reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień Dobry. Podczytalam Was troche bo K jeszcze spi. Przyjechal o 2 w nocy, gdyby nie mama to bym mu domofonu nie otworzyla. Tel sie zawiesil a ja zaspana myslalam ze pijani sasiedzi dzwonia zeby im klatke otworzyc :D
Zaraz sie zbieramy i idziemy do dentysty, zobaczyx lozeczko, po telefon do Play i pare rzeczy zalatwic. A pozniej zaczynamy remont :)

Dziewczyny przyszły mi majtki ciążowe pochodziłam wiec mogę dać recenzje [emoji4]
Fajne bawełniane, bambusowe
miękkie 3 kolory z przesyłka pobranie 31zl
W chodzeniu bardzo wygodne nie uciskają i ładnie brzuszek zbierają
Ja brałam s/M i są Ok rozmiary raczej standard
Zobacz ofertę: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe Link do: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Fajne. Bede musiala pomyslec bo mnie majtli gniota w brzuch ostatnio :/

A ja dziewczyny w szpitalu [emoji17] brzuch mnie zaczął boleć, nogi drętwieć więc się wystraszyłam i pognałam. Z dzidzią wszystko ok ale okazało się że mam miękką szyjkę i zostaję na obserwacji. Dostałam coś na uspokojenie bo od razu ciśnienie mi skoczyło na 140/90 i leżę... Narazie dożylnie nic nie dostaję. Zobaczymy co jutro [emoji17]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Trzymajcie sie :** bedzie dobrze :)

Super, dzieki! Musze cos kpniecznie kupic, bo zostal mi juz jeden, ktory jeszcze w miare daje rade, ale juz tez cisnie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja na szczescie kupowalam kilka razy na oko, wiec mam je na pozniej bo troche przy duze :D

reklama
Nawet nie wiem czy to skurcze. Oprócz tego ciągnięcia to nie było nic więcej. Ale pewnie skurcze skoro szyjka zmiękła. Narazie dają mi to co brałam w domu. Czekam na badanie jeszcze. Luteinę wsadzam podobno za płytko ale nie wiem jak mogę głębiej jak palca dalej nie wsadzę...

oar8qqmza8t91ycr.png

Ja też zawsze luteline wkładam tyle ile moge ,i mówili ci kiedy cię wypiszą? Dobrze że wszystko pozamykane to najważniejsze!

Żeby nie było nudno w nocy plamiłam :/
Zastanawiałam się nad IP, obudziłam O, ale było to jednorazowe, więc odpuściłam... Od tego czasu spokój, ale stres jest...
Podejrzewam jak zwykle moją nadżerkę, która ostatnio była spokojna, ale po pierwsze miałam w nocy zaparcie (tzn mega twardą k...) - za dużo pączków itd.... A po drugie we wtorek wzięłam ostatnią globulkę macmiror, a czytałam, że przy nadżerce może nasilać jej objawy, i plamienia po skończonej serii są wtedy dość czeste... No i kolejna rzecz, muszę skrócić paznokcie, bo mam takie ponad pół cm, i mogłam się najnormalniej zadrapać/podraznic wkładając globulkę...
Więc obudziłam spanikowana O, po czym nim się ubrałam to już po krwi nie było śladu, poczekałam jeszcze trochę, i stwierdziłam, że jeśli będzie jeszcze choć kropelka to jedziemy na IP, ale że nie było...
A we wtorek wizyta....
Stresuję się jak cholera, ale z drugiej strony niespecjalnie mam ochotę leżeć w szpitalu, wolę w domu.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja dziewczyny w szpitalu [emoji17] brzuch mnie zaczął boleć, nogi drętwieć więc się wystraszyłam i pognałam. Z dzidzią wszystko ok ale okazało się że mam miękką szyjkę i zostaję na obserwacji. Dostałam coś na uspokojenie bo od razu ciśnienie mi skoczyło na 140/90 i leżę... Narazie dożylnie nic nie dostaję. Zobaczymy co jutro [emoji17]

oar8qqmza8t91ycr.png

O rety :( strasznie współczuje Ci stresu!! Ale dobrze ze od razu zareagowalas i jesteś po opieka!! Dawaj znać co dalej!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

oar8qqmza8t91ycr.png

A mówili czemu tak mogło się stać? Nadal masz bóle?

Ja jakoś wolę koszulkę zakrywającą brzuch od góry, niż wysokie majtki, czy rajstopy z panelem. Na szczęście duże brzuchy będziemy mieć na wiosnę, więc może i bez rajstop na brzuchu się obejdę.

Ja tez narazie bez problemu w niższych jeansach :tak: z rajstopy ciążowe miałam jedne w poprzedniej ciąży, zapłaciłam jak za zboże i zjeżdżały mi z brzucha nawet w 5 mcu :/ narazie normalne są Ok. A na wiosnę właśnie tez zobaczę czy będę musiała dokupić coś stricte ciążowego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zastanawiałam się nad IP, obudziłam O, ale było to jednorazowe, więc odpuściłam... Od tego czasu spokój, ale stres jest...
Podejrzewam jak zwykle moją nadżerkę, która ostatnio była spokojna, ale po pierwsze miałam w nocy zaparcie (tzn mega twardą k...) - za dużo pączków itd.... A po drugie we wtorek wzięłam ostatnią globulkę macmiror, a czytałam, że przy nadżerce może nasilać jej objawy, i plamienia po skończonej serii są wtedy dość czeste... No i kolejna rzecz, muszę skrócić paznokcie, bo mam takie ponad pół cm, i mogłam się najnormalniej zadrapać/podraznic wkładając globulkę...
Więc obudziłam spanikowana O, po czym nim się ubrałam to już po krwi nie było śladu, poczekałam jeszcze trochę, i stwierdziłam, że jeśli będzie jeszcze choć kropelka to jedziemy na IP, ale że nie było...
A we wtorek wizyta....
Stresuję się jak cholera, ale z drugiej strony niespecjalnie mam ochotę leżeć w szpitalu, wolę w domu.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurczę coś ta nocka ciężka dziś była ... . No oby już się też niepowtorzylo . Ale wyobrażam sobie jak się wystraszylas :(

A we wtorek wizyta....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga odpocznij dziś, ja dziś w nocy włożyłam globulkę pimafucin , później poszłam siku a rano na ubikacji zobaczyłam przyklejona do kibelka musiała że mnie wylecieć ech...i nawet nie dało się jej spłukać tak się przyklejla szkoda tylko że tam gdzie nie trzeba

No ja to się najbardziej boje tych ciągnięc w biodrach, nie umiem tego opisać bo one nie sa równe ale te zawsze skutkowały krwawieniem czyli moim zdaniem to byly skurcze

Kinia niestrasz bo mnie znów od dwóch dni tak te biodra bola ale to już nie pierwszy raz mam nadzieję , że tym razem też się tylko rozciagam a nie wróży to nic złego ... :(

reklama
Kinia niestrasz bo mnie znów od dwóch dni tak te biodra bola ale to już nie pierwszy raz mam nadzieję , że tym razem też się tylko rozciagam a nie wróży to nic złego ... :(
Ale mnie też biodra bolą i pachwiny ale miałam taki ból to nawet nie jest bol takie ciągnięcie jak by Ci tam chciało wyjsc ja tak dokładnie nie umiem tego opisać

Do góry