reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak tak, ale żeby się nie pogubić pisałam po kolei ;)

W sumie weszłam ok 7:45, no jeszcze ważenie, mierzenie itd - 62kg, czyli 1kg mniej niż przed ciążą ;)
Maleństwo trochę ponad 300g, ruchliwe po mamusi [emoji14] jak dr odwrócił monitor, to pomagało mi rączką, ale płeć oczywiście nadal nieznana - byle do prenatalnych 01
03 ;)
Generalnie wszystko ok :)
Przed następną wizytą krzywą cukrową muszę zrobić...

Kciuki za wszystkie inne wizytujące dzisiaj [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Suuuuper że wszystko ok :)

W sumie weszłam ok 7:45, no jeszcze ważenie, mierzenie itd - 62kg, czyli 1kg mniej niż przed ciążą ;)
Maleństwo trochę ponad 300g, ruchliwe po mamusi [emoji14] jak dr odwrócił monitor, to pomagało mi rączką, ale płeć oczywiście nadal nieznana - byle do prenatalnych 01
03 ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super, że wszystko dobrze

Dziewczyny skoro mam łożysko na przedniej ścianie to kiedy mogę spodziewać się regularnych kopniaczków które poczuje ?

Czesc :)
Powodzenia na wizytach :) Trzymam kciuki :) Mi pomimo tak krótkiej wizyty jest o niebo lepiej :)

Wziąłem nospe i przeszło na szczęście :)
Cieszę się :)
Tak naprawdę dla każdego modelu trzeba sobie to policzyć, ale przeważnie wychodzi drożej niż cena rynkowa telefonu. Chyba, że jest promocja na jakiś model bo wtedy fajne ceny są.

p19uqqmzxqi22hcj.png
W sumie i tak trzeba dzwonić pisać i kupić kartę albo zapłacić za usługi więc telefon jak dają dodatkowo do tego jakiś dobry to jest spoko :)
Masz dobra datę na prenatalne [emoji16] moje urodziny [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Super :) będziesz moim aniołem stróżem w ten dzień :* heheh
Hej:) ja sie zbieram do pracy a potem w koncu wizyta:) oczywiście w robocie bede cały czas myślała co i jak i pewnie mi sie dluzyc bedzie... życzę również wszystkim udanych wizyt i samych najlepszych wiadoomosci!!:* pewnie odezwe sie dopiero po wizycie ( prawdopodobnie dzis ostatni dzien w pracy wiec bede chciala wszystko zrobic zeby zaleglosci nie było)
Daj znać po :)
Fajna ta sukienka z dzinsu
I rogal. Chyba się skusze :D
Witam sie i ja
W koncu od 3 dni czuje mojego Zosiaka:) zaczela dawac znac ze tam siedzi ;)

hchygzu3s1ksbpf1.png
Zazdroszczę :) mi się wydawało wczoraj że czułam takie gniecenie pod pepkiem. Ale nie wiem czy to to. A później kłucie w pęcherzu i sikalam co 5minut. Może dzidziuś tak uciskał :)
Ja to bym chciała żeby jak najszybciej leciało ☺️
Jana też :) już tulić :)

03 ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Gratuluję !!:*:* Masz zdjęcie ?

Ja od ostatniej wizyty przytyłam tylko 1kg :o :( czyli jeszcze 3kg i dopiero dojdę do wagi sprzed ciąży :( K się śmieje że w innej sytuacji bym płakała że przytylam a teraz marudzę że nie :D

reklama
Do góry