reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny co ja dziś odwaliłam... Wstyd się teraz będzie na osiedlu pokazać :D Jak wracałam ze sklepu to sąsiad jechał samochodem i mnie zgarnął. I tak sobie jedziemy gadamy, jest fajnie. Dojeżdżamy, parkujemy i wysiadamy z auta. Ja chciałam to zrobić szybko (nie wiem czemu) i jak już stałam jedną nogą a drugą stawiałam to się poślizgnęłam. I zaczął się pokaz. Ja zaczęłam piszczeć, i machać rękami żeby sie nie wywalić. Wywaliłam się i tak a przez te wymachy rąk zakupy zaczęły lewitować by przy upadku wyleciec w powietrze :D Dostałam ogórkiem w twarz a na samochodzie sąsiada wylądowało pieczywo. Był bardzo miły i starał sie nie śmiać ale gdy zobaczył, że aż sie zapowietrzyłam bo tak sie śmiał to i on wybuchł :D Nasz osiedlowy ochroniarz tez stał i sie smiał :D Było super, polecam :D

reklama
Powiem ci corcia grzeczna do teraz , nocki juz spi cale ale za dnia wulkan energi chce byc wszedzie
Jak byla mala jadla spala tylko tak do 4 msca

Co mnie zastanawia w lipcu jak to ribic by tez odpoczac bo jednak maluszek piereszej msce pobudkq I cycus za dnia bedzie cora jak sie zorganiziwac by spac tez [emoji23][emoji23][emoji23]
No mój niestety nadal budzi się w nocy co chwilę, nawet i 5 razy...

Dziewczyny co ja dziś odwaliłam... Wstyd się teraz będzie na osiedlu pokazać :D Jak wracałam ze sklepu to sąsiad jechał samochodem i mnie zgarnął. I tak sobie jedziemy gadamy, jest fajnie. Dojeżdżamy, parkujemy i wysiadamy z auta. Ja chciałam to zrobić szybko (nie wiem czemu) i jak już stałam jedną nogą a drugą stawiałam to się poślizgnęłam. I zaczął się pokaz. Ja zaczęłam piszczeć, i machać rękami żeby sie nie wywalić. Wywaliłam się i tak a przez te wymachy rąk zakupy zaczęły lewitować by przy upadku wyleciec w powietrze :D Dostałam ogórkiem w twarz a na samochodzie sąsiada wylądowało pieczywo. Był bardzo miły i starał sie nie śmiać ale gdy zobaczył, że aż sie zapowietrzyłam bo tak sie śmiał to i on wybuchł :D Nasz osiedlowy ochroniarz tez stał i sie smiał :D Było super, polecam :D

Boże przepraszam ale kolejny raz aż się poplakalam że śmiechu

Dziewczyny probuje Was nadrabiac w chwilach odpoczynku, ale jest ciezko[emoji6] Mloda ozdrowiona[emoji5] Mnie cos glowa boli od wczoraj[emoji53] I coraz bardziej mnie martwia bole brzuszka, takie wrazeniw jakby skorcze chwilami[emoji20] Nie wiem tez czy czasem jakas infekcja sie nie rozwija, bo kilka razy mnie tak delukatnie zaswedzialo. Coraz bardziej sie martwie. Na szczescie zaraz po powrocie wizyta.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Może mimo wszystko za mało odpoczynku .. biedna odpoczywaj i oby ból głowy szybko minął

corka chodzi do szkoly wiec od rana do poludnia i tak nie spedzimy razem staram sie w weekendy nadrabiac i wtedy chodzimy do kina i leniuchujemy
ja pracuje od 8-16 w jednej firmie potem jade a sklep do 17:00 i wracam do domu wtedy obiad pranie lekcje i wieczor wiec tez spedzamy czas razem a przynajmniej sie staram
czekam az pojde na l4 od maja wtedy wkoncu odpuszcze i bede miala wiecej czasu bo to co musze zalatwic robie wszystko po pracy a potem bede miala czas od rana
mam w planach wogole nie wracac na etat po maierzynskim chcialabym pobyc w domu z dzieciami 2x w tyg pracowac w sklepie reszta pracownica zobaczymy jak wyjdzie w praniu

A kiedy l4? Kurcze masz duzo sily ;))

reklama
Do góry