reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha mój maz pewnie odwrócił by się na pięcie w drugą stronę udajac że mnie nie zna :D haha
Mój patrzył jak sroka w gnat i nie wierzył jak to zrobiłam :D

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie byłam gorsza ostatnio idąc do WC na stacji gdzie trzeba było zapłacić a nie miałam gotówki i babka powiedziała że mam przejść pod tymi obrotowymi bramkami... I to był błąd.. Chyba za szybko chciałam się wyprostować i poleciałam jak Małysz do przodu głową uderzając prosto w plastikową reklamę gum do rzucia :D i jeszcze się przewróciłam jak się odbiłam od reklamy :D ale mega bo była neonowa.. Siedziałam i się śmiałam a mój M patrzył na mnie z przerażeniem w oczach czy wszystko ok:D... Całą drogę się śmiałam i WC sikając też hahahaha

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Hahaha padłam [emoji23][emoji23] musiało mega wyglądać [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

@_agnieszka_ piękne pączusie mmmm moja "tesciówka" specjalnie dla mnie robi z czekoladą i miętą :)))

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Hmmm, czekolada brzmi bardzo smakowicie :D
Cześć czeka na popołudnie aż O. wróci, żeby były świeże, to będą z truskawkami, czekoladą, i kremem daktylowym :)
Te w większości trafiły do mamy i babci, więc powidła z węgierek, żeby babcia mogła zjeść (ma dość ostrą dietę)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry