reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:)
Nadrobiłam Was, ale udzielać się nie mam jak, nadal jestem u rodziców, a że ich dom w ogole nie jest przystosowany do małych dzieci to ani na moment nie mogę chłopców spuścić z oczu. Do tego mój młodszy stwierdził, że trzeba mnie przygotować na pojawienie się noworodka w domu i budzi się od kilku dni co dwie godz i domaga karmienia.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny skoro mam łożysko na przedniej ścianie to kiedy mogę spodziewać się regularnych kopniaczków które poczuje ?
Ola ja też mam na przedniej ścianie ale mnie już solidnie kopie może dlatego że druga ciąża,ale moja koleżanka która niedawno urodziła poczuła dopiero w 24 była jej pierwsza ciąża

Czesc :)
Powodzenia na wizytach :) Trzymam kciuki :) Mi pomimo tak krótkiej wizyty jest o niebo lepiej :)

Cieszę się :)

W sumie i tak trzeba dzwonić pisać i kupić kartę albo zapłacić za usługi więc telefon jak dają dodatkowo do tego jakiś dobry to jest spoko :)

Super :) będziesz moim aniołem stróżem w ten dzień :* heheh

Daj znać po :)

I rogal. Chyba się skusze :D

Zazdroszczę :) mi się wydawało wczoraj że czułam takie gniecenie pod pepkiem. Ale nie wiem czy to to. A później kłucie w pęcherzu i sikalam co 5minut. Może dzidziuś tak uciskał :)

Jana też :) już tulić :)

Gratuluję !!:*:* Masz zdjęcie ?

Ja od ostatniej wizyty przytyłam tylko 1kg :o :( czyli jeszcze 3kg i dopiero dojdę do wagi sprzed ciąży :( K się śmieje że w innej sytuacji bym płakała że przytylam a teraz marudzę że nie :D
Mam, ale nic "ciekawego" nie widać - tylko takie "miernicze" - główka, udo i serduszko [emoji169]
tego, jak maleństwo rączką machało itd nie mam na zdjęciach.....

Ale z prenatalnych będą ładne zdjęcia ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam sie z rana. Gratuluje aga udanej wizyty. I trzymam kciuki za reszte.
Ja po sniadaniu leze sobie bo maluch szaleje a to pod pepkiem a to z lewej i prawej str. Ma dzis jakies adhd. Ale to dobrze niech szaleje.
U mnie dzis 20 tyg 2 dzien. Masakra leci jak nie wiem co.
Dzis musze zadzwonic dowiedziec sie czy wynik posiewu jest ewentualnie jutro rano. Bo wizyte mam a jezeli nie bedzie wyniku to nie ma sensu zebym szla.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dużo fajnych rzeczy będzie w tym Lidlu. :) Tylko nie wiem czy jest sens kupować na zaś np. Kołderkę i poduszkę (antyalergiczne oto)
Screenshot_2018-02-13-09-32-11-231_com.gazetki.gazetki.png
Screenshot_2018-02-13-09-32-27-688_com.gazetki.gazetki.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-13-09-32-11-231_com.gazetki.gazetki.png
    Screenshot_2018-02-13-09-32-11-231_com.gazetki.gazetki.png
    894,8 KB · Wyświetleń: 244
  • Screenshot_2018-02-13-09-32-27-688_com.gazetki.gazetki.png
    Screenshot_2018-02-13-09-32-27-688_com.gazetki.gazetki.png
    258,3 KB · Wyświetleń: 248
Ola ja też mam na przedniej ścianie ale mnie już solidnie kopie może dlatego że druga ciąża,ale moja koleżanka która niedawno urodziła poczuła dopiero w 24 była jej pierwsza ciąża
No ja już czuję, przynajmniej tak myślę tylko że nieregularnie. Takie uczucie jakby ktoś uderzał zaciśnięta pięścią w brzuch ale od środka.

Jaki teraz masz telefon? Powiem szczerze, że nie bardzo się opłaci brać telefon z sieci. Wiem co mówię, pracuję w Play (pracowałam właściwie bo nigdy tam nie wrócę), ale od listopada nie jestem na bieżąco z ofertą, bo mam L4 od samego początku

p19uqqmzxqi22hcj.png

htc desire 620. Myślimy z moim tatą zeby wziąć coś od orange. mamy tam internet i telefon stacjonarny, do tego jeszcze byśmy chcieli 3 numery przenieść i podpiąć pod jeden rachunek..

reklama
Dzień dobry! Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, i czekam na wieści :)
Zaczynam dziś 20 tydzień, i chciałabym by ta druga połowa leciała wolniej... Jeszcze chyba nie jestem gotowa ;) chce sobie odpocząć przed obowiazkami związanymi z trójką dzieci ;)
Haha a ja odwrotnie, już bym chciała przynajmniej czerwiec żeby wiedzieć że ciąża donoszona i spokojnie czekać [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry