Margana
Fanka BB :)
Chyba sie nie znala. Sxyjke sie ocenia od ok. 16tc.Wiec nie wiem dlaczego tak wg powiedziala. Tylko stresu sie najadlam. Eh.
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba sie nie znala. Sxyjke sie ocenia od ok. 16tc.Wiec nie wiem dlaczego tak wg powiedziala. Tylko stresu sie najadlam. Eh.
Gratuluje zakupu autka! I zazdroszcze[emoji6]Hej dziewczyny dwa dni mnie nie było i nawet nie próbuje nadrobić bo się nie da [emoji14] wczoraj miałam zwariowany dzień, cały w trasie. Byliśmy koło Ostrowca Świętokrzyskiego i kupiliśmy nasz pierwszy wspólny 7 osobowy wehikuł Jutro o 12:20 prenatalne, proszę trzymajcie kciuki Jutro też kończyny 19 tydzień [emoji7]
Kochana a ty jaki tryb życia masz teraz zalecony ? Normalnie czy odpoczywać ? We wtorek masz wizytę koniecznie napisz co Ci powiedzaA mi krazka zalozyc nie chcac, bo podobno duzo infekcji sie lapie i sprawia dyskomfort.
Sprawdze ten temat jeszcze raz prywatnie we wtorek.
Ja nie gotuje w weekendy. Maz ma pole do popisu.
Milego dnia
Ja tez ostatnio mam taki wewnętrzny niepokój. I tak sie nakrecamCześć dziewczyny.. nie bylo mnie od poniedziałku, a od piątku was nadrabiałam.
Weszliśmy w 19 tc.. z mega stresem. Wczoraj dowiedziałam się ze moja dobra koleżanka straciła dziecko w 12 tc. i naszły mnie różne złe myśli.. i nagle nie czuje tych mocniejszych kopniaczków.. czuje że sobie nakręcam ale nie mogę tego powstrzymać. Na dodatek wieczorami twardnieje mi brzuch.. na szczęście wizyta w środę.. Może nie zwariuje do tego czasu...
Hahaha już się spakowałam [emoji2] czuję się ok, czasem pachwiny dalej ciągną i kłuje z lewej strony w miejscu gdzie kiedyś był jajnik [emoji4] a że teraz jajniki są na wysokości pępka to nie wiem co to kłuje ale właśnie zawsze lewa strona. Pewnie trzeba to przeżyć. Widzę że teraz dużo z nas ma znowu te same dolegliwości. Rośniemy dziewczyny [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Cześć dziewczyny.. nie bylo mnie od poniedziałku, a od piątku was nadrabiałam.
Weszliśmy w 19 tc.. z mega stresem. Wczoraj dowiedziałam się ze moja dobra koleżanka straciła dziecko w 12 tc. i naszły mnie różne złe myśli.. i nagle nie czuje tych mocniejszych kopniaczków.. czuje że sobie nakręcam ale nie mogę tego powstrzymać. Na dodatek wieczorami twardnieje mi brzuch.. na szczęście wizyta w środę.. Może nie zwariuje do tego
Myślę że ma takie czarne myśli. Może spróbuj magnez brać albo nospe mi zawsze przy kąpieli twardnieje brzuch a lekarka mówi że czasami tak jest więc niewiem ale też się wsluchuje ostro w swój organizm .. byle do lipca
Jutro jadę na badania to zajdę do apteki po nospę i magnez. A ten magnez to jakiś konkretny ?