reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dwa zęby zrobiła a na 3 umówiła na kolejny piątek i już powinnam mieć spokój z dentysta :) mimo znieczulenia bo powiedziała że jedna dziurka jest duża i że po co mam cierpieć i przy okazji zrobiła ten co ostatnio mi się ukruszyl a za tydzień zrobimy druga stronę to byłam zesrana.. chyba z 3 razy pytałam czy na pewno to znieczulenie jest dla ciężarnych bezpieczne i czy nie ma w składzie adrenaliny bo o to kazała zapytać moja ginekolog i za 3 razem już dziwnie spojrzala na mnie ta dentystka :D A potem się smialysmy i faktycznie troszkę inne są te znieczulenia bo mimo niego to troszkę czułam , choć nie wiem czy to też czasem nie była sprawka mojej głowy :D A jak Twoja głowa? Lepiej troszkę?
O to dobrze, ze sprawnie poszlo. Jeszcze jeden i z glowy. Ja juz wczoraj bylam ostatni raz[emoji5]
A glowa duzo lepiej, boli ale juz duzo mniej. Podejzewam, ze te bole ciagle mam z nerwow.
A jak Twoje bole?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja też najgorzej zaczynam czytać to oznaka tego tamto czegoś innego , ostatnio był też temat opryszczki i wczoraj usta mi popekaly i u góry miałam troszkę czerwone i już oczywiscie miałam " misje " co jak to opryszczka w życiu nie miałam i oczywiście wujek Google wcale mnie niepocieszyl , usta nasmarowalam czerwony punkt znikł , a ja miałam pół dnia z głowy . Mój przyszedł z pracy i mówi co tam kotek jakoś niewyraznie wygladasz , a ja co ? Oczywiście rozpacz i płacz jakby niewiem co się stało :D A On zaczął mnie przytulać i tylko mówi Boze ja nie wiem jak tak można się wszystkim na zapas martwić Ty się wykonczysz a potem zaczął rozsmieszac , że już coraz bardziej ręce musi prostować żeby mnie objąć I tak rozładował trochę atmosfere...od poniedziałku konczy sie jego projekt i nie będzie chodził na zmiany tylko od rana do wieczora nie wiem jak sobie sama poradzę przez cały dzień , dopiero będę miała czasu na czytanie i wyszukiwanie "ciekawostek " :/
Haha normalnie ja 2.

O to dobrze, ze sprawnie poszlo. Jeszcze jeden i z glowy. Ja juz wczoraj bylam ostatni raz[emoji5]
A glowa duzo lepiej, boli ale juz duzo mniej. Podejzewam, ze te bole ciagle mam z nerwow.
A jak Twoje bole?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Może być , że to takie nerwobole . Mnie dalej pobolewaja biodra i kręgosłup a dziś troszkę podbrzusze mały chyba znów tam przemeblowanie robi:D w poniedziałek wizyta już się niemoge doczekac , a jak Twój brzuch ?ciągnie Cię dalej ?

A ja wlasnie jem obiadek:) na pierwsze rosolek a na drugie bigos z mielonymi:D a co to tej sterylnosci ja tez szczerze to nie przywiazuje jakos wagi do tego. Kiedys byly inne czasy i dzieci jakos zyja i maja sie dobrze. Zawsze wtedy mysle o Oswiecimiu jak tam ludzie zyli syf brud...

Ja też najgorzej zaczynam czytać to oznaka tego tamto czegoś innego , ostatnio był też temat opryszczki i wczoraj usta mi popekaly i u góry miałam troszkę czerwone i już oczywiscie miałam " misje " co jak to opryszczka w życiu nie miałam i oczywiście wujek Google wcale mnie niepocieszyl , usta nasmarowalam czerwony punkt znikł , a ja miałam pół dnia z głowy . Mój przyszedł z pracy i mówi co tam kotek jakoś niewyraznie wygladasz , a ja co ? Oczywiście rozpacz i płacz jakby niewiem co się stało :D A On zaczął mnie przytulać i tylko mówi Boze ja nie wiem jak tak można się wszystkim na zapas martwić Ty się wykonczysz a potem zaczął rozsmieszac , że już coraz bardziej ręce musi prostować żeby mnie objąć I tak rozładował trochę atmosfere...od poniedziałku konczy sie jego projekt i nie będzie chodził na zmiany tylko od rana do wieczora nie wiem jak sobie sama poradzę przez cały dzień , dopiero będę miała czasu na czytanie i wyszukiwanie "ciekawostek " :/

Ty to sobie jakas ksiazke poczytaj, a nie glupoty!

Moj yez wczoraj mnie przytulil i mowi, ze juz ledwo obejmuje[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Haha normalnie ja 2.

Jakbym zaczęła tutaj pisać o moich wszystkich "wymyslach "to byście stwierdzily że jakaś wariatka wam się trafiła :D są dni że sama się z siebie śmieje , ale mam takie że ... . Myślę ze hormony robia swoje bo wcześniej nie byłam taka stuknieta pod takimi różnymi względami , albo to takich ogromny strach o to maleństwo przez to co się wcześniej wydarzyło .. już sama nie wiem jak to wytłumaczyć

reklama
Ty to sobie jakas ksiazke poczytaj, a nie glupoty!

Moj yez wczoraj mnie przytulil i mowi, ze juz ledwo obejmuje[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No mój też wczoraj tak powiedział :D haha no właśnie muszę znaleźć sposób żeby się trochę wyłączyć na te choroby itd tylko jak .. Jak oglądam np film a w głowie myśli się kotluja mimo wszystko:D

Do góry