reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jade do Ciebie po stanik !!:D
W domu mam spory zapas, ale na Ciebie mogę nie znaleźć, najmniejsze mam 60G ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja np. Nie lubię gdy mi się stanik w obwodzie wpija w ciało [emoji39] nie mam go na plecach za wiele, ale jednak nawet jak troszkę to mnie denerwuje jak przez bluzkę widać [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png
Nie ma się wpijać - dopasowany i trzymający a za ciasny to spora różnica ;)
Ale ma trzymać piersi a nie tylko je zasłaniać

0d1yrjjgtd95fou3.png

My tez chcemy romantycznie ale tak zeby podobalo sie obojgu, a nie zeby siedzialo jedno z nas na sile bo "ma byc romantycznie" :D a do tego w walentyki mamy rocznice, wiec tez sie zastanawiam czy kino czy cos innego :confused:
Mój lubi na szczęście takie i takie filmy [emoji16] a ja niestety tylko komedie [emoji39] horrory też, ale nie oglądam bo później mam schizy przez pół miesiąca [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Bo jesteś młoda, masz jędrny biust, który sam się trzyma, więc wygodny stanik to taki, który nie uwiera i nie przeszkadza, ale 80B po prostu zasłania piersi, nie podtrzymując ich tak, jak powinien - w tym wieku różnicy nie zobaczysz, ale jak piersi zrobią się cięższe w ciąży, to bez podtrzymania obwisną, i po ciąży będzie dość "smutny" widok :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Musze szybko isc do sklepu :o
I Twoimi radami pomoge mamie dopasowac stanik, bo szkoda mi jej jak marudzi, ze jej nie wygodnie i zaklada byle jakie. Tyle, ze mama nic a nic nie ma biustu. Po 4 dzieci jest po prostu plaska. Jak dziewczynka z podstawowki i narzeka ze nie ma nawer dekoltu jak trzeba :/ ale w takiej sytuacji chyba zaden stanik nie pomoze :(

reklama
Do góry