Tak tak, tylko nie ja to prowadzę a atomek, która ostatnio pisała, że czasowo ma ciężko z forum, więc może nie być zaktualizowanaChyba tak juz jest od dawna[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak, tylko nie ja to prowadzę a atomek, która ostatnio pisała, że czasowo ma ciężko z forum, więc może nie być zaktualizowanaChyba tak juz jest od dawna[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Dobrze, że wykryli tą zakrzepicę... Mocne kciuki, żeby po zastrzykach się ładnie unormowało [emoji106][emoji106][emoji106]Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
Gratuluje corci[emoji5]Hej, ja już po wizycie Mój lekarz też sądzi, że to dziewczynka
Ja tez, zwlaszcza jak okazalo sie rano ,ze to nie dzwoni tel jego zony jak we snie tylko moj cholerny budzik i trzeba skonczyc uprawiac dziki seks a zaczac sie szykowac do szkoly ...[emoji17]
Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
A to tak wszystko po kolei to najpierw badanie na fotelu, potem usg dopochwowe, potem usg przez brzuch[emoji3]No to ja do tej pory zawsze miałam dopochwowe na lezacne - nie na fotelu... I palcami nic nie badał... Dopiero teraz będzie przez brzuch robił usg
Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Ja przez brzuch będę miała dopiero teraz bo mój robi dopiero po 14tc przez brzuch ale na prenatalnych miałamA to tak wszystko po kolei to najpierw badanie na fotelu, potem usg dopochwowe, potem usg przez brzuch[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017