reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej:) ja od kilku dni jestem u rodziców i kompletnie brak czasu na forum. Moi chłopcy po długiej walce w końcu zasnęli, wiec może uda mi się choć trochę Was nadrobić.
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i miło i spokojnie ten weekend Wam minął :)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro jadę na badania to zajdę do apteki po nospę i magnez. A ten magnez to jakiś konkretny ?
Ja polecam tylko magneB6

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kochana a ty jaki tryb życia masz teraz zalecony ? Normalnie czy odpoczywać ? We wtorek masz wizytę koniecznie napisz co Ci powiedza ;)

Wedlug zalecen lekarza musze unikac dlugiego stania I noszenia ciezkich rzeczy. Pracowac moge, kochac sie moge - to nic, ze pochwa mi wychodzi. Jest git.
Powiem szczerze, ze juz nie moge sie doczekac wtorku.
Moze wreszcie uslysze cos sensownego I zobacze Robaczka, bo nadal nie wyczuwam zadnych babelkow I zastanawiam sie jak sie ma, ale staram sobie nie wkrecac. Jeszcze jest czas ....

Hej dziewczyny :) dwa dni mnie nie było i nawet nie próbuje nadrobić bo się nie da [emoji14] wczoraj miałam zwariowany dzień, cały w trasie. Byliśmy koło Ostrowca Świętokrzyskiego i kupiliśmy nasz pierwszy wspólny 7 osobowy wehikuł :D Jutro o 12:20 prenatalne, proszę trzymajcie kciuki :) Jutro też kończyny 19 tydzień [emoji7]
Przez weekend wyjątkowo mało naprodukowałyśmy ;)
No i gratuluję zakupu autka, mam nadzieję, że będzie się dobrze wpisywać :)
Pochwalisz się, co ostatecznie kupiloscie? ;)

Co do prenatalnych - trzymam kciuki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahaha już się spakowałam [emoji2] czuję się ok, czasem pachwiny dalej ciągną i kłuje z lewej strony w miejscu gdzie kiedyś był jajnik [emoji4] a że teraz jajniki są na wysokości pępka to nie wiem co to kłuje ale właśnie zawsze lewa strona. Pewnie trzeba to przeżyć. Widzę że teraz dużo z nas ma znowu te same dolegliwości. Rośniemy dziewczyny [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Chyba to taki okres, mnie też czasem coś ciągnie, coś boli, ale na szczęście nie jakoś mocno, jeszcze się nie zdążyło, żebym musiała coś brać itd. Ale teraz maleństwo intensywnie rośnie, więc wszystko się rozciąga itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wróciłam właśnie od rodziców :) było bardzo fajnie :) odwiedziłam też ciocie i moja kuzynke która ma 9mc córeczke :) taka aparatka że szok :) ale śliczna bardzo :)
Przywiozłam oczywiście słoiki :D ogórki kiszone, spooooro domowej kapusty kiszonej z beczki ;D, pomidory w takiej zalewie z cebulą i koprem mmmm moje ulubione :) więc mam na chwilę zapas kwasoty heheh

p19u3e3kfciy75fg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zazdroszczę zapasów kiszonek :oops: u nas to ja robię najwięcej przetworów... ;)
A pomidory brzmią bardzo ciekawie - jeśli to nie jest "tajna rodzinna receptura" [emoji6] to możesz napisać coś więcej [emoji6]?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zazdroszczę zapasów kiszonek :oops: u nas to ja robię najwięcej przetworów... ;)
A pomidory brzmią bardzo ciekawie - jeśli to nie jest "tajna rodzinna receptura" [emoji6] to możesz napisać coś więcej [emoji6]?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zapytam ciocie i dam znać :) bo nie znam receptury :) ale myślę że nie będzie problemu :)

p19u3e3kfciy75fg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie mama robi takie pomidory z cebulką tylko chyba bez koperku.:p mi np nie smakują wczoraj otworzyłam słoik i się niestety zmarnują:-D

Do góry