reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Macie czasem taki ból z tyłu pleców. Mnie dziś dopadł taki ból po prawej stronie jak obracałam się z pleców na prawy bok. Wcześniej raz mi się to zdarzyło ale z lewej strony w nocy i chyba też jak zmieniałam pozycję podczas spania. Na szczęście trwało to tylko kilka minut ale miałam mroczki przed oczami i lekkie zawroty głowy z nudnościami.

mnie uciska caly czas w miejscu kosci ogonowej najbardziej czuje wieczorami .. mysle ze to chyba przesto ze narzady zacły sie przesuwać i uciskac

reklama
dziewczyny czy ktoras z was zarazila sie tokspolazmoza w czasie ciazy ???

nie chce czytac google bo sie okaze ze mam przy okzji 100 innch chorob wole doswiadczenia z zycia

nie chce czytac google bo sie okaze ze mam przy okzji 100 innch chorob wole doswiadczenia z zycia
Ja mam doświadczenie z 1 trymestru ale nie ze sobą. Nie chce pisac na forum żeby nie straszyc wiem, że w większości przypadków wszystko jest ok, chociaz w zasadzie młody to fajny i bardzo inteligentny chłopczyk

Pytasz hipotetycznie czy....?
Z tego co wiem, to w pierwszym trymestrze może być bardzo niebezpieczna...
Ale przykładów znanych osobiście nie mam

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnio była mowa o kołdrze i poduszkach z Lidla. Wspominałam że mam z Medadiso kołdrę i poduszki, które zrobiły się płaskie i zbite, zamówiłam puch silikonowy, żeby zmienić im wypełnienie i dzisiaj wyciągałam to wypełnienie które miało być kulką silikonową a okazało się że pełno w nich pociętej gąbki.
IMG_20180214_093512.jpg

Załączniki

• IMG_20180214_093512.jpg
    IMG_20180214_093512.jpg
    162,9 KB · Wyświetleń: 299
Macie czasem taki ból z tyłu pleców. Mnie dziś dopadł taki ból po prawej stronie jak obracałam się z pleców na prawy bok. Wcześniej raz mi się to zdarzyło ale z lewej strony w nocy i chyba też jak zmieniałam pozycję podczas spania. Na szczęście trwało to tylko kilka minut ale miałam mroczki przed oczami i lekkie zawroty głowy z nudnościami.
Miałam tak, przeczytałam w necie, że to od spania na plecach, teraz śpie tylko na boku i nie mam już żadnych bóli.

reklama
Żeby oni w Lidlu tylko takie rzeczy kradli. Mi nawet znikają produkty spozywcze z wózka. Ostatnio potrzebowałam czerwonej cebuli do sałatki, ale na kasie okazało się, że już jej nie mam. Pewnie jakaś Grażyna na dziale mrożonek stwierdziła, że cebuli zapomniała, a do warzyw jej się nie chce wracać. Niedawno zniknęła mi paczka mięsa mielonego z promocji. A kiedyś podmienili mi na pieczywie wózek z 5zl w środku na taki z 1zl. W Lidlu wózka na 5 sekund się nie zostawia [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Hahahah uśmiałam się z rana :D :D Chyba dość dawno nie byłam w lidlu :D :D

Dzień dobry. Mój M. szykuje coś na wieczór, jakąś niespodziankę :) Ciekawe co wymyślił :)

Do góry