reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Grarulacje[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jak ja uwoelbiam ten moment kiedy moge wrocic spowrotem do lozka i nie musze nigdzie wstawac[emoji3]
Pewnie dzis pozno wo Was zawitam bo dawno nie mialam mozliwosci sie wyspac[emoji6]

Powodzenia dzis na wizytach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No z tym lidlem to masakra jakas ... Ja to az sie boje isc zeby czasem nie oberwac ... Mi kiedys babka z koszyka bluzke zabrala ...chyba pojde pozniej jak nic nie zostanie to trudno nie chce w brzuch oberwac jak baby sie beda przepychac albo mame wysle
niestety to, co się czasem dzieje w lidlu..... nie wiem, co jest z ludźmi - rozumiem chęć kupienia czegoś, ale to przekracza jakiekolwiek normy...

jakiś czas temu (w sensie parę lat...) były kurtki dziecięce, ponoć bardzo fajne i tanie, i kumpela chciała kupić - poszła na otwarcie z mamą i teściową, "starsze panie" miały większą sile przebicia, kumpela została wypchnięta z "tłumu", więc filmowała, co się tam dzieje... i powiem, że nie odbiegało to od tego, co można zobaczyć na youtube jak się wpisze promocja lidl itd... :|

Dzwonilam dziewczyny do przychodni odnosnie wynikow posiewu. Dzis przyszly wyniki czyli moge jutro udac sie na wizyte.
super! trzymam kciuki za wizytę :)

Malutko :) to przestaje się martwić, bo mi brakuje 3kg do wagi sprzed ciąży.
dokładnie, nie ma powodu do martwienia się ;)
Moja przyjaciółka doszła do wagi sprzed ciąży ok 30-32 tygodnia, więc i takie przypadki się zdarzają (nie, nie odchudzała się w ciąży, ale przez 4 miesiące wymiotowała kilka razy dziennie, później rzadziej, ale tak naprawdę mdłości do 7 mc, jakieś tabletki przeciwwymiotne od gina w końcu pomogły, z innych metod nic nie działało)

Bedzie chlopak na pewno:) wszysyko w porzadku tylko w moczu mam troche leukocytow i mam zrobiic posiew:)
super! gratuluję syna :)

A poniżej mój prezent przed walentynkowy ;-)) przed bo chyba jutro jeszcze coś będzie
Zobacz załącznik 839040 :-D
jaki śliczny :D
lubię storczyki, podobają mi się, ale i tak żadnego nie udalo mi się uchować ;( jakoś tak, ja lubię storczyki, ale storczyki nie lubią mnie :(

Oto nasze 20 tyg 2 dni.
1518546072-7a02243797cff974-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
masz figurę jak modelka - gdzie ten brzuszek, co? ;)
a już to, że to nie 1 ciąża już w ogóle nie do uwierzenia ;) :)
super :)

Kochana jest jest widac roznice. I nie taka chudzinka 2 kg na plusie juz.

wiem, że niektóre kobiety tak mają (moja mama np, wyglądała podobnie jak ja teraz w okolicy okołoporodowej...), ale różnica jest widoczna porównując zdjęcia albo dla kogoś, kto dobrze Cię zna ;)

Zakochalam sie....chce juz 1 marca i szal zakupowy.

to obie czekamy na 1 marca ;)

Dokladnie. Ja zauwazylam najbardziej roznice w udach. Takie flaczki. Ehhhh brak cw. Robi swoje niby obwod uda taki sam ale konsystencja juz inna.hahahah

wolę się nie wypowiadać, co z moimi udami i d.. zrobiły dwa miesiące leżenia i potem tylko "minimalny ruch"... ale liczę, że we wrześniu wrócą do normy ;)

reklama
Do góry