reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiec nie wiem dlaczego tak wg powiedziala. Tylko stresu sie najadlam. Eh.
Chyba sie nie znala. Sxyjke sie ocenia od ok. 16tc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hej dziewczyny :) dwa dni mnie nie było i nawet nie próbuje nadrobić bo się nie da [emoji14] wczoraj miałam zwariowany dzień, cały w trasie. Byliśmy koło Ostrowca Świętokrzyskiego i kupiliśmy nasz pierwszy wspólny 7 osobowy wehikuł :D Jutro o 12:20 prenatalne, proszę trzymajcie kciuki :) Jutro też kończyny 19 tydzień [emoji7]
Gratuluje zakupu autka! I zazdroszcze[emoji6]
Trzymam kciuki za jutrzejsze prenatalne [emoji110]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wróciłam właśnie od rodziców :) było bardzo fajnie :) odwiedziłam też ciocie i moja kuzynke która ma 9mc córeczke :) taka aparatka że szok :) ale śliczna bardzo :)
Przywiozłam oczywiście słoiki :D ogórki kiszone, spooooro domowej kapusty kiszonej z beczki ;D, pomidory w takiej zalewie z cebulą i koprem mmmm moje ulubione :) więc mam na chwilę zapas kwasoty heheh

p19u3e3kfciy75fg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A mi krazka zalozyc nie chcac, bo podobno duzo infekcji sie lapie i sprawia dyskomfort.
Sprawdze ten temat jeszcze raz prywatnie we wtorek.

Ja nie gotuje w weekendy. Maz ma pole do popisu.
Milego dnia
Kochana a ty jaki tryb życia masz teraz zalecony ? Normalnie czy odpoczywać ? We wtorek masz wizytę koniecznie napisz co Ci powiedza ;)

Cześć dziewczyny.. nie bylo mnie od poniedziałku, a od piątku was nadrabiałam.
Weszliśmy w 19 tc.. z mega stresem. Wczoraj dowiedziałam się ze moja dobra koleżanka straciła dziecko w 12 tc. i naszły mnie różne złe myśli.. i nagle nie czuje tych mocniejszych kopniaczków.. czuje że sobie nakręcam ale nie mogę tego powstrzymać. Na dodatek wieczorami twardnieje mi brzuch.. na szczęście wizyta w środę.. Może nie zwariuje do tego czasu... :sad::sad::sad:

Weszliśmy w 19 tc.. z mega stresem. Wczoraj dowiedziałam się ze moja dobra koleżanka straciła dziecko w 12 tc. i naszły mnie różne złe myśli.. i nagle nie czuje tych mocniejszych kopniaczków.. czuje że sobie nakręcam ale nie mogę tego powstrzymać. Na dodatek wieczorami twardnieje mi brzuch.. na szczęście wizyta w środę.. Może nie zwariuje do tego czasu... :sad::sad::sad:
Ja tez ostatnio mam taki wewnętrzny niepokój. I tak sie nakrecam

Hahaha już się spakowałam [emoji2] czuję się ok, czasem pachwiny dalej ciągną i kłuje z lewej strony w miejscu gdzie kiedyś był jajnik [emoji4] a że teraz jajniki są na wysokości pępka to nie wiem co to kłuje ale właśnie zawsze lewa strona. Pewnie trzeba to przeżyć. Widzę że teraz dużo z nas ma znowu te same dolegliwości. Rośniemy dziewczyny [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Taak teraz znów mamy kolejny etap :D

Weszliśmy w 19 tc.. z mega stresem. Wczoraj dowiedziałam się ze moja dobra koleżanka straciła dziecko w 12 tc. i naszły mnie różne złe myśli.. i nagle nie czuje tych mocniejszych kopniaczków.. czuje że sobie nakręcam ale nie mogę tego powstrzymać. Na dodatek wieczorami twardnieje mi brzuch.. na szczęście wizyta w środę.. Może nie zwariuje do tego

Myślę że ma takie czarne myśli. Może spróbuj magnez brać albo nospe mi zawsze przy kąpieli twardnieje brzuch a lekarka mówi że czasami tak jest więc niewiem ale też się wsluchuje ostro w swój organizm .. byle do lipca ;)

reklama
Do góry