reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

niestety to, co się czasem dzieje w lidlu..... nie wiem, co jest z ludźmi - rozumiem chęć kupienia czegoś, ale to przekracza jakiekolwiek normy...

jakiś czas temu (w sensie parę lat...) były kurtki dziecięce, ponoć bardzo fajne i tanie, i kumpela chciała kupić - poszła na otwarcie z mamą i teściową, "starsze panie" miały większą sile przebicia, kumpela została wypchnięta z "tłumu", więc filmowała, co się tam dzieje... i powiem, że nie odbiegało to od tego, co można zobaczyć na youtube jak się wpisze promocja lidl itd... :|
no w tym lidlu to jakies przegieci
jaki śliczny :D
będę musiała po 1.03 udać się do pepco... tylko jak to zrobić, skoro na zakupy jeżdżę z O, a on ma awersję na pepco (na wszystko, co ich dotyczy, źle mu się kojarzy hahaha)

też się wybieram zobaczyć, ciekawe, jaka ta poduszka jest w porównaniu z moją ;)

super, gratuluję!!!
no ja albo pojde w czwartek po poludniu albo w sobote po polowkowych :)
ja pójdę trochę później - liczę, że na moim zadupiu coś zostanie - to nie sprzęt sportowy ;) (jak był sprzęt sportowy, ręczniki, ubrania do biegania itd to wszystko idzie jak woda, ale ubranka dziecięce parę dni temu były jeszcze z poprzedniej promocji - pojedyncze, ale kilka sztuk było)

reklama
Ja tez się już witam przy kawie w pracy ola rozumiem cię doskonale ja tez d końca kwietnia pracuje ale szef już mnie pytał czy w maju mogłabym jeszcze na 2-3 godz przychodzić żeby nadzorować prace... gdyby nie to ze kocham moja robotę mam zajeboste warunki a szef to złoty człowiek to wogole bym już nie pracowała.
U mnie prenatalne za tydzień w czwartek [emoji4] już nie mogę się doczekać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to dzis mam taki apetyt ze caly czas bym jadla i ciagle mi malo :D a troszke juz zjadlam ;p Powodzenia na wizytach :) i udanych Walentynek :*

Hej dziewczyny, co polecacie na problemy z wypróżnieniem? ;/
suszone śliwki do przegryzania, albo do picia kiszone buraki (woda lub kawałki do przegryzania)

a bardziej delikatnie uzupełnienie diety w błonnik itd, u mnie wystarczy np codzienne picie koktajlów z płatkami owsianymi (tzn płatki owsiane zamoczone na chwilę i zblendowane dokładnie z owocami/warzywami)

Macie czasem taki ból z tyłu pleców. Mnie dziś dopadł taki ból po prawej stronie jak obracałam się z pleców na prawy bok. Wcześniej raz mi się to zdarzyło ale z lewej strony w nocy i chyba też jak zmieniałam pozycję podczas spania. Na szczęście trwało to tylko kilka minut ale miałam mroczki przed oczami i lekkie zawroty głowy z nudnościami.

No raz poszłam z teściową z koszykiem, włożyłam sobie 3 kurtki Softshell jedna dla mnie jedna dla teściowej i jedna dla mamy. Odwracam się a jakaś baba mi podpierdzielila 2 z nich. Oczywiście już potem oddać nie chciała a więcej nie było takiego koloru w takim rozmiarze jak chciałam. Więc teraz robię obławę na 3 sklepy i z reklamówka torba a nie koszykiem
Żeby oni w Lidlu tylko takie rzeczy kradli. Mi nawet znikają produkty spozywcze z wózka. Ostatnio potrzebowałam czerwonej cebuli do sałatki, ale na kasie okazało się, że już jej nie mam. Pewnie jakaś Grażyna na dziale mrożonek stwierdziła, że cebuli zapomniała, a do warzyw jej się nie chce wracać. Niedawno zniknęła mi paczka mięsa mielonego z promocji. A kiedyś podmienili mi na pieczywie wózek z 5zl w środku na taki z 1zl. W Lidlu wózka na 5 sekund się nie zostawia [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Macie czasem taki ból z tyłu pleców. Mnie dziś dopadł taki ból po prawej stronie jak obracałam się z pleców na prawy bok. Wcześniej raz mi się to zdarzyło ale z lewej strony w nocy i chyba też jak zmieniałam pozycję podczas spania. Na szczęście trwało to tylko kilka minut ale miałam mroczki przed oczami i lekkie zawroty głowy z nudnościami.
Ola a jaka masz hemoglobine?

Do góry