Wronka199
Fanka BB :)
Haha ja jakbym ubierala dziecko wg mojegu gustu to tylko mialby czarne i szare ubrania [emoji1][emoji1]Ja lubię biel i czerń ale dla dziecka to tak nie bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja jakbym ubierala dziecko wg mojegu gustu to tylko mialby czarne i szare ubrania [emoji1][emoji1]Ja lubię biel i czerń ale dla dziecka to tak nie bardzo
To prawie jak u mnieHaha ja jakbym ubierala dziecko wg mojegu gustu to tylko mialby czarne i szare ubrania [emoji1][emoji1]
Biel to jeszcze gorzej z czarnym pokój dzieciaki też będą miały zielony ale taki jasnyJa lubię biel i czerń ale dla dziecka to tak nie bardzo
A ja właśnie nie wiem co robić z kącikiem maleńtwa w poprzedniej ciąży było wszystko gotowe i straciłam maleńtwo w 37 tygodniu wiec jak narazie postanowiliśmy ze mąż pomaluje ścianę dziecka i wszystko przygotuje jak ja juz będę w szpitalu z dzieciatkiem na rękach oczywiście kupie wcześniej wszystko tylko po prostu nie będę tego rozkladacBiel to jeszcze gorzej z czarnym pokój dzieciaki też będą miały zielony ale taki jasny
Sliczna stopka i jaka juz duza.Zobacz załącznik 838162 to stopka ma całe 3 cm
Widac bialo na czarnym ze chlopaczek. Buzke chowal za to pokazal co innego.Zobacz załącznik 838163 A tu " co nieco " mojego bezwstydnika D
My robimy mieszkanie, mamy 3 pokoje więc 2 będzie w jednym ja w każdej ciąży tak robiłam miałam uszykowane ciuszki, a jak urodziłam to mąż z mamą dopiero porozkladali, złożyli łóżeczko, wózek. Wszystko było ale schowane czekało, wiem, że dziwnie ale tak się zawsze bałam zapeszac...A ja właśnie nie wiem co robić z kącikiem maleńtwa w poprzedniej ciąży było wszystko gotowe i straciłam maleńtwo w 37 tygodniu wiec jak narazie postanowiliśmy ze mąż pomaluje ścianę dziecka i wszystko przygotuje jak ja juz będę w szpitalu z dzieciatkiem na rękach oczywiście kupie wcześniej wszystko tylko po prostu nie będę tego rozkladac
Właśnie ja teraz tez tak zrobię ciuszki popiore wyprasuje bo wiadomo mąż tego nie zrobi ale resztę sam wszystko rozłoży nie wierze w takie zabobony ale teraz jestem bardzo ostrożna a dużo nie trzeba czasu żeby to porozkladac także da radeMy robimy mieszkanie, mamy 3 pokoje więc 2 będzie w jednym ja w każdej ciąży tak robiłam miałam uszykowane ciuszki, a jak urodziłam to mąż z mamą dopiero porozkladali, złożyli łóżeczko, wózek. Wszystko było ale schowane czekało, wiem, że dziwnie ale tak się zawsze bałam zapeszac...
Hahahaha padlam [emoji23][emoji23][emoji23]Ja mialam erotyczny z moim ginekologiem w roli glownej[emoji16]
Ooo a właśnie mi się przypomniało jak mój ginekolog na prenetalnych w 13 tygodniu na usg cały czas się mylił i mówil do mnie nasze dziecko jest zdrowe no tyle było śmiechu ze nie wiem dobrze ze męża nie było na usgJa mialam erotyczny z moim ginekologiem w roli glownej[emoji16]