reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam witam;) piąteczek!

Dziś badania bo w poniedziałek połówkowe ale się już doczekać nie mogę;) kciuki za dzisiejsze wizyty;)

16udqqmzazbcxcef.png
Trzymam kciuki za wizytę :)

reklama
Witam dziewczyny. I trzymam kciuki za wizyty. @martaaa515 trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo. Jak się czujesz? Ostatnio często miałaś skurcze czy tak nagle Cie wzięło?

A ja dziewczyny w szpitalu [emoji17] brzuch mnie zaczął boleć, nogi drętwieć więc się wystraszyłam i pognałam. Z dzidzią wszystko ok ale okazało się że mam miękką szyjkę i zostaję na obserwacji. Dostałam coś na uspokojenie bo od razu ciśnienie mi skoczyło na 140/90 i leżę... Narazie dożylnie nic nie dostaję. Zobaczymy co jutro [emoji17]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ojejku! Powodzenia!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Witajcie:)
Gratuluję wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:)
@martaaa515 dobrze, że pojechałaś do szpitala, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Daj znać jak sytuacja u Was

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jakoś wolę koszulkę zakrywającą brzuch od góry, niż wysokie majtki, czy rajstopy z panelem. Na szczęście duże brzuchy będziemy mieć na wiosnę, więc może i bez rajstop na brzuchu się obejdę.
Ja też :) w 1 ciąży kupowałam ciążowe majtki bawełniane, ale takie pod brzuch. Były mega wygodne. Zresztą chodziłam z brzuchem cała wiosnę i lato, urodziłam na początku października, więc ugotowalabym się w wysokich.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jest i kolejna "rodzynka" :) Gratki!

@Peugeotka36, mój M. zawsze mówi że Włochy to dziki kraj, u nas na skrzyżowaniu ludzie jak sobie zajadą drogę to się zwyzywają, a tam leją od razu ;) Kiedyś czytał mi nagłowki codziennych newsów, ile głupich rozbojów czy jakichś morderstw "w rodzinie" typu mąż żonę, czy jeden koleś drugiego przy stłuczce. Szok ;) Ja tam mimo wszystko Włochy idealizuję, bo uwielbiam ten kraj, ale on mówi że nie chciałby tam wrócić i mieszkać o dziwo. A pochodzi z Rzymu więc pewnie na codzień widział różne ciekawe rzeczy :)

Widzę że temat stanik na topie- ja przy dobieraniu staników dowiedziałam się przede wszystkim właśnie tego że piersi są też po pachą i na plecach :D Że właśnie trzeba się nie raz pochylić, żeby wszystko zgodnie z grawitacją wpadło do miski :D Ja mam spore piersi i niestety w tych odpowiednich stanikach nie lubię przede wszystkim grubych ramiaczek i grubego paska (takigo gdzie są najczęściej 3 haftki albo więcej).. no nie podoba mi się a tak jest najczęściej... :baffled:

Hih moj tez myslal o polsce zeby tam zyc ;))

W rzymie Ciampino mieszkalam 3 lata zanim poznalam meza

Wiesz bedac w it 15 lat juz tez duzo widzialam ale zeby lekarz ginecolog krzycxal slowami chodz na dol to ci pokaze to juz przechodzi ludzkie pojecie
Po wyjsciu moj
Chcial isc na policje ale se mysle Moxe ginko mial zly dzien ....
mimo wszystko brak mi wloch uffffff bardzo tesknie

Witam dziewczyny. I trzymam kciuki za wizyty. @martaaa515 trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo. Jak się czujesz? Ostatnio często miałaś skurcze czy tak nagle Cie wzięło?
Nawet nie wiem czy to skurcze. Oprócz tego ciągnięcia to nie było nic więcej. Ale pewnie skurcze skoro szyjka zmiękła. Narazie dają mi to co brałam w domu. Czekam na badanie jeszcze. Luteinę wsadzam podobno za płytko ale nie wiem jak mogę głębiej jak palca dalej nie wsadzę...

oar8qqmza8t91ycr.png

Nawet nie wiem czy to skurcze. Oprócz tego ciągnięcia to nie było nic więcej. Ale pewnie skurcze skoro szyjka zmiękła. Narazie dają mi to co brałam w domu. Czekam na badanie jeszcze. Luteinę wsadzam podobno za płytko ale nie wiem jak mogę głębiej jak palca dalej nie wsadzę...

oar8qqmza8t91ycr.png

marta trzymaj sie bedzie dobrze !

reklama

oar8qqmza8t91ycr.png

No ja to się najbardziej boje tych ciągnięc w biodrach, nie umiem tego opisać bo one nie sa równe ale te zawsze skutkowały krwawieniem czyli moim zdaniem to byly skurcze

Do góry