reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jutro ide oddac mocz o zastanawiam sie czy dodatkowo nie pobrac krwi na morfologie ? Bo w tamtym miesiacu mialam robione te badanie a po 13 tyg nie kazal mi zrobic .. Moze zapomnial ?
Nie wiem, moze teraz kaze Ci zrobic. Mi sie wydaje, ze morfologie dobrze jest zrobic raz w miesiacu. A to tez duzo nie kosztuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aha to dobrze, zrobie w takim razie tyle co kazal i zobaczymy :)
A przedtem mialam chyba jeszcze dłuższa przerwe pomiędzy wynikami bo zrobili mi w szpitalu potem miałam przyspieszoną wizyte nie zdazylam zrobic.W szpitalu robili mi tez tylko morfologie bez moczu bo krwawilam. Takze mocz to miałam zrobiony chyba dopiero po ponad 2 miesiącach

Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
Dobrze, że byłaś u lekarza i że to wykryli. U mnie w rodzinie przez zakrzepicę w nogach wujek dostał zatoru płucnego. Trzymam kciuki żeby lekarstwa zadziałały :-*

Ja morfologie też robię co miesiąc, wtedy mam pewność że wszystko jest ok... Z wyniku badań krwi bardzo dużo można odczytać :) i jakieś stany zapalne chyba też wyniki ukazują

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
No, u mnie się zaczęło krwawienie z nosa... Trzeba się przyzwyczajać do tych małych niedogodności. Cieszę się, że dziąsła jeszcze nie krwawią:)
Ja mam krwawienie z nosa codziennie od 2 miesięcy. W sumie wolę to niż codzienne mdłości od rana do wieczora, które miałam przez ponad 3 miesiące ;-)

Do góry