reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślę, że te wszystkie pokolenia, które żyły jakiś bez takiej poduszki sugerują, że może ona nie być niezbędna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja mam dość ksztaltna głowę [emoji16][emoji16] i na prenatalnych lekarz stwierdził, że dziecko ma bardzo ładny kształt głowy [emoji16] może po mnie hihi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja mam dość ksztaltna głowę [emoji16][emoji16] i na prenatalnych lekarz stwierdził, że dziecko ma bardzo ładny kształt głowy [emoji16] może po mnie hihi

f2w39n7303c24ozn.png
No właśnie moja głowa też taka całkiem fajna, ale to co się w niej dzieje w ciąży to już inna bajka... Powinni wymyślić poduszki dla ciężarnych, chroniące przed jajecznicą ciążową zamiast mózgu :D

No właśnie moja głowa też taka całkiem fajna, ale to co się w niej dzieje w ciąży to już inna bajka... Powinni wymyślić poduszki dla ciężarnych, chroniące przed jajecznicą ciążową zamiast mózgu :D
[emoji16][emoji16] moja jajecznica sprawia, że choruje na zaniki pamięci [emoji16] zapominam prostych słów jak np. Segregator... Mówię, mówię i nagle eee jak to się nazywa [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

[emoji16][emoji16] moja jajecznica sprawia, że choruje na zaniki pamięci [emoji16] zapominam prostych słów jak np. Segregator... Mówię, mówię i nagle eee jak to się nazywa [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D

reklama
Dzis byla jazynowka na sniadabie[emoji3] ( mamy wyzywienie w pensjonacie)

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A ja wlasnie zrobilam i dzieciaki sie zajadaja poza Bartkiem (zapomnialam mu odlozyc porcji bez groszku).
Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p
Ja sie zastanawiam czy nie kupic,u mnie Bartek przekrecal sie na jeden bok i mial nieksztaltna glowketzn.plaska. musielismy przekreceac go na druga strone i podkladac zwiniety kocyk bo inaczej przekrecal sie na lewa strone.

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tez mam skleroze szczegolnie jak ide na zakupy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry