reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tatar zjem tylko z łososia. Przed ciażą jak próbowałam mięsa na pulpety, to kładłam ociupinkę na jezyk i zamykałam buzie ale tak by mieso iniczego innego nie dotykało prócz języka. Jak już czułam smak to język dawalam pod strumień wody i przecierałam dłonią :D Potem dłonie pod gorącą wode a do buzi płyn do płukania :D Jak jakaś jebn*ęta za przeproszeniem :D
Dobrze, że języka pod wrzątkiem nie płukałaś [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziękuję dziewczyny! Podwójnie mnie wzruszył, bo wiem ile go to teraz kosztowało wysiłku żeby wszystko zorganizować :)

Ja też.. inne wyroby mięsne mnie w ogóle nie kręcą, ale tatr, carpaccio.... uwielbiam. I z mięsa i z ryb!

Powiem Ci, że coś w tym jest... ok, mam trochę ubranek, kocyki i pieluszki tetrowe... ale nic poza tym. I jakiś większy luz mam trochę niż za pierwszym razem :D

Co do panikowania, to powiem Wam że ciąża to jest nic.. potem jak się urodzi.. ja co chwilę jak czytam jakieś hardkorowe wiadomości to paraliżuje mnie strach że to może spotkać każde dziecko, również moje... masakra jak można się czasami nakręcić... nie wiem jak moi rodzice przeżyli wychowanie dzieci i są przy zdrowych zmysłach ;)
Wiem jak przeżyli. Po prostu nie mieli internetu :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

co do tej strylności to ja wogole nie jestem nie patrze na rekawiczki czy inne rzeczy powiem wam ze was podziwiam :D bo jak sie dziecko urodzi to dopiero jest hardcore, ogolnie nie nakrecam sie nie czytam na necie bo tylko mozna zeswirowac i zaczac wymyslac sobie rozne choroby a ciaza ma cieszyc a nie byc stane strachu
moja corka bawi sie na dworze w ziemi z robakami w polu jak to dzieci w lato nie choruje wogole ja w zasadzie tez nie ale moja kolezanka np tez jest taka sterylna to jak mała z przedszkola przychodzi to musi sie isc wykapac :D powaznie musi isc pod prysznic zmyc bakterie na dworze tez sie bawi ale nie w ziemi nic nie moze dotykac mala ogolnie duzo choruje nonstop jakies infekcje nie wiem czy to z tego ze jest pod takim kloszem ale jak ona opowiada jak co robi to naprawde mamy ubaw z niej

Co do zawodu mojego męża za chwilkę na priv Ci napiszę czym się zajmuje :)
Co do zakupów co te rzeczy mają być od czwartku. Ale sie naoglądałam filmików w internecie jak sie ludzie lidlu biją o karpia, torebki i roboty kuchenne i nie wiem czy chcę tam iść i oglądać tą apokalipsę :D
A jak tam Twój problem, tam na dole? Bez zmian? I ginekologa polskiego masz chyba 18 tak? :)

Dzisiaj jest czwartek .. myslalam ze to moze dzis :happy2:
Tam na dole tak bedzie az do porodu. Chyba juz przyzwyczailam sie do wystajacego 'tampona':rofl2:
A wizyte mialam we wtorek . Nastepna w szpitalu 12 marca :blink:

Justme55 GRATUUULUJE! Wczorajsze Walentynki bedziesz wspominala cale zycie
PS a wyniki jego w miare?

Mnie tez wlasnie martwi brak jedzenia tak dlugo[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja krzywej z chlopakami robionej nie mialam. A ze mam powyzej 30-stki to teraz musze i boje sie cholera.
Mam z reguly nizszy cukier niz norma i boje sie o zawroty lub ,ze zemdleje.
Badanie mam na 6 kwietnia... eghh

co do tej strylności to ja wogole nie jestem nie patrze na rekawiczki czy inne rzeczy powiem wam ze was podziwiam :D bo jak sie dziecko urodzi to dopiero jest hardcore, ogolnie nie nakrecam sie nie czytam na necie bo tylko mozna zeswirowac i zaczac wymyslac sobie rozne choroby a ciaza ma cieszyc a nie byc stane strachu
moja corka bawi sie na dworze w ziemi z robakami w polu jak to dzieci w lato nie choruje wogole ja w zasadzie tez nie ale moja kolezanka np tez jest taka sterylna to jak mała z przedszkola przychodzi to musi sie isc wykapac :D powaznie musi isc pod prysznic zmyc bakterie na dworze tez sie bawi ale nie w ziemi nic nie moze dotykac mala ogolnie duzo choruje nonstop jakies infekcje nie wiem czy to z tego ze jest pod takim kloszem ale jak ona opowiada jak co robi to naprawde mamy ubaw z niej

Chyba jak zawsze żadna przesada nie jest dobra.. Ale koleżanka niezła.. o kąpieli po przedszkolu jeszcze nie słyszałam :o

Justme55 GRATUUULUJE! Wczorajsze Walentynki bedziesz wspominala cale zycie
PS a wyniki jego w miare?

Noooo niestety niebardzo :/ Ale juz jest pod opieką lekarzy i ma rozpisane leczenie.. więc staram się myśleć pozytywnie...

reklama
To nic trudnego :)

Ja swoje storczyki systematycznie zaniedbuję, podlewam rzadko, jak mi się przypomni, a one mi się odwiedzają regularnie pięknie kwitnąc:p
Też tak chcę.... Wiele kwiatków u mnie rosło i świetnie się miało, pomidory co roku miałam na balkonie itd, a storczyki jakoś nie chcą u mnie żyć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry