kinga30
Fanka BB :)
Link do: Medi Partners Rożek Becik Niemowlęcy Dwustronny Minky 75x75 Gwiazdy Żółty o ja lubię takie kolory mam jeszcze kocyk upatrzony w takim kolorze spioszki its
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tluszczyk tez niestety[emoji53]Nie martw sie :* to nie tluszcz, tylko macica Ci rosnie, dzidzius, wody, piersi
No, u mnie się zaczęło krwawienie z nosa... Trzeba się przyzwyczajać do tych małych niedogodności. Cieszę się, że dziąsła jeszcze nie krwawią
Dzieki[emoji5] Raczej taka sobie, ani szczupla ani gruba. Niestety mam tendencje do tycia i jak sie nie pilnuje to szybko tyje[emoji53]Hmmm, z tego co widziałam na zdjęciu, to poza ciazowym brzuszkiem jesteś szczupła
Ja przez brzuch będę miała dopiero teraz bo mój robi dopiero po 14tc przez brzuch ale na prenatalnych miałam
Oj to oby przeszlo po zastrzykach! Fajnie, ze u dzidzi wszystko dobrze[emoji5]Hej dziewczyny. Jednak dzisiaj byłam u lekarza, bo ta noga mi dokucza. Okazało się że mam zakrzepicę żył. Jeszcze stadium niezbyt zaawansowane. Dostalam zastrzyki na 10 dni potem do kontroli plus tabletki. No i okaże się czy nie skończy się szpitalem. Oby nie.
Natomiast,
Dzidziuś ma 11 cm ale płeć dalej nieznana. :-) ruchliwe że ciężko było zrobić zdjęcie ale jest. Dodam na wątek z USG. :-)
Ja miałam morfologie robiona przed ta wizyta 25 stycznia teraz nie muszę bo tamte wyniki byly super dopiero pewnie przed następną kaze mi zrobićJutro ide oddac mocz o zastanawiam sie czy dodatkowo nie pobrac krwi na morfologie ? Bo w tamtym miesiacu mialam robione te badanie a po 13 tyg nie kazal mi zrobic .. Moze zapomnial ?
To tluszczyk tez niestety[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
A no wlasnie, cos bylo[emoji6]Tak tak, tylko nie ja to prowadzę a atomek, która ostatnio pisała, że czasowo ma ciężko z forum, więc może nie być zaktualizowana