reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja lubię biel i czerń ale dla dziecka to tak nie bardzo :D
Haha ja jakbym ubierala dziecko wg mojegu gustu to tylko mialby czarne i szare ubrania [emoji1][emoji1]

0d1ysek2n95thgly.png

reklama
Biel to jeszcze gorzej z czarnym ☺️ pokój dzieciaki też będą miały zielony ale taki jasny☺️
A ja właśnie nie wiem co robić z kącikiem maleńtwa w poprzedniej ciąży było wszystko gotowe i straciłam maleńtwo w 37 tygodniu wiec jak narazie postanowiliśmy ze mąż pomaluje ścianę dziecka i wszystko przygotuje jak ja juz będę w szpitalu z dzieciatkiem na rękach oczywiście kupie wcześniej wszystko tylko po prostu nie będę tego rozkladac

A ja właśnie nie wiem co robić z kącikiem maleńtwa w poprzedniej ciąży było wszystko gotowe i straciłam maleńtwo w 37 tygodniu wiec jak narazie postanowiliśmy ze mąż pomaluje ścianę dziecka i wszystko przygotuje jak ja juz będę w szpitalu z dzieciatkiem na rękach oczywiście kupie wcześniej wszystko tylko po prostu nie będę tego rozkladac
My robimy mieszkanie, mamy 3 pokoje więc 2 będzie w jednym ☺️ ja w każdej ciąży tak robiłam miałam uszykowane ciuszki, a jak urodziłam to mąż z mamą dopiero porozkladali, złożyli łóżeczko, wózek. Wszystko było ale schowane czekało, wiem, że dziwnie ale tak się zawsze bałam zapeszac...

My robimy mieszkanie, mamy 3 pokoje więc 2 będzie w jednym ☺️ ja w każdej ciąży tak robiłam miałam uszykowane ciuszki, a jak urodziłam to mąż z mamą dopiero porozkladali, złożyli łóżeczko, wózek. Wszystko było ale schowane czekało, wiem, że dziwnie ale tak się zawsze bałam zapeszac...
Właśnie ja teraz tez tak zrobię ciuszki popiore wyprasuje bo wiadomo mąż tego nie zrobi ale resztę sam wszystko rozłoży nie wierze w takie zabobony ale teraz jestem bardzo ostrożna a dużo nie trzeba czasu żeby to porozkladac także da rade

reklama
Do góry