reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No i po co to piszesz?[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
wiem, okropna jestem... :(
jak skończę Was nadrabiać pójdę rzucić się..... pod kołdrę :p ;)

reklama
A to moje mini pepcowe zakupy
Kocyk taki mięciutki.. :pi tylko 19.90 zł
Zobacz załącznik 839078 Zobacz załącznik 839079
jaki śliczny :D
będę musiała po 1.03 udać się do pepco... tylko jak to zrobić, skoro na zakupy jeżdżę z O, a on ma awersję na pepco (na wszystko, co ich dotyczy, źle mu się kojarzy hahaha)

Odnośnie zakupów w lidlu - czaje się na poduszkę ciążowa bo widziałam że ma być :D ale boję się walki bo chyba już każda "Halina" czyha na okazję :D

p19u3e3ktkmd04wl.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
też się wybieram zobaczyć, ciekawe, jaka ta poduszka jest w porównaniu z moją ;)

super, gratuluję!!!

No z tym lidlem to masakra jakas ... Ja to az sie boje isc zeby czasem nie oberwac ... Mi kiedys babka z koszyka bluzke zabrala ...chyba pojde pozniej jak nic nie zostanie to trudno nie chce w brzuch oberwac jak baby sie beda przepychac albo mame wysle
ja pójdę trochę później - liczę, że na moim zadupiu coś zostanie - to nie sprzęt sportowy ;) (jak był sprzęt sportowy, ręczniki, ubrania do biegania itd to wszystko idzie jak woda, ale ubranka dziecięce parę dni temu były jeszcze z poprzedniej promocji - pojedyncze, ale kilka sztuk było)

Ufff, nadrobiłam :)
musiałam lapa wziąć, bo odpisywanie na telefonie pewnie trwałoby dwie godziny ;)
jeszcze został do uzupelnienia wątek wizytowy, ale to dopiero jak zjem coś, bo już bardzo głodna jestem ;)
a jak już pouzupełniam, to w końcu dokończę skracać paznokcie... wczoraj spiłowałam u jednej ręki, druga została na dzisiaj ;) muszę je spiłować o jakieś 4-5mm, więc trochę zabawy z tym jest ;)
ale najpierw śniadanie ;)

tak w ogóle, to cześć dziewczyny :)

i oczywiście trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :)

Ja też kciuki za dzisiejsze wizyty. Koncze 18 tydzień zaczynam 19☺️ no i jeszcze równy tydzień do wizyty☺️

Witam!! Ja rowniez trzymam kciuki za wizyty!! Powodzenia:* dziś pierwszy dzien na l4 i czuje sie dziwnie jakos:D
przywykniesz ;)
mówi to pracoholiczka na chorobowym od końca listopada ;)

Witam sie i uciekam do diabetologa, milego dnia :)

hchygzu3s1ksbpf1.png
trzymam kciuki za wizytę, napisz już po - jak "postępy" na diecie :)

Ja też kciuki za dzisiejsze wizyty. Koncze 18 tydzień zaczynam 19☺️ no i jeszcze równy tydzień do wizyty☺️
szybko zleci, a potem już z górki i mąż wróci :)

reklama
Też się witam :) Jeszcze tylko 3 dni urlopu buuu ale pocieszam się tym, że popracuje jeszcze tylko koło 8 tygodni :D
to niestety największa wada urlopów, szybko się kończą ;)
ale 8 tygodni to i tak dość długo, ja przed chorobowym planowałam pracować do świąt ;)

Do góry