reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana - będzie dobrze! Najważniejsze, że wykryte wcześnie, pesar pomoże

@gfusiarz - ja też... i też się stresuję...
Na którą masz? Ja na szczęście rano, 7:30... ;)

A powiedzcie mi dziewczyny, jak można stwierdzić, że szyjka się skraca? Samo badanie wystarczy? Tzn żeby chociaż "mniej więcej" to stwierdzić?

0d1yrjjgtd95fou3.png
W badaniu widac, ze sie skraca. A dokladna dlugosc mierzy sie za pomoca usg dopochwowego.
Powodzenia jutro!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Kurczę jednak przeczucia Cię niemylily, ale dobrze że wyszło i będziecie działać. Uważaj na was i nic niedzwigaj pamiętaj :*
No niestety, mialam jakies takie zle przeczucia. Chociaz lekarz mowi, ze te bole nie maja nic wspolnego z szyjka, bo szyjka nie boli. W sumie w pierwszej ciazy nic nie czulam jak sie skracala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobrze [emoji4] odpoczywam dalej ale już w swoim łóżku jest inaczej, lepiej [emoji4] a Ty jak tam?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Mnie dalej daje popalic kręgosłup i biodra chyba rozrastamy się jeszcze bardziej:) I jakieś mdłości mnie męczą:D także "atrakcji " niebrakuje , w sumie to obu "tylko "takie do lipca były to będzie ok :)

No niestety, mialam jakies takie zle przeczucia. Chociaz lekarz mowi, ze te bole nie maja nic wspolnego z szyjka, bo szyjka nie boli. W sumie w pierwszej ciazy nic nie czulam jak sie skracala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aa widzisz nie boli czy jako takich "objawów "skracania się szyjki nie ma dobrze że to kontrolujecie no i będziecie działać będzie dobrze tylko staraj się oszczędzać jak najwięcej :)

Mozna to codziennue? I gaviscon? Mnie tez dreczy dziennie
Z Nicole tak nie bylo wiec nirwiem czy to moge zazywac dzien w dzien
Ja pod kobiec pierwszej ciazy zazywalam tonami[emoji6] Nie wiem ile mozna, ale lekarz mowi zeby sie nie meczyc tylko brac. Ja biore jak jest potrzeba. Czasem raz, czasem kilka razy dziennie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :*
@Margana dobrze ze wykryte będzie dobrze moja siostra tez miała pesser i wszystko ok donosiła ciąże i nie musiała leżeć nonstop :*

Pisałam Wam wcześniej o biegunce pogonilo mnie tylko 2 razy rano i później juz było dobrze tylko żołądek dalej wrażliwy ale jem i pije wiec jest ok :*
To super, ze sie nie rozwinelo[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry