reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana - będzie dobrze! Najważniejsze, że wykryte wcześnie, pesar pomoże

@gfusiarz - ja też... i też się stresuję...
Na którą masz? Ja na szczęście rano, 7:30... ;)

A powiedzcie mi dziewczyny, jak można stwierdzić, że szyjka się skraca? Samo badanie wystarczy? Tzn żeby chociaż "mniej więcej" to stwierdzić?

0d1yrjjgtd95fou3.png
W badaniu widac, ze sie skraca. A dokladna dlugosc mierzy sie za pomoca usg dopochwowego.
Powodzenia jutro!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Kurczę jednak przeczucia Cię niemylily, ale dobrze że wyszło i będziecie działać. Uważaj na was i nic niedzwigaj pamiętaj :*
No niestety, mialam jakies takie zle przeczucia. Chociaz lekarz mowi, ze te bole nie maja nic wspolnego z szyjka, bo szyjka nie boli. W sumie w pierwszej ciazy nic nie czulam jak sie skracala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobrze [emoji4] odpoczywam dalej ale już w swoim łóżku jest inaczej, lepiej [emoji4] a Ty jak tam?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Mnie dalej daje popalic kręgosłup i biodra chyba rozrastamy się jeszcze bardziej:) I jakieś mdłości mnie męczą:D także "atrakcji " niebrakuje , w sumie to obu "tylko "takie do lipca były to będzie ok :)

No niestety, mialam jakies takie zle przeczucia. Chociaz lekarz mowi, ze te bole nie maja nic wspolnego z szyjka, bo szyjka nie boli. W sumie w pierwszej ciazy nic nie czulam jak sie skracala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aa widzisz nie boli czy jako takich "objawów "skracania się szyjki nie ma dobrze że to kontrolujecie no i będziecie działać będzie dobrze tylko staraj się oszczędzać jak najwięcej :)

Mozna to codziennue? I gaviscon? Mnie tez dreczy dziennie
Z Nicole tak nie bylo wiec nirwiem czy to moge zazywac dzien w dzien
Ja pod kobiec pierwszej ciazy zazywalam tonami[emoji6] Nie wiem ile mozna, ale lekarz mowi zeby sie nie meczyc tylko brac. Ja biore jak jest potrzeba. Czasem raz, czasem kilka razy dziennie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :*
@Margana dobrze ze wykryte będzie dobrze moja siostra tez miała pesser i wszystko ok donosiła ciąże i nie musiała leżeć nonstop :*

Pisałam Wam wcześniej o biegunce pogonilo mnie tylko 2 razy rano i później juz było dobrze tylko żołądek dalej wrażliwy ale jem i pije wiec jest ok :*
To super, ze sie nie rozwinelo[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry