reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No tak [emoji16] ja czytałam książki :) a narzeczony na niby albo podatek od miłości? Jest teraz tych komedii na walentynki pełno

f2w39n7303c24ozn.png

Ledwo zaczytalam czytac recenzje i dostalam smsa od K. : tylko kochanie moze nie jakies takie bardzo milosne.

Haha :D to juz :D

reklama
Ja też, stąd pytanie o wymiary....

Btw... Przez parę lat hobbystycznie byłam brafitterką ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super[emoji5] Ja przed slubem zostalam uswiadomiona, czyli 9 lat temu. I do pietwszej ciazy mialam rozmiar dobrany idealnie. Po ciazy juz nie moglam sobie tak dobrze dobrac[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale jak zakladalam mniejsze w obwodzie. Np.75B to mnie cisnely :/
Bo nie zakłada się normalnie stanika dobierając ;) za mała miska daje wrażenie za ciasnego obwodu...
Najpierw zakładasz sam obwód, miskami do tyłu. Ciśnie - bierzesz większy, jest luźny - bierzesz mniejszy. Jak już masz idealny obwód (normalnie zapinasz na najluźniejszą haftkę, w ciąży na najciasniejszą, ma się dać odciągnąć na 3-5cm, nie 15 ;))
To wtedy dopiero przechodzisz do miski - zakładasz normalnie - ciśnie obwód - bierzesz większą miskę (tak, miskę, nie obwód!)
I tak aż jest idealnie [emoji106]

Dobralam w życiu kilka tysięcy staników, i były takie co przychodziły w 80B a wychodziły w 65E ;)
(jest coś takiego jak lobby biuściastych i lobby małobiuściastych, wiele lat temu byłam jedną z prekursorek, uswiadamialysmy kobiety, prowadziły akcje brafittingowe, szkoliły pracownice sklepów, rozmawiałyśmy z firmami itd)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
74cm :p
To czemu staniki sa idealnie dobrane :D znaczy. Wygodnie mi w nich i nie odstaja, nie cisna :rolleyes:
To zostan przy tych co Ci wygodnie ☺️ mi kiedys tez pani profesjonalnie dobrala i mnie tak cisnął, ze nie mogłam wytrzymać az mi sie czerwone porobiło pani twierdziła, ze sie przyzwyczaję do nowego rozmiaru wróciłam do tego co mi wygodnie ☺️

Do góry