reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha mój maz pewnie odwrócił by się na pięcie w drugą stronę udajac że mnie nie zna :D haha
Mój patrzył jak sroka w gnat i nie wierzył jak to zrobiłam :D

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie byłam gorsza ostatnio idąc do WC na stacji gdzie trzeba było zapłacić a nie miałam gotówki i babka powiedziała że mam przejść pod tymi obrotowymi bramkami... I to był błąd.. Chyba za szybko chciałam się wyprostować i poleciałam jak Małysz do przodu głową uderzając prosto w plastikową reklamę gum do rzucia :D i jeszcze się przewróciłam jak się odbiłam od reklamy :D ale mega bo była neonowa.. Siedziałam i się śmiałam a mój M patrzył na mnie z przerażeniem w oczach czy wszystko ok:D... Całą drogę się śmiałam i WC sikając też hahahaha

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Hahaha padłam [emoji23][emoji23] musiało mega wyglądać [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

@_agnieszka_ piękne pączusie mmmm moja "tesciówka" specjalnie dla mnie robi z czekoladą i miętą :)))

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Hmmm, czekolada brzmi bardzo smakowicie :D
Cześć czeka na popołudnie aż O. wróci, żeby były świeże, to będą z truskawkami, czekoladą, i kremem daktylowym :)
Te w większości trafiły do mamy i babci, więc powidła z węgierek, żeby babcia mogła zjeść (ma dość ostrą dietę)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry