reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
W sobote jak siadałam do sniadania do swiat mi zaczął wirować tak bardzo że aż spadłam z krzesła. W głowie helikopter, straciłam orientacje w przestzeni, nie wiedziałam gdzie jest góra gdzie dół, byłam w domu który znam od lat, ale nie poznawałam go, i nie mogłam wypowiedziec ani słowa. Próbowałam ale zamaist słów wychodził jakiś bełkot. Ł zawiózł mnie do szpitala. Spedziłam tam 7h, wszystkie wyniki w normie, na początku mysleli, że to udar, potem ze cukier spadł, nie wiadomo co mi było bo nie mogli mi zrobić tomografiii.
Wohhhh rany i to mam nadz jeden i ostatni raz
Pewnie wszystjich i siebie wystraszylas !!
Wyniki w normie wiec hmmmm
Ja jak za szybko cos zrobie to tez mi sie kreci
G
gosc12
Gość
Ja tez, zwlaszcza jak okazalo sie rano ,ze to nie dzwoni tel jego zony jak we snie tylko moj cholerny budzik i trzeba skonczyc uprawiac dziki seks a zaczac sie szykowac do szkoly ...[emoji17]
I ten smutek bo tak dobrze bylo a sie skonczylo haha
G
gosc12
Gość
Dziki sex powiadasz? Haha mi jak sie ostatnio dziki sex snil to cala mokra sie obudziłam hahaha az moj maz dziwil [emoji13][emoji13]
A Tobie z lekarzem z jakiej dzidziny ?
Nowaja16
Fanka BB :)
O matko dobrze ze mi przypomniałas ja całkiem zapomniałam o tłustym czwartku tez chyba zacznę juz dziśNie wytrzymam do czwartku!jade dzisiaj po pączka... A jutro już sama zrobie faworki i paczki z Nutellą[emoji173][emoji173][emoji173] cały dzien bede jadla az ske obsr*m[emoji23]
Wronka199
Akurat to nie byl lekarz tylko na szczescie mój maz [emoji13]A Tobie z lekarzem z jakiej dzidziny ?
Wronka199
Ja planuje tlusty tydzien[emoji3][emoji3] po co sobie zalowac [emoji13][emoji13]O matko dobrze ze mi przypomniałas ja całkiem zapomniałam o tłustym czwartku tez chyba zacznę juz dziś
Mój mnie też pierwszy raz na samolocie badał na poprzedniej wizycie. Ale się zawsze pytał czy wszystko ok, czy nic nie boli czy upławy są albo coś się dzieje. Bo wtedy by zbadał szybciej.klaudiaa975, tak gin. A jak się jej o coś zapytam to pada magiczne hasło- to normalne w ciąży.
Liczę, że mnie teraz ginekologicznie zbada bo jeszcze ani raz tego w ciąży nie zrobiła.
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Dziewczyny ale macie sny,u mnie sie uspokoilo na szczescie.
Wlasnie sobie jem rosolek wczorajszy bo lamie i mnie,a tak sie cieszylam ze mnie nie bierze. Jutro mam wizyte to zapytam sie co moge brac zeby sie totalnie jie rozlozyc.
Dzis dzieciak mnie skopal z samego rana jak jadlam sniadanie,chyba domagal sie jedzonka.
Co do wyprawki to kilka rzeczy mam takie drobiazgi. A po 1 marca kupie wozek,ubranka,itd. Na urodziny mam dostac koszule szlafrok wiec to mi odpadnie. Dobrze ze mam teraz ta robote siedze w domu i dlubie to pare groszy mi wpadnie.
Ja wolę miec wszystko gotowe wczesniej-ubranka i to co potrzebne do szpitala. Bo roznie moze byc,a jak trafie wczesniej do szpitala to wole byc przygotowana,bo D tego nie ogarnie tym bardziej moja tesciowa! Jednynie moja mam ogarnieta.jak lezalam po cc w innym szpitalu to ona w pociag siadala i jezdzila do Oliwi z ubrankami itd. Ale fakt ze mialam kupione wczesniej ulatwil duzo. Bo martwili sie o mnie i o mloda,a tak to musieliby jeszcze za ubrankami biegac.
Jedynie co po porodzie kupili to lozeczko i wozek ktory byl ochydny i mi sie nie podobal.....
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie sobie jem rosolek wczorajszy bo lamie i mnie,a tak sie cieszylam ze mnie nie bierze. Jutro mam wizyte to zapytam sie co moge brac zeby sie totalnie jie rozlozyc.
Dzis dzieciak mnie skopal z samego rana jak jadlam sniadanie,chyba domagal sie jedzonka.
Co do wyprawki to kilka rzeczy mam takie drobiazgi. A po 1 marca kupie wozek,ubranka,itd. Na urodziny mam dostac koszule szlafrok wiec to mi odpadnie. Dobrze ze mam teraz ta robote siedze w domu i dlubie to pare groszy mi wpadnie.
Ja wolę miec wszystko gotowe wczesniej-ubranka i to co potrzebne do szpitala. Bo roznie moze byc,a jak trafie wczesniej do szpitala to wole byc przygotowana,bo D tego nie ogarnie tym bardziej moja tesciowa! Jednynie moja mam ogarnieta.jak lezalam po cc w innym szpitalu to ona w pociag siadala i jezdzila do Oliwi z ubrankami itd. Ale fakt ze mialam kupione wczesniej ulatwil duzo. Bo martwili sie o mnie i o mloda,a tak to musieliby jeszcze za ubrankami biegac.
Jedynie co po porodzie kupili to lozeczko i wozek ktory byl ochydny i mi sie nie podobal.....
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: