Moni17.06
Fanka BB :)
no w tym lidlu to jakies przegieciniestety to, co się czasem dzieje w lidlu..... nie wiem, co jest z ludźmi - rozumiem chęć kupienia czegoś, ale to przekracza jakiekolwiek normy...
jakiś czas temu (w sensie parę lat...) były kurtki dziecięce, ponoć bardzo fajne i tanie, i kumpela chciała kupić - poszła na otwarcie z mamą i teściową, "starsze panie" miały większą sile przebicia, kumpela została wypchnięta z "tłumu", więc filmowała, co się tam dzieje... i powiem, że nie odbiegało to od tego, co można zobaczyć na youtube jak się wpisze promocja lidl itd... :|
jaki śliczny
będę musiała po 1.03 udać się do pepco... tylko jak to zrobić, skoro na zakupy jeżdżę z O, a on ma awersję na pepco (na wszystko, co ich dotyczy, źle mu się kojarzy hahaha)
też się wybieram zobaczyć, ciekawe, jaka ta poduszka jest w porównaniu z moją
super, gratuluję!!!
no ja albo pojde w czwartek po poludniu albo w sobote po polowkowych
ja pójdę trochę później - liczę, że na moim zadupiu coś zostanie - to nie sprzęt sportowy(jak był sprzęt sportowy, ręczniki, ubrania do biegania itd to wszystko idzie jak woda, ale ubranka dziecięce parę dni temu były jeszcze z poprzedniej promocji - pojedyncze, ale kilka sztuk było)