reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny staram się pić dużo jeść narazie nie mogę zaraz zrobię sobie jakąś herbatkę i poszukam węgla a jak nie przejdzie do wieczora to chyba pojadę do szpitala dadzą mi kroplowke i przynajmniej się nie odwodnie
Może jakieś sucharki, chrupki, wafle ryżowe jedz...

p19u3e3k65hz2iq1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dzięki dziewczyny staram się pić dużo jeść narazie nie mogę zaraz zrobię sobie jakąś herbatkę i poszukam węgla a jak nie przejdzie do wieczora to chyba pojadę do szpitala dadzą mi kroplowke i przynajmniej się nie odwodnie

Probiotyki i duzo wody.
Trzymaj sie.
A ja zaraz wybieram sie na masaz dla ciezarnych. A jutro wizyta.
Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny. Ja już się obudziłam i nie moge zasnąć. Agnieszka jestem pelna podziwu ile Ty rzeczy potrafisz. U nas zaczęły sie ferie i napadało śniegu
To fajnie sie Wam trafilo z tym sniegiem[emoji5] My to musielismy wyjechac zeby go w ogole zobaczyc[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kupiliśmy Grand Espace 4 :) wszyscy się śmieją, że taki busik [emoji28]

Dziś koniec 19 tygodnia :) Już nie mogę się doczekać prenatalnych :) Ciekawe czy maluch nie będzie za mały na badania i jak wyjdzie ten zapis w 4d :) Kurcze może pierwszy raz zobaczymy buzię naszego okruszka [emoji7] Wczoraj wpadłam do pepco po rożek ale nie było więc kupiłam body w fajnym kolorze łososiowym i dwie pieluszki, tetrową i flanelową :) Później pstryknę fotkę.
Dziewczyny pierwsze kopniaczki czułyście w różnych miejscach czy raczej w jednym? Bo ja te (chyba) kopniaczki czuje tylko po lewej stronie brzucha pod pępkiem.
Ja na poczatku czulam tez tylko po lewej stronie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam sie z rana dzieciaki w szkole D.w pracy wiec mam chwile dla siebie. A pozniej troche pracy mnie czeka. D rzuca palenie alleluja. Od wczoraj zero papierosow asekuruje sie tabexem i elektrykiem ale to i tak duzy postep u niego. Mam tylko nadzieje ze sie nie pozabijamy przez ten czas detoxu.
Trzymam kciuki za wizyty ,czelam na same dobre wiesci.
Ja juz po sniadanku i zaraz biore sie za krupnik juz od dawna chodzi za mna.
Moje dzis z rana tez ospale a zawsze daje popis ale nadrobi w ciagu dnia i wieczorem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To zycze powodzenia D w rzucaniu palenia!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja sie dzis wyspalam w koncu :) u nas dopiero pierwszy dzien ferii, jupii :D
Pisalam jakies dwa dni temu, ze nadrabiam co dzien czytajac, ogladajac fotki brzuszkow, ale nie pisze nic, bo w sumie nic ciekawego do napisania nie mam. Czekam niecierpliwie na wiosne, bo zima mnie juz depresyjnie nastraja. Posadzilam na jesien tyle kwiatkow w ogrodzie, jak zaczna kwitnac to bede skakac z radosci :)

Kilka dni temu zaliczylam slizg ze schodow [emoji23] wszystko spoko, tylko jak odwracalam glowe, zeby nia nie uerzyc w bramke (anty dzieciowa na schody) to mi tak w karku miesien sie naciagnal ze ruszac glowa nie moglam.
Cieszylam sie ze mam wozek, ze odejdzie mi jednak najwiekszy wydatek, tymbardziej ze cgcemy dobwakacji kupic nowy naroznik i komode, zeby powsadzac gdzies rzeczy nowego czlonka rodziny. Noestety okazalo sie, ze przez lezenie na strychu fotelik i gondola przyplesnialy i sa do wywalenia.
Trudno, jakos sie ogarnie.
Czekam tez zeby plec poznac w koncu i bede sie rozgladac za czyms :)
Milego dnia Wam zycze!! :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Ojej, szkoda z tym wozkiem[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
mmm.jpg
zamowione :) a dzis przyszedl mi H&M i tez takie slodkie rajtopki komplecik i skarpetki
mam nadzieje ze u mnie jednak bedzie corka :)))) a swoja droga to super niespodzianka , u mojej siostry miala byc dziewczynka do 33 ty ciazy a pozniej okazalo sie ze chlopcyk,

Załączniki

• mmm.jpg
    mmm.jpg
    3,2 KB · Wyświetleń: 312
Do góry