reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale mnie też biodra bolą i pachwiny ale miałam taki ból to nawet nie jest bol takie ciągnięcie jak by Ci tam chciało wyjsc ja tak dokładnie nie umiem tego opisać

I do tego boli mnie kręgosłup i np jak się położę na plecach to przestaje więc już myślałam nad tym że może poprostu od tego lezenia kregoslup siada i gdzieś tak sobie to wszystko pulsuje od tych bioder tez ..

reklama
Dziewczyny nas dopiero zacznie wszystko cb boleć jak brzuszki będą większe,nawet trudno będzie się przekręcić

Wspolczuje dziewczyny , trzymam kciuki. Ja schizuje bo mnie wlasnie nic nie boli ani podbrzusze ani nic nie czuje jakbym w ciazy teraz byla:/ ale ja sobie nabieram za duzo do glowy... az soe boje isc we wtorek na wizyte ehhh

Wspolczuje dziewczyny , trzymam kciuki. Ja schizuje bo mnie wlasnie nic nie boli ani podbrzusze ani nic nie czuje jakbym w ciazy teraz byla:/ ale ja sobie nabieram za duzo do glowy... az soe boje isc we wtorek na wizyte ehhh
Czyli ciesz się ciąża :) moja kolezanka podczas całej ciąży odczuła że cos ja boli jak zaczęła rodzić,tak poza tym mówiła że czuje się lepiej niż przed ciaza

Ja jestem świeżo po wizycie a i tak się nakrecam ..A Ty nieprzejmuj się tylko ciesz , że masz taka bezobjawowa ciąże:) lepiej jak nie boli niż jakby miało boleć za dużo :)

Dokładnie, pod koniec będziemy narzekać że wszystko boli,ale wiadomo że i teraz jak coś bardzo dokucza to nie trzeba zwlekać

Nie nie oczywiscie wiesz jak coś się dzieje to trzeba odrazu reagowac , tylko że u mnie to jest później chyba bardziej samonakrecanie wiesz..jedno mnie boli a że stresu zaczyna wszystko :/

reklama
Nie nie oczywiscie wiesz jak coś się dzieje to trzeba odrazu reagowac , tylko że u mnie to jest później chyba bardziej samonakrecanie wiesz..jedno mnie boli a że stresu zaczyna wszystko :/
Ja miałam tak wczoraj pisalysmy o tym zatruciu w ciąży że głowa boli itp...a mnie cały dzień bolała i nawet jak obudziłam się w nocy też bolała.. i wiadomo noc najlepsza na myślenie i już spać nie moglam.

Do góry