kinga30
Fanka BB :)
Ja biorę magneb6Jutro jadę na badania to zajdę do apteki po nospę i magnez. A ten magnez to jakiś konkretny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę magneb6Jutro jadę na badania to zajdę do apteki po nospę i magnez. A ten magnez to jakiś konkretny ?
Dziewczyny magne b6 polecają bo to magnez a nie suplement i podobno jest super , mi nieudalo się go dostać niestety , ale podobno sprawdzony przez inne kolezanki także może ktoś się jeszcze wypowie
Ja polecam tylko magneB6Jutro jadę na badania to zajdę do apteki po nospę i magnez. A ten magnez to jakiś konkretny ?
Kochana a ty jaki tryb życia masz teraz zalecony ? Normalnie czy odpoczywać ? We wtorek masz wizytę koniecznie napisz co Ci powiedza
Przez weekend wyjątkowo mało naprodukowałyśmyHej dziewczyny dwa dni mnie nie było i nawet nie próbuje nadrobić bo się nie da [emoji14] wczoraj miałam zwariowany dzień, cały w trasie. Byliśmy koło Ostrowca Świętokrzyskiego i kupiliśmy nasz pierwszy wspólny 7 osobowy wehikuł Jutro o 12:20 prenatalne, proszę trzymajcie kciuki Jutro też kończyny 19 tydzień [emoji7]
Chyba to taki okres, mnie też czasem coś ciągnie, coś boli, ale na szczęście nie jakoś mocno, jeszcze się nie zdążyło, żebym musiała coś brać itd. Ale teraz maleństwo intensywnie rośnie, więc wszystko się rozciąga itdHahaha już się spakowałam [emoji2] czuję się ok, czasem pachwiny dalej ciągną i kłuje z lewej strony w miejscu gdzie kiedyś był jajnik [emoji4] a że teraz jajniki są na wysokości pępka to nie wiem co to kłuje ale właśnie zawsze lewa strona. Pewnie trzeba to przeżyć. Widzę że teraz dużo z nas ma znowu te same dolegliwości. Rośniemy dziewczyny [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wróciłam właśnie od rodziców było bardzo fajnie odwiedziłam też ciocie i moja kuzynke która ma 9mc córeczke taka aparatka że szok ale śliczna bardzo
Przywiozłam oczywiście słoiki ogórki kiszone, spooooro domowej kapusty kiszonej z beczki ;D, pomidory w takiej zalewie z cebulą i koprem mmmm moje ulubione więc mam na chwilę zapas kwasoty heheh
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zapytam ciocie i dam znać bo nie znam receptury ale myślę że nie będzie problemuZazdroszczę zapasów kiszonek u nas to ja robię najwięcej przetworów...
A pomidory brzmią bardzo ciekawie - jeśli to nie jest "tajna rodzinna receptura" [emoji6] to możesz napisać coś więcej [emoji6]?
U mnie mama robi takie pomidory z cebulką tylko chyba bez koperku. mi np nie smakują wczoraj otworzyłam słoik i się niestety zmarnująZazdroszczę zapasów kiszonek u nas to ja robię najwięcej przetworów...
A pomidory brzmią bardzo ciekawie - jeśli to nie jest "tajna rodzinna receptura" [emoji6] to możesz napisać coś więcej [emoji6]?