reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Helou! Co do zakupów w Lidlu... Jak widziałam na youtubie jak sie ludzie o karpia biją bo mi i ręce i cycki opadły. Nie wiem jak można sie tak upodlić.
Ja mam dzis mega lenia. Nawet zmywarki nie chce mi sie wypakować. Dobrze, że dzis Ł zabiera mnie do restauracji bo nie chce mi sie gotować :D

ja kiedys ogladalalm jak babka z facetem juz starsi po 50-tce bili sie o robot masakara oni normalnie na ziemi lezeli i jeden drugiemu nie chcial oddac i wszyscy sie gapia nagrywaja ich ja sie zastanawiam tylko dlaczego w takich sytuacjach pracownicy nie reagują bądz ochrona czyste posmiewisko

@Karla88 ,pewnie masz rację, ale jedną ciążę straciłam, ta jest leżąca i świruje trochę bardziej niż normalnie..
chyba,że to pępowina :D

rozumiem cie strach czasem ma wielkie oczy ale nie mozemy znowu popadac w paranoje na grupie beda tez osoby ktore poczuja ruchy w 22-23 tyg i tez to bedzie normalne najgorszy okres 1 trymestru za nami teraz tylko odliczac tygodnie do porodu

ja kiedys ogladalalm jak babka z facetem juz starsi po 50-tce bili sie o robot masakara oni normalnie na ziemi lezeli i jeden drugiemu nie chcial oddac i wszyscy sie gapia nagrywaja ich ja sie zastanawiam tylko dlaczego w takich sytuacjach pracownicy nie reagują bądz ochrona czyste posmiewisko

Widziałam taki film na YT.. to te odpowiedniki thermomixa chyba?

Karla88 - ewidetnie Syneczek sie szykuje :sorry:

Jejciu, ale sie usmialam jak czytalam o Halinach i Grazynach na polowaniu.

U Nas jedynie takie rzeczy mozna spotkac na wyprzedazy Next,chociaz na pewno ludzie sobie z rak nie wyrywaja....:rofl2:
To musi byc straszne.

Pochwalcie sie z polowania jak cos znalazlyscie.

U Nas z reguly nawet po 10 mozna jeszcze cos znalezc,chociaz na perelki lepiej polowac z rana.

Matylda23 - ja od wczoraj znowu nic nie czuje,wiec widocznie jeszcze jest czas

Milych Walentynek !:happy2:

Ja się witam z bólem głowy dziś :( kiepsko spałam dlatego wstałam dopiero teraz ale jakie miałam koszmary to nie sposób opisać... Co ja w tej głowie mam??!!! na start musiałam ogarnąć kuchnie bo wygląda jakby bomba atomowa wybuchła.. Ehh z tymi facetami

p19u3e3kb9sn5pe8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jak nie czułyście ruchów 1-2 dni ,biegłyście do lekarza na usg? Moja lekarka jest na urlopie. Ja już mam czarne myśli i zaczynam panikować. Na IP jakbym pojechała to lekarz raczej mnie wyśmieje,że w 18tc mówię, że nie czuję ruchów? Ech.. wykończe się :(
Ja czasami mojego synka czuje bardzo mocno a kolejnego dnia już prawie w ogóle po czym kolejnego dnia znów się uaktywnia, może ma spokojniejszy dzień :)

p19u3e3kb9sn5pe8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry