reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie ma opcji zeby was nadrobić ponad 400 wiadomości :-D
Ja dziś cały dzien na szkoleniu byłam, tylko sie wynudzilam tam i nic nowego nie nauczyłam o_O
Mi może sie uda kupic dobre paczki w polskim sklepie, zrobilyscie mi smaka na oponki!! Mam nadzieje ze uda sie je kupic.

A ja mam szczescie, ze jakos paczki nie sa dla mnie na wage zlota:D oponki spoko, ale zjem dwa i sie zapycham :p

reklama
Dzień dobry! Kciuki za wizytujące! ;)

Wklejam obiecane zdjęcia łazienki;) zostało jeszcze zabudować wannę i wstawić drzwiczki. Do zaworu ogrzewania podłogowego.

Boska łazienka! To drewno robi robotę [emoji1305][emoji4]

16udqqmzazbcxcef.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wycięcie jest niepotrzebne, można po prostu zawinąć brzeg. Waga dziecka będzie w przybliżeniu znana po ostatnim USG. Na pewno nie warto robić zapasów rozmiaru 1, warto kupować po 1 paczce, bo noworodek strasznie szybko rośnie :) my dostaliśmy od różnych znajomych kilka paczek 1, bo zrobili za duże zapasy.

No w sumie racja, bo jak bym weszla do sklepu to pol koszyka pieluch kupila :D kupie z dwie paczki 1 wrazie czego sie dokupi i z 2 paczki 2 :)

Ja muszę zrobić sobie porządną listę i zacząć kupować konkretne rzeczy :) już nie mogę doczekać się tych buteleczek, pieluszek, smoczków itp. [emoji173]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lepi dziecko zdrowko justme?

Dzięki za troskę [emoji8] niestety w nocy miał jeszcze ponad 38, rano tez mu skoczyła ale potem cały dzień w normie... jutro zapisałam go jeszcze na wizytę żeby skontrolować, osłuchać, chociaż chyba i tak zostawie go do końca tyg w domu, żeby nic nie złapał.. ostatnio słyszę ze wszędzie grypa. Podobno na Słowacji epidemia... [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja muszę zrobić sobie porządną listę i zacząć kupować konkretne rzeczy :) już nie mogę doczekać się tych buteleczek, pieluszek, smoczków itp. [emoji173]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po kosmetyki ide w piatek/sobote. Kupie wszystkie waciki, kremiki itp zeby te najdrobniejsze rzeczy byly z glowy a pozniej rozki butelki smoczki i wieksze rzeczy. :) lista super sprawa, kupujesz i wykreslasz. Wiesz czego Ci brakuje. Ja wypisalam w swoj kalendarz wiec nosze w torebce :)

Dzwonilam dzisiaj do ginekologa odnosnie bolu krocza i pachwin o których wczoraj wspominalam i kazala mi przyjechac... Zapisalam sie na czwartek i juz sie boje[emoji53][emoji53][emoji53] w dodatku naczytalam się ze jak pachwina boli z jednej strony to moze byc rozpoczynajace sie poronienie.... Gdybym mogła to juz bym pojechala[emoji26][emoji26][emoji26]

0d1ysek21hn5dys7.png
Ojej, na pewno wszystko jest w porzadku. Ale lepiej to sprawdzic. Daj znac po wizycie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry