. Bo jeśli mamy znajomego który zrobi jak w Ikea to lepiej u niego. Chociaż ja to bym pojechała i kupiła gotowa ale Kamil nie bardzo
Ona nie jest taka gotowa :D Bo jak już sobie ja zaprojektujesz to obsługa drukuje Ci takie cos na którym jest zestawienie numerów kartonów na których sa półkach i ile sztuk ich wziąć :D Chodzisz po magazynie i zbierasz na wózek mnóstwo płaskich kartonów a w domu bawisz sie w lego dla dorosłych :D

Do góry