reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba tak juz jest od dawna[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak tak, tylko nie ja to prowadzę a atomek, która ostatnio pisała, że czasowo ma ciężko z forum, więc może nie być zaktualizowana

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
Dobrze, że wykryli tą zakrzepicę... Mocne kciuki, żeby po zastrzykach się ładnie unormowało [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

No, u mnie się zaczęło krwawienie z nosa... Trzeba się przyzwyczajać do tych małych niedogodności. Cieszę się, że dziąsła jeszcze nie krwawią:)

Ja tez, zwlaszcza jak okazalo sie rano ,ze to nie dzwoni tel jego zony jak we snie tylko moj cholerny budzik i trzeba skonczyc uprawiac dziki seks a zaczac sie szykowac do szkoly ...[emoji17]

7u22gzu3fqrpf7u3.png

[emoji23][emoji23][emoji23] padłam [emoji23] straszne świństwo jak budzik przerywa taki fajny sen, co? [emoji16]

Widzę ze temat w 2 trymestrze na topie [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)

Dobrze , że poszłaś oby leki szybko zadziałały :)

Natomiast,

Gratuluje dzidziusia :**
Eeh. Kolejny watek o ktorym nie wiem :D moglabys podeslac link ?:)

reklama
Jutro ide oddac mocz o zastanawiam sie czy dodatkowo nie pobrac krwi na morfologie ? Bo w tamtym miesiacu mialam robione te badanie a po 13 tyg nie kazal mi zrobic .. Moze zapomnial ?

Do góry