Mój patrzył jak sroka w gnat i nie wierzył jak to zrobiłamHahaha mój maz pewnie odwrócił by się na pięcie w drugą stronę udajac że mnie nie zna haha
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój patrzył jak sroka w gnat i nie wierzył jak to zrobiłamHahaha mój maz pewnie odwrócił by się na pięcie w drugą stronę udajac że mnie nie zna haha
Dobrze wiedzieć bo chciałam te badania zrobić dzień przed wizytą aa t się czeka tydzieńMoże być dopiero w czwartek, chyba, że będzie więcej bakterii, to może w środę...
Generalnie robiąc posiew dajesz próbkę na pożywkę i czekasz, czy coś zacznie się mnożyć
Mój Ł patrzy i się smieje zawsze Dopóki nie zrobię mu o to awanturyMój patrzył jak sroka w gnat i nie wierzył jak to zrobiłam
27.06.17 Anastazja [*]
Hahaha padłam [emoji23][emoji23] musiało mega wyglądać [emoji16][emoji16]Nie byłam gorsza ostatnio idąc do WC na stacji gdzie trzeba było zapłacić a nie miałam gotówki i babka powiedziała że mam przejść pod tymi obrotowymi bramkami... I to był błąd.. Chyba za szybko chciałam się wyprostować i poleciałam jak Małysz do przodu głową uderzając prosto w plastikową reklamę gum do rzucia i jeszcze się przewróciłam jak się odbiłam od reklamy ale mega bo była neonowa.. Siedziałam i się śmiałam a mój M patrzył na mnie z przerażeniem w oczach czy wszystko ok... Całą drogę się śmiałam i WC sikając też hahahaha
27.06.17 Anastazja [*]
Ja się śmiałam jak oszalała ludzie się gapili ja leżałam a on się patrzył i ta reklama gum do rzuciaMój Ł patrzy i się smieje zawsze Dopóki nie zrobię mu o to awantury
Uważaj bo się odwodnisz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Właśnie popłakałam sie dziś już 2 raz ze śmiechu
Znam ten ból...na szczęście do mojego teraz ojciec wstajeNo mój niestety nadal budzi się w nocy co chwilę, nawet i 5 razy...
Chyba naoglądałam się za dużo skoków ostatnio i chciałam lecieć jak Stoch tylko skocznia za krótkaHahaha padłam [emoji23][emoji23] musiało mega wyglądać [emoji16][emoji16]
Hmmm, czekolada brzmi bardzo smakowicie@_agnieszka_ piękne pączusie mmmm moja "tesciówka" specjalnie dla mnie robi z czekoladą i miętą ))
27.06.17 Anastazja [*]
Pobilabys chyba wszystkie 4 skocznie za jednym skokiem [emoji16][emoji16][emoji16]Chyba naoglądałam się za dużo skoków ostatnio i chciałam lecieć jak Stoch tylko skocznia za krótka
27.06.17 Anastazja [*]