reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Karla88 Wszystko u Ciebie ok ? Bo długo się coś nieodzywasz , już wczoraj właśnie o tym myślałam i miałam napisać , ale jajecznica i skleroza mnie dopadly:D

Hej Ok wszystko w nd wyjechaliśmy do domku pod Warszawę trochę odpocząć jutro wracamy
Czytam was nadrabiam ale nie m czasu napisac bo albo sąsiedzi przychodzą się przywitać albo spacery albo gramy
Do tego ta mija koleżanka i jej mąż jakoś mi to w głowie siedzi
Moj synuś coraz częściej kopie tak ze czuje na zew nic nie widać jeszcze
Ja kolejna wizyta prenatalna 22.02 a u swojego gina na początku marca [emoji849] ale nie jest złe tyg mi lecą szybko brzuszek wieczorem większy w dzień mały

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Właśnie ja teraz tez tak zrobię ciuszki popiore wyprasuje bo wiadomo mąż tego nie zrobi ale resztę sam wszystko rozłoży nie wierze w takie zabobony ale teraz jestem bardzo ostrożna a dużo nie trzeba czasu żeby to porozkladac także da rade
Właśnie, ja niby też nie wierzę, rozumiem doskonale, że jesteś ostrożna ja nie mam aż takich przejść ale też jestem ostrożna

Właśnie ja teraz tez tak zrobię ciuszki popiore wyprasuje bo wiadomo mąż tego nie zrobi ale resztę sam wszystko rozłoży nie wierze w takie zabobony ale teraz jestem bardzo ostrożna a dużo nie trzeba czasu żeby to porozkladac także da rade

Moj K juz teraz w piatek lub sobote chce kupic lozeczko a po remoncie pokoju tu u mamy odrazu postawic. Jak powiedzialam, ze moze sie wstrzymamy z kupnem bo jeszcze troche czasu. To powiedzial, ze tak sie juz nakrecil.. I posmutnial. To nie odbiore mu tej radosci :D

Moj K juz teraz w piatek lub sobote chce kupic lozeczko a po remoncie pokoju tu u mamy odrazu postawic. Jak powiedzialam, ze moze sie wstrzymamy z kupnem bo jeszcze troche czasu. To powiedzial, ze tak sie juz nakrecil.. I posmutnial. To nie odbiore mu tej radosci :D
No ja też łóżeczko kupie tylko po prostu nie będę go rozkladac :)

Hej Ok wszystko w nd wyjechaliśmy do domku pod Warszawę trochę odpocząć jutro wracamy
Czytam was nadrabiam ale nie m czasu napisac bo albo sąsiedzi przychodzą się przywitać albo spacery albo gramy
Do tego ta mija koleżanka i jej mąż jakoś mi to w głowie siedzi
Moj synuś coraz częściej kopie tak ze czuje na zew nic nie widać jeszcze
Ja kolejna wizyta prenatalna 22.02 a u swojego gina na początku marca [emoji849] ale nie jest złe tyg mi lecą szybko brzuszek wieczorem większy w dzień mały

16udyx8di9hvrs5t.png

To super wypoczywajcie :) A jak ta kumpela się trzyma ?

reklama
Ja tez, zwlaszcza jak okazalo sie rano ,ze to nie dzwoni tel jego zony jak we snie tylko moj cholerny budzik i trzeba skonczyc uprawiac dziki seks a zaczac sie szykowac do szkoly ...[emoji17]

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Dziki sex powiadasz? Haha mi jak sie ostatnio dziki sex snil to cala mokra sie obudziłam hahaha az moj maz dziwil [emoji13][emoji13]

0d1ysek2n95thgly.png

Do góry