reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Może po prostu w sieciowkach są inne rozmiarowki :) a probowalas 75C? Bo ja kiedyś slyszalam, że ja to mam piersi w rozmiarze F... A nosze C na D :) w salonach inaczej dobiora :)

f2w39n7303c24ozn.png
W sieciówkach obwody nie trzymają, stąd mniejsza miska często "pasuje"

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Bo nie zakłada się normalnie stanika dobierając ;) za mała miska daje wrażenie za ciasnego obwodu...
Najpierw zakładasz sam obwód, miskami do tyłu. Ciśnie - bierzesz większy, jest luźny - bierzesz mniejszy. Jak już masz idealny obwód (normalnie zapinasz na najluźniejszą haftkę, w ciąży na najciasniejszą, ma się dać odciągnąć na 3-5cm, nie 15 ;))
To wtedy dopiero przechodzisz do miski - zakładasz normalnie - ciśnie obwód - bierzesz większą miskę (tak, miskę, nie obwód!)
I tak aż jest idealnie [emoji106]

Dobralam w życiu kilka tysięcy staników, i były takie co przychodziły w 80B a wychodziły w 65E ;)
(jest coś takiego jak lobby biuściastych i lobby małobiuściastych, wiele lat temu byłam jedną z prekursorek, uswiadamialysmy kobiety, prowadziły akcje brafittingowe, szkoliły pracownice sklepów, rozmawiałyśmy z firmami itd)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jade do Ciebie po stanik !!:D

Ledwo zaczytalam czytac recenzje i dostalam smsa od K. : tylko kochanie moze nie jakies takie bardzo milosne.

Haha :D to juz :D
A u nas walentynki to taki wypad do kina i taki dzień, że ma być romantycznie [emoji16][emoji16] taka wprowadziłam regułę [emoji16] a poza tym mój nie jest zwolennikiem romansidel, ale czasem są fragmenty, które go bawią [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png

To jest tylko takie wrazenie na poczatku. Trzeba sie przyzwyczaic do nowego rozmiaru, ale potem na prawde nie czuc, ze ma sie stanik na sobie. To obwod musi utrzymywac biust, a nie ramiaczka. Biustonosz powinien sie trzymac bez problemu bez ramiaczek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dokładnie tak, ale za mała miska daje wrażenie za małego obwodu, 75 na pewno nie będzie pasować, bo miska za mała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

To zostan przy tych co Ci wygodnie ☺️ mi kiedys tez pani profesjonalnie dobrala i mnie tak cisnął, ze nie mogłam wytrzymać az mi sie czerwone porobiło pani twierdziła, ze sie przyzwyczaję do nowego rozmiaru wróciłam do tego co mi wygodnie ☺️

Heh :p i tak z ciekawosci znajde taka Pania od doboru stanikow :) a jak mi nie spasuje to bede nosic po swojemu. Bo ja i tak najlepiej sie czuje w pushupie :p

reklama
Do góry