W domu mam spory zapas, ale na Ciebie mogę nie znaleźć, najmniejsze mam 60GJade do Ciebie po stanik !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W domu mam spory zapas, ale na Ciebie mogę nie znaleźć, najmniejsze mam 60GJade do Ciebie po stanik !!
Nie ma się wpijać - dopasowany i trzymający a za ciasny to spora różnicaJa np. Nie lubię gdy mi się stanik w obwodzie wpija w ciało [emoji39] nie mam go na plecach za wiele, ale jednak nawet jak troszkę to mnie denerwuje jak przez bluzkę widać [emoji39]
Mój lubi na szczęście takie i takie filmy [emoji16] a ja niestety tylko komedie [emoji39] horrory też, ale nie oglądam bo później mam schizy przez pół miesiąca [emoji16]My tez chcemy romantycznie ale tak zeby podobalo sie obojgu, a nie zeby siedzialo jedno z nas na sile bo "ma byc romantycznie" a do tego w walentyki mamy rocznice, wiec tez sie zastanawiam czy kino czy cos innego
No, dokładnie o to chodzi - jak nie zadbamy teraz o piersi, to po ciąży obwisną, a tego chyba żadna z nas nie chce....W biuscie bez stanika mam 93 cm. Chyba bede musiala se cyckonosz wymienic. Szczególnie w ciazy to wazne gdy piersi sa ciezkie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja kocham horrory,szczegolnie te psychologiczne .Mój lubi na szczęście takie i takie filmy [emoji16] a ja niestety tylko komedie [emoji39] horrory też, ale nie oglądam bo później mam schizy przez pół miesiąca [emoji16]
Ja lubię psychologiczne ale thrillery, horrory sa często za bardzo krwawe dla mnie.A ja kocham horrory,szczegolnie te psychologiczne .
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo jesteś młoda, masz jędrny biust, który sam się trzyma, więc wygodny stanik to taki, który nie uwiera i nie przeszkadza, ale 80B po prostu zasłania piersi, nie podtrzymując ich tak, jak powinien - w tym wieku różnicy nie zobaczysz, ale jak piersi zrobią się cięższe w ciąży, to bez podtrzymania obwisną, i po ciąży będzie dość "smutny" widok
Na prywatny dobor stanika nie doslownie po stanik heheW domu mam spory zapas, ale na Ciebie mogę nie znaleźć, najmniejsze mam 60G
Thrillery tez sa ok. Ale jednak u mnie horrorysa nr.1. Od dzieciaka lubiłam historie o duchach. Ksiazki mastertona wszystkie przeczytalam.Ja lubię psychologiczne ale thrillery, horrory sa często za bardzo krwawe dla mnie.
Mój lubi na szczęście takie i takie filmy [emoji16] a ja niestety tylko komedie [emoji39] horrory też, ale nie oglądam bo później mam schizy przez pół miesiąca [emoji16]