reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dwa zęby zrobiła a na 3 umówiła na kolejny piątek i już powinnam mieć spokój z dentysta :) mimo znieczulenia bo powiedziała że jedna dziurka jest duża i że po co mam cierpieć i przy okazji zrobiła ten co ostatnio mi się ukruszyl a za tydzień zrobimy druga stronę to byłam zesrana.. chyba z 3 razy pytałam czy na pewno to znieczulenie jest dla ciężarnych bezpieczne i czy nie ma w składzie adrenaliny bo o to kazała zapytać moja ginekolog i za 3 razem już dziwnie spojrzala na mnie ta dentystka :D A potem się smialysmy i faktycznie troszkę inne są te znieczulenia bo mimo niego to troszkę czułam , choć nie wiem czy to też czasem nie była sprawka mojej głowy :D A jak Twoja głowa? Lepiej troszkę?
O to dobrze, ze sprawnie poszlo. Jeszcze jeden i z glowy. Ja juz wczoraj bylam ostatni raz[emoji5]
A glowa duzo lepiej, boli ale juz duzo mniej. Podejzewam, ze te bole ciagle mam z nerwow.
A jak Twoje bole?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja też najgorzej zaczynam czytać to oznaka tego tamto czegoś innego , ostatnio był też temat opryszczki i wczoraj usta mi popekaly i u góry miałam troszkę czerwone i już oczywiscie miałam " misje " co jak to opryszczka w życiu nie miałam i oczywiście wujek Google wcale mnie niepocieszyl , usta nasmarowalam czerwony punkt znikł , a ja miałam pół dnia z głowy . Mój przyszedł z pracy i mówi co tam kotek jakoś niewyraznie wygladasz , a ja co ? Oczywiście rozpacz i płacz jakby niewiem co się stało :D A On zaczął mnie przytulać i tylko mówi Boze ja nie wiem jak tak można się wszystkim na zapas martwić Ty się wykonczysz a potem zaczął rozsmieszac , że już coraz bardziej ręce musi prostować żeby mnie objąć I tak rozładował trochę atmosfere...od poniedziałku konczy sie jego projekt i nie będzie chodził na zmiany tylko od rana do wieczora nie wiem jak sobie sama poradzę przez cały dzień , dopiero będę miała czasu na czytanie i wyszukiwanie "ciekawostek " :/
Haha normalnie ja 2.

O to dobrze, ze sprawnie poszlo. Jeszcze jeden i z glowy. Ja juz wczoraj bylam ostatni raz[emoji5]
A glowa duzo lepiej, boli ale juz duzo mniej. Podejzewam, ze te bole ciagle mam z nerwow.
A jak Twoje bole?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Może być , że to takie nerwobole . Mnie dalej pobolewaja biodra i kręgosłup a dziś troszkę podbrzusze mały chyba znów tam przemeblowanie robi:D w poniedziałek wizyta już się niemoge doczekac , a jak Twój brzuch ?ciągnie Cię dalej ?

A ja wlasnie jem obiadek:) na pierwsze rosolek a na drugie bigos z mielonymi:D a co to tej sterylnosci ja tez szczerze to nie przywiazuje jakos wagi do tego. Kiedys byly inne czasy i dzieci jakos zyja i maja sie dobrze. Zawsze wtedy mysle o Oswiecimiu jak tam ludzie zyli syf brud...

Ja też najgorzej zaczynam czytać to oznaka tego tamto czegoś innego , ostatnio był też temat opryszczki i wczoraj usta mi popekaly i u góry miałam troszkę czerwone i już oczywiscie miałam " misje " co jak to opryszczka w życiu nie miałam i oczywiście wujek Google wcale mnie niepocieszyl , usta nasmarowalam czerwony punkt znikł , a ja miałam pół dnia z głowy . Mój przyszedł z pracy i mówi co tam kotek jakoś niewyraznie wygladasz , a ja co ? Oczywiście rozpacz i płacz jakby niewiem co się stało :D A On zaczął mnie przytulać i tylko mówi Boze ja nie wiem jak tak można się wszystkim na zapas martwić Ty się wykonczysz a potem zaczął rozsmieszac , że już coraz bardziej ręce musi prostować żeby mnie objąć I tak rozładował trochę atmosfere...od poniedziałku konczy sie jego projekt i nie będzie chodził na zmiany tylko od rana do wieczora nie wiem jak sobie sama poradzę przez cały dzień , dopiero będę miała czasu na czytanie i wyszukiwanie "ciekawostek " :/

Ty to sobie jakas ksiazke poczytaj, a nie glupoty!

Moj yez wczoraj mnie przytulil i mowi, ze juz ledwo obejmuje[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Haha normalnie ja 2.

Jakbym zaczęła tutaj pisać o moich wszystkich "wymyslach "to byście stwierdzily że jakaś wariatka wam się trafiła :D są dni że sama się z siebie śmieje , ale mam takie że ... . Myślę ze hormony robia swoje bo wcześniej nie byłam taka stuknieta pod takimi różnymi względami , albo to takich ogromny strach o to maleństwo przez to co się wcześniej wydarzyło .. już sama nie wiem jak to wytłumaczyć

reklama
Ty to sobie jakas ksiazke poczytaj, a nie glupoty!

Moj yez wczoraj mnie przytulil i mowi, ze juz ledwo obejmuje[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No mój też wczoraj tak powiedział :D haha no właśnie muszę znaleźć sposób żeby się trochę wyłączyć na te choroby itd tylko jak .. Jak oglądam np film a w głowie myśli się kotluja mimo wszystko:D

Do góry