reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakbym zaczęła tutaj pisać o moich wszystkich "wymyslach "to byście stwierdzily że jakaś wariatka wam się trafiła :D są dni że sama się z siebie śmieje , ale mam takie że ... . Myślę ze hormony robia swoje bo wcześniej nie byłam taka stuknieta pod takimi różnymi względami , albo to takich ogromny strach o to maleństwo przez to co się wcześniej wydarzyło .. już sama nie wiem jak to wytłumaczyć
To chyba 2 wariatki☺️ chyba bysmy sie dogadały ☺️ to strach o dzieciątko

reklama
To szykuj[emoji12] ...mi sie dłuży...

hchygzu3s1ksbpf1.png

No ja też jakiś takich większych rzeczy jeszcze nic nie mam tyle , że oglądam sobie i planuje coś tam w głowie powoli trzeba by chyba zaczac działac:)

Dziękuję dziewczyny! Podwójnie mnie wzruszył, bo wiem ile go to teraz kosztowało wysiłku żeby wszystko zorganizować :)

A ja tam lubię tatar bardzo :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja też.. inne wyroby mięsne mnie w ogóle nie kręcą, ale tatr, carpaccio.... uwielbiam. I z mięsa i z ryb!

No wlasnie za szybko. Ja sie voje ze z niczym nie zdaze, a w pierwszej ciazy wszystko elegancko mialam naszykowane duzo wczesniej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Powiem Ci, że coś w tym jest... ok, mam trochę ubranek, kocyki i pieluszki tetrowe... ale nic poza tym. I jakiś większy luz mam trochę niż za pierwszym razem :D

Co do panikowania, to powiem Wam że ciąża to jest nic.. potem jak się urodzi.. ja co chwilę jak czytam jakieś hardkorowe wiadomości to paraliżuje mnie strach że to może spotkać każde dziecko, również moje... masakra jak można się czasami nakręcić... nie wiem jak moi rodzice przeżyli wychowanie dzieci i są przy zdrowych zmysłach ;)

Dziękuję dziewczyny! Podwójnie mnie wzruszył, bo wiem ile go to teraz kosztowało wysiłku żeby wszystko zorganizować :)

Ja też.. inne wyroby mięsne mnie w ogóle nie kręcą, ale tatr, carpaccio.... uwielbiam. I z mięsa i z ryb!

Powiem Ci, że coś w tym jest... ok, mam trochę ubranek, kocyki i pieluszki tetrowe... ale nic poza tym. I jakiś większy luz mam trochę niż za pierwszym razem :D

Co do panikowania, to powiem Wam że ciąża to jest nic.. potem jak się urodzi.. ja co chwilę jak czytam jakieś hardkorowe wiadomości to paraliżuje mnie strach że to może spotkać każde dziecko, również moje... masakra jak można się czasami nakręcić... nie wiem jak moi rodzice przeżyli wychowanie dzieci i są przy zdrowych zmysłach ;)
a jak sie M czuje? :)

No właśnie mój też tak mówi że kiedyś kobiety w polach rodziły badań nierobily i dzieci się rodziły i żyjemy a teraz tyle tego wszystkiego , że człowiek świruje normalnie

reklama
Do góry