reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale to mija,:D później nawet nie będziesz zwracała uwagi jak cis z podłogi zje :D
Przyjaciółka jakiś czas temu to podsumowała.... Że sterylizowała, prasowała itd wszystko, z czym mały miał kontakt, aż zobaczyła, jak on ni z tego ni z owego liże kółko z wózka..... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A skoro już o autach mowa - macie już /kupujecie /planujecie adapter do pasów?

Ja właśnie chcę kupić, bo po pierwsze trochę niewygodnie, po drugie jednak coś tam jeżdżę mimo chorobowego, i z adapterem dużo bezpieczniej...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja mam i już z miesiąc temu mąż mi zamontował w aucie, bo ja to pewnie bym czekała z tym do 6 miesiąca

super! trzymam kciuki za wizytę :)

dokładnie, nie ma powodu do martwienia się ;)
Moja przyjaciółka doszła do wagi sprzed ciąży ok 30-32 tygodnia, więc i takie przypadki się zdarzają (nie, nie odchudzała się w ciąży, ale przez 4 miesiące wymiotowała kilka razy dziennie, później rzadziej, ale tak naprawdę mdłości do 7 mc, jakieś tabletki przeciwwymiotne od gina w końcu pomogły, z innych metod nic nie działało)

super! gratuluję syna :)

jaki śliczny :D
lubię storczyki, podobają mi się, ale i tak żadnego nie udalo mi się uchować ;( jakoś tak, ja lubię storczyki, ale storczyki nie lubią mnie :(
Ja tez jeszcze nie umiem zbytnio ich pielęgnować. Jednego uśmierciłam już hehe :-D

a jak sie M czuje? :)

Ma teraz takie momenty że słabiej się czuje... ale w weekend był w szpitalu, więc pewnie dlatego.

Przyjaciółka jakiś czas temu to podsumowała.... Że sterylizowała, prasowała itd wszystko, z czym mały miał kontakt, aż zobaczyła, jak on ni z tego ni z owego liże kółko z wózka..... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahahahah samo życie :D

reklama
Do góry