reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślę, że te wszystkie pokolenia, które żyły jakiś bez takiej poduszki sugerują, że może ona nie być niezbędna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja mam dość ksztaltna głowę [emoji16][emoji16] i na prenatalnych lekarz stwierdził, że dziecko ma bardzo ładny kształt głowy [emoji16] może po mnie hihi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja mam dość ksztaltna głowę [emoji16][emoji16] i na prenatalnych lekarz stwierdził, że dziecko ma bardzo ładny kształt głowy [emoji16] może po mnie hihi

f2w39n7303c24ozn.png
No właśnie moja głowa też taka całkiem fajna, ale to co się w niej dzieje w ciąży to już inna bajka... Powinni wymyślić poduszki dla ciężarnych, chroniące przed jajecznicą ciążową zamiast mózgu :D

No właśnie moja głowa też taka całkiem fajna, ale to co się w niej dzieje w ciąży to już inna bajka... Powinni wymyślić poduszki dla ciężarnych, chroniące przed jajecznicą ciążową zamiast mózgu :D
[emoji16][emoji16] moja jajecznica sprawia, że choruje na zaniki pamięci [emoji16] zapominam prostych słów jak np. Segregator... Mówię, mówię i nagle eee jak to się nazywa [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

[emoji16][emoji16] moja jajecznica sprawia, że choruje na zaniki pamięci [emoji16] zapominam prostych słów jak np. Segregator... Mówię, mówię i nagle eee jak to się nazywa [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Hahaha to ja ostatnio co odwaliłam :D Mówię do Ł że jeszcze świeczki trzeba kupić, a on ze przecież mamy ich pełno. To mu odpowiedziałam, że została ostatnia i to nie cała więc do wieczora jej nie będzie a przecież ja cały czas siusiam wiec to chodzi mega szybko. On do mnie "Jesteś pewna że chodzi Ci o świeczki?" Wtedy do mnie dotarło, że zamiast mówić papier toaletowy mówiłam świeczki :D

reklama
Dzis byla jazynowka na sniadabie[emoji3] ( mamy wyzywienie w pensjonacie)

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A ja wlasnie zrobilam i dzieciaki sie zajadaja poza Bartkiem (zapomnialam mu odlozyc porcji bez groszku).
Co mysliscie o poduszkach dla niemowlaków kształtujące główkę? :-)

Teraz to chyba na czasie jest jak tak czytam..
Ja w poprzedniej ciąży o tym nawet nie słyszałam i nie miałam i nie sądzę żeby przez to synek miał zniekształconą główkę bo nie spał na takiej poduszce :p
Ja sie zastanawiam czy nie kupic,u mnie Bartek przekrecal sie na jeden bok i mial nieksztaltna glowketzn.plaska. musielismy przekreceac go na druga strone i podkladac zwiniety kocyk bo inaczej przekrecal sie na lewa strone.

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tez mam skleroze szczegolnie jak ide na zakupy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry