reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dużo fajnych rzeczy będzie w tym Lidlu. :) Tylko nie wiem czy jest sens kupować na zaś np. Kołderkę i poduszkę (antyalergiczne oto) Zobacz załącznik 838942 Zobacz załącznik 838943
Pościeli na razie nie kupuję, planuję zacząć używać dopiero jak maleństwo będzie na tyle duże... ;)
Ale reszta wygląda ciekawie - na pewno odwiedzę lidla ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja kołderkę i poduszkę już kupiłam razem z innymi rzeczami na allegro :) mam z tego Medadiso kołdrę i poduszki i z poduszek nie jestem zadowolona, strasznie się zbijają i robią płaskie.

Ja jeszcze myślałam żeby kupic tak do 200zl komplet przez internet albo w sklepie. Baldachim obicia pościel. Wszystko na później a baldachim na poczatek. Ale też sie boję jaki materiał przyjdzie i wg. :/ A ile placilas za wypełnienia ?

Tak tak, ale żeby się nie pogubić pisałam po kolei ;)

W sumie weszłam ok 7:45, no jeszcze ważenie, mierzenie itd - 62kg, czyli 1kg mniej niż przed ciążą ;)
Maleństwo trochę ponad 300g, ruchliwe po mamusi [emoji14] jak dr odwrócił monitor, to pomagało mi rączką, ale płeć oczywiście nadal nieznana - byle do prenatalnych 01
03 ;)
Generalnie wszystko ok :)
Przed następną wizytą krzywą cukrową muszę zrobić...

Kciuki za wszystkie inne wizytujące dzisiaj [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Gratulacje udanej wizyty

3jgxskjo51j6485i.png

Czesc :)
Powodzenia na wizytach :) Trzymam kciuki :) Mi pomimo tak krótkiej wizyty jest o niebo lepiej :)

Cieszę się :)

W sumie i tak trzeba dzwonić pisać i kupić kartę albo zapłacić za usługi więc telefon jak dają dodatkowo do tego jakiś dobry to jest spoko :)

Super :) będziesz moim aniołem stróżem w ten dzień :* heheh

Daj znać po :)

I rogal. Chyba się skusze :D

Zazdroszczę :) mi się wydawało wczoraj że czułam takie gniecenie pod pepkiem. Ale nie wiem czy to to. A później kłucie w pęcherzu i sikalam co 5minut. Może dzidziuś tak uciskał :)

Jana też :) już tulić :)

Gratuluję !!:*:* Masz zdjęcie ?

Ja od ostatniej wizyty przytyłam tylko 1kg :o :( czyli jeszcze 3kg i dopiero dojdę do wagi sprzed ciąży :( K się śmieje że w innej sytuacji bym płakała że przytylam a teraz marudzę że nie :D
Klaudia nigdy telefonu nie dają w prezencie, płacisz za niego i to dobrze w abonamencie co miesiąc [emoji4] abonament bez telefonu kosztuje około 30zł i masz tam praktycznie wszystko, reszta to miesięczna opłata za telefon. Pomnóż tą różnicę razy 24 (bo tyle trwa umowa) i będziesz widziała ile Cię kosztuje sam telefon [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Klaudia nigdy telefonu nie dają w prezencie, płacisz za niego i to dobrze w abonamencie co miesiąc [emoji4] abonament bez telefonu kosztuje około 30zł i masz tam praktycznie wszystko, reszta to miesięczna opłata za telefon. Pomnóż tą różnicę razy 24 (bo tyle trwa umowa) i będziesz widziała ile Cię kosztuje sam telefon [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Zle mnie zrozumiałaś. Np K i tak musi mieć konto zasilone i tak jak by mu się umowa kończyła to za minimum 50zl by doładowywał. Więc według mnie w takiej sytuacji lepiej wziąć telefon w sieci

reklama
Do góry