T
taycia
Gość
Nagini84 - gratuluje coreczki. Czy to bedzie twoja druga?
Mi szyjke badali dzisiaj dopochwowo. Zadnego USG
Mi szyjke badali dzisiaj dopochwowo. Zadnego USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozbycie się białej mąki i słodyczy to świetny pomysł [emoji106][emoji106][emoji106]Hm ja mięsa jem baaardzo mało i przez to miałam nieraz anemię u mnie by nie starczyło pozbyć się mięsa by schudnąć kilka kg musiałabym przestać jeść biała mąkę i słodycze bo to podstawa mojej diety [emoji39][emoji39]
W razie czego służę przepisemNie ma opcji zeby was nadrobić ponad 400 wiadomości
Ja dziś cały dzien na szkoleniu byłam, tylko sie wynudzilam tam i nic nowego nie nauczyłam
Mi może sie uda kupic dobre paczki w polskim sklepie, zrobilyscie mi smaka na oponki!! Mam nadzieje ze uda sie je kupic.
Hmmm, z tego co widziałam na zdjęciu, to poza ciazowym brzuszkiem jesteś szczupłaJa wcale szczuplutka nie jestem, a tez juz 9 kilo na +[emoji20]
Aniołek[*]8.08.2017
Mi gin sprawdza wysokosc macicy macajac brzuchA jak Ci sprawdza to jak macica rośnie? Mi robi zawsze usg ( do tej pory dopochwowo) i myślałam, że podczas tego badania wszystko widzi
U mojej mamy ponad 50% firmy na chorobowym...Dzięki za troskę [emoji8] niestety w nocy miał jeszcze ponad 38, rano tez mu skoczyła ale potem cały dzień w normie... jutro zapisałam go jeszcze na wizytę żeby skontrolować, osłuchać, chociaż chyba i tak zostawie go do końca tyg w domu, żeby nic nie złapał.. ostatnio słyszę ze wszędzie grypa. Podobno na Słowacji epidemia... [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba tak juz jest od dawna[emoji6]Może @_agnieszka_ dopiesze obok terminu porodu nasza płeć i może jak ktoś już wie imue,już za dużo tych watkow
Aga bo ty ta listę prowadzisz ?
No tak, tylko nie pamiętam, kto jeszcze
Ale najpóźniej jutro uzupełnię wątek z wizytami
No tak, tylko nie pamiętam, kto jeszcze [emoji15]
Ale najpóźniej jutro uzupełnię wątek z wizytami [emoji15]