reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Może po prostu w sieciowkach są inne rozmiarowki :) a probowalas 75C? Bo ja kiedyś slyszalam, że ja to mam piersi w rozmiarze F... A nosze C na D :) w salonach inaczej dobiora :)

f2w39n7303c24ozn.png

C wydaja mi sie takie duze. A ja w B mam push upy. Bez pushupu bym miala pewnie luz :o

reklama
Wlasnie nie wiem. Nie mam metrowki. Ale zmierzylam sznurkiem i sznurek linijka :D hahahaha. I wychodzi 73cm.
Czyli tak jak ja przed ciaza[emoji5] zasada jest taka, ze zaokragla sie w dol ( czyli do 70) i odejmuje 5. Czyli powinnas nosic obwod 65. A miaka pewnie Ci wyjdzie co najmniej D lub E. Ja tak mialam przed pietwsza ciaza, ze 65D. Troche vzasu minelo zanim sie przyzwyczailam si tak ciasnegi obwodu, ale zapewniam, ze warto! Tylko, ze ja przed odpowiedbim dobraniem nosilam 75. Ja nie wiem jak Ty nosisz te 80[emoji33]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To jest tylko takie wrazenie na poczatku. Trzeba sie przyzwyczaic do nowego rozmiaru, ale potem na prawde nie czuc, ze ma sie stanik na sobie. To obwod musi utrzymywac biust, a nie ramiaczka. Biustonosz powinien sie trzymac bez problemu bez ramiaczek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Przejzalam teraz swoje staniki . na wszystkich pisze 38/80B . 38/85B
A na stanikach mojej mamy 36/80B 36/75B
I wlasnie te 36/75B sa na mnie za male.
A teraz mam na sobie 38/80B i jest tak idealny jak zaden inny.

reklama
Do góry