reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem ci corcia grzeczna do teraz , nocki juz spi cale ale za dnia wulkan energi chce byc wszedzie
Jak byla mala jadla spala tylko tak do 4 msca

Co mnie zastanawia w lipcu jak to ribic by tez odpoczac bo jednak maluszek piereszej msce pobudkq I cycus za dnia bedzie cora jak sie zorganiziwac by spac tez [emoji23][emoji23][emoji23]
Przy gorszych projektach w pracy uskuteczniałam sen polifazowy, po porodzie też mam zamiar

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny bylam w laboratorium i pani powiedziala ze posiew okolo tyg. A ja mam miec wizyte w srode ,jak myslicie bedzie juz wynik. Badania robie w diagnostyce i ciekawa jestem czy mozna wyniki sprawdzic. Nie chxe isc na marne i placic za wizte.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Może być dopiero w czwartek, chyba, że będzie więcej bakterii, to może w środę...

Generalnie robiąc posiew dajesz próbkę na pożywkę i czekasz, czy coś zacznie się mnożyć

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie byłam gorsza ostatnio idąc do WC na stacji gdzie trzeba było zapłacić a nie miałam gotówki i babka powiedziała że mam przejść pod tymi obrotowymi bramkami... I to był błąd.. Chyba za szybko chciałam się wyprostować i poleciałam jak Małysz do przodu głową uderzając prosto w plastikową reklamę gum do rzucia :D i jeszcze się przewróciłam jak się odbiłam od reklamy :D ale mega bo była neonowa.. Siedziałam i się śmiałam a mój M patrzył na mnie z przerażeniem w oczach czy wszystko ok:D... Całą drogę się śmiałam i WC sikając też hahahaha

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Właśnie popłakałam sie dziś już 2 raz ze śmiechu :D

Witam w tlusty czwartek!! Niedawno otworzylam oczy.. Przez dzisiejsza wizyte cala noc nie spalam i znowu snily mi sie pierdoly... Tym razem hardcore- bylam wampirzyca w ciazy... Dacie wiare??

Jeszcze poltora h do wizyty... Zniose jajko chyba...

A jak u was? Ile juz paczkow zjadlyscie??

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Kciuki za wizytę [emoji106]

I oczywiście za wszystkie wizytujące [emoji106][emoji106][emoji106]

A co do pączków... 2 :)
plus 2 niewyrośnięte pieczone, i kilka(naście...) oponek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie byłam gorsza ostatnio idąc do WC na stacji gdzie trzeba było zapłacić a nie miałam gotówki i babka powiedziała że mam przejść pod tymi obrotowymi bramkami... I to był błąd.. Chyba za szybko chciałam się wyprostować i poleciałam jak Małysz do przodu głową uderzając prosto w plastikową reklamę gum do rzucia :D i jeszcze się przewróciłam jak się odbiłam od reklamy :D ale mega bo była neonowa.. Siedziałam i się śmiałam a mój M patrzył na mnie z przerażeniem w oczach czy wszystko ok:D... Całą drogę się śmiałam i WC sikając też hahahaha

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Hahaha mój maz pewnie odwrócił by się na pięcie w drugą stronę udajac że mnie nie zna :D haha

reklama
Zawsze można 10 to jeden kilogram mniej zostanie [emoji16] tak na wszelki wypadek [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Masz racje..! Spróbuje tak zrobić[emoji16]

@Marika92 to się nadaje do filmu [emoji16][emoji16]

Ja na początku ciąży wywaliłam się na korytarzu w szkole Frana- na szczęście było jej po dzwonku ;)

Jadę zaraz do mamusi na 3 dni. Mam nadzieje ze ogarnie mi pączusie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry