reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A u nas walentynki to taki wypad do kina i taki dzień, że ma być romantycznie [emoji16][emoji16] taka wprowadziłam regułę [emoji16] a poza tym mój nie jest zwolennikiem romansidel, ale czasem są fragmenty, które go bawią [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png

My tez chcemy romantycznie ale tak zeby podobalo sie obojgu, a nie zeby siedzialo jedno z nas na sile bo "ma byc romantycznie" :D a do tego w walentyki mamy rocznice, wiec tez sie zastanawiam czy kino czy cos innego :confused:

reklama
Oooo to prosze mnie wymierzyc. Ja ost kupilam 80/c (bez push upu) bo w 75 bylo mi ciasno i boki wylazily.a mam 72cm pod biustem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile masz w biuście?
Zacznij od 70, ale miska sporo większa - na podstawie tego 80c można szacować co najmniej E
(najpierw obwód z miską z tyłu, potem miska aż będzie ok, i nie będzie cisnąć)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ile masz w biuście?
Zacznij od 70, ale miska sporo większa - na podstawie tego 80c można szacować co najmniej E
(najpierw obwód z miską z tyłu, potem miska aż będzie ok, i nie będzie cisnąć)

0d1yrjjgtd95fou3.png
W biuscie bez stanika mam 93 cm. Chyba bede musiala se cyckonosz wymienic. Szczególnie w ciazy to wazne gdy piersi sa ciezkie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie tak, ale za mała miska daje wrażenie za małego obwodu, 75 na pewno nie będzie pasować, bo miska za mała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zmierzylam 75 z miska z tylu i dobry. 70 tez by byl. Chyba nawet w sam raz :) ale jak zalozylam z miska to ledwo oddychalam :D to w takim razie musze zobaczyc 70 / 75 C :) dziekuje :):*

74cm [emoji14]
To czemu staniki sa idealnie dobrane :D znaczy. Wygodnie mi w nich i nie odstaja, nie cisna :rolleyes:
Bo jesteś młoda, masz jędrny biust, który sam się trzyma, więc wygodny stanik to taki, który nie uwiera i nie przeszkadza, ale 80B po prostu zasłania piersi, nie podtrzymując ich tak, jak powinien - w tym wieku różnicy nie zobaczysz, ale jak piersi zrobią się cięższe w ciąży, to bez podtrzymania obwisną, i po ciąży będzie dość "smutny" widok :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry